Basiniz sag olsun. Bence gönül rahatligiyla isteyebilirsiniz. Kendisinin siz istemeden vermesi gerekirdi hatta.Hayırlı akşamlar
İçimi kemiren bir soruyla geldim. Annemi ve babamı subat depreminde katbettik. Bu aralar aklımı kurcalayan bir konu var. Annem hayattayken abimin eşine kendi annanesinden kalan yüzüğü evlilik hediyesi olarak kendi çocuklarına miras kalması için vermişti. Abim ve eşi mayıs ayında ayrıldı ve çocukları da olmadı. Sizce bu yüzüğü istemelimiyim? Sonuçta ailevi ve evlattan evlatla geçen bir miras ve benim için manevi değeri çok büyük. Abim istemiş ama vermemiş benim istemem doğru olur mu sizce?
Taşlı yüzüktü. Annem gelinlerini çok severdi ve belliki kızlarından bir farkı olmadığını göstermek için böyle bir şey yaptıYuzuk duz alyans gibimiydi yoksa pirlantali falan mi ? Boyle hediyeler her zaman kendi kizimiza verilmeli diye dusunuyorum rahmetli hata yapmis .
Annemin gelinlikten kalan inci küpesi vardı onuda bir başka yengeme vermişti. Sağolsun yengemde satmış onu. Anlamıyorum nasıl insanlar bu kadar maddici oluyor ..Ben hatırlıyorum sizi
Bilet bulmak için uğraşıyordunuz demek kaybettiniz anne babanızı
Başınız sağolsun mekanları cennet olsun
Bence isteyin ben olsam isterdım
Aslında o yüzük sizin hakkınızmış
Benım rahmetli yengemin de küpesini kızına yüzüğünü de geline vermişlerdi
Tutmuş 3 kuruşa satmış
Madem öyle niyetin var önce kızına sor alır mısın diyeçok vicdansızca gelmişti
Benim içim yanmıştı kızını düşünemiyorum bile
İnsallah verir
Yaklaşık 9 senedir konuşmuyorumBasiniz sag olsun. Muhabbetiniz nasil? Araniz iyi mi gelinle? Sizin icin onemini anlatin ve isteyin. Ama muhabbetiniz yoksa verecegini sanmam.
Sanmıyorum. Özellikle çok istediğimi anlarsa işi zora sürelidirParayı duyunca koşa koşa verecektir
Allah sabır versinYarın arayıp isteyeceğim bakalım ne diyecek
O zmn baya kötü ayrılmışsınızSanmıyorum. Özellikle çok istediğimi anlarsa işi zora sürelidir
Teşekkürler. Aslında birbirimizi tanıyacak kadar beraber vakit geçirmedik. Abimden duyduğum kadarıyla yeri geldiğinde vicdanli yeri geldiğinde zalim biriymiş. Hep tuhaf bir ilişkimiz oldu yada yıldızlarımız bir türlü uyuşmadı.Allah sabır versineski yengeniz karakter olarak vicdanlı biri midir? Annenizden kalan sizin için manevi kıymeti olan yüzüğü açık yüreklilikle neden istediğinizi söylerseniz anlayabilecek biri mi?
Bence içinizi açarak sorun, biraz bile maneviyatı olan biriyse verir.
Evet biraz öyle oldu. Yaklaşık 9 sene önce abimle ayrılma noktasına gelmişlerdi beni arayıp ona yardım etmemi ve onu uçağa bindiriyormus gibi yapıp sonrada sosyale bırakmamı istedi. Bende bu işe karışmak istemediğimi problemlerini kendi aralarında çözmeleri gerektiğini söyledim. O aralar benimde sorunlarım vardı ve bu bana baya ağır gelmişti. Meğer o ara düşük yapıyormus ve kaybı için hep beni suçladı.O zmn baya kötü ayrılmışsınız
Yada olay taze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?