Annemin yüzüğü

Basiniz sag olsun. Bence gönül rahatligiyla isteyebilirsiniz. Kendisinin siz istemeden vermesi gerekirdi hatta.

Aslında kendi anneannesinden gelen yüzük sizin hakkınızmış size vermeliyim bence geline vererek hata etmiş. Parasını teklif edin olmadı manevi değeri var diyerek belki kabul eder. Başınız sağolsun

Yuzuk duz alyans gibimiydi yoksa pirlantali falan mi ? Boyle hediyeler her zaman kendi kizimiza verilmeli diye dusunuyorum rahmetli hata yapmis .
Taşlı yüzüktü. Annem gelinlerini çok severdi ve belliki kızlarından bir farkı olmadığını göstermek için böyle bir şey yaptı

Annemin gelinlikten kalan inci küpesi vardı onuda bir başka yengeme vermişti. Sağolsun yengemde satmış onu. Anlamıyorum nasıl insanlar bu kadar maddici oluyor ..

Yarın arayıp isteyeceğim bakalım ne diyecek
Allah sabır versin eski yengeniz karakter olarak vicdanlı biri midir? Annenizden kalan sizin için manevi kıymeti olan yüzüğü açık yüreklilikle neden istediğinizi söylerseniz anlayabilecek biri mi?
Bence içinizi açarak sorun, biraz bile maneviyatı olan biriyse verir.

Teşekkürler. Aslında birbirimizi tanıyacak kadar beraber vakit geçirmedik. Abimden duyduğum kadarıyla yeri geldiğinde vicdanli yeri geldiğinde zalim biriymiş. Hep tuhaf bir ilişkimiz oldu yada yıldızlarımız bir türlü uyuşmadı.

O zmn baya kötü ayrılmışsınız
Yada olay taze
Evet biraz öyle oldu. Yaklaşık 9 sene önce abimle ayrılma noktasına gelmişlerdi beni arayıp ona yardım etmemi ve onu uçağa bindiriyormus gibi yapıp sonrada sosyale bırakmamı istedi. Bende bu işe karışmak istemediğimi problemlerini kendi aralarında çözmeleri gerektiğini söyledim. O aralar benimde sorunlarım vardı ve bu bana baya ağır gelmişti. Meğer o ara düşük yapıyormus ve kaybı için hep beni suçladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…