annemin zengin damat hayali

Işte anneler kızlarını en güzel yerlerde görmek ıstıyorlar ama en güzel yerde sevdıgı sevıldıgı yerdır düşünün altından şatonuz olsa ıcınde sevmedıgınız bi adam ......ve sız...

haklısınız yüz göz olmalarında biz hatalıyız... ama inanın bizim hiç haberimiz yokken telefonlaştılar buluştular haftada 2 görüşmeler başladı ve biz istemedik yüzük taktılar. hatta ben takmıyorum bile yüzüğü... bu kadar yüz göz olmalarını engellemek istedik ama sonuçta 45 50 yaşında koca koca insanlar dinlemediler bizi tabiki de...

annem iyi niyetinin kurbanı oldu diye düşünüyorum... ama tabiki hataları var geri gelmeyebileceğini de düşünmeliydi...

para konusunda sürekli kavga ediyor ailesiyle hatta bu size son kıyağım son borçlarınızı ödemem son 6 ay dedi geçen yanımda. birdaha tek kuruş vermem zaten sık sık da görüşmem dedi. başka problemleri de var ailesiyle ailesine güvenmiyor yani...

bizim niyetimiz daha birbirimizi tanımak. o da ben de en az 3 4 sene tanımadan evlilik gibi ciddi bişeye kalkışmayalım diyoruz. bu süreçte de tabiki kontol etcem... para biriktirme konusunda da çok haklısınız...

Ha o zaman hata konu sahibinin annesinde. Hem riske girip hem dövünmenin gereği yok.

annem de öyle diyor ikisi de seviyor seni ama zengin olan sana her hayalini zorlanmadan yaşatır diyor. yurtdışlarına gidersin istediğini giyersin bilmem ne... ama sevmedikten sonra neye yarar. başkasının parasıyla yaşanılan hayal neye yarar...

Çok zor bir durum. .

Sözlünüz baya bi borçlu..

Sevginiz bir yana anneniz haklı..

Çok zor bir durum. .

Sözlünüz baya bi borçlu..

Sevginiz bir yana anneniz haklı..

yok parayı alan sözlüm değil babası. bi aya o parayı 7 8 bin tl artırırım diyerek hem borçlarını kapatma hem yatırım yapma fikriyle almıştı ama olmadı...

Sevgilinin maasiyla ödemeyi birakirlarsa ve sevgilin ikiniz için para biriktirmeye baslarsa belki annen yumusar

Paraya mala mülke karşı kendını değıştırme gıbı bırşey yanı hıcte hoş olmayan .....

ya annem iyi niyetli davrandı aslında. ama hesaba katmamıştık böyle olabilceğini...
Aileler sizden habersiz samimi olarak durduk yerde başınıza dert açmış.
Sözlünüzü siz daha iyi tanırsınız. Devam etmeye karar verirseniz de kendi hesabınızı bilin, ailelerle mümkün olduğunca maddi mevzulara girmeyin derim.

Sevgilinin maasiyla ödemeyi birakirlarsa ve sevgilin ikiniz için para biriktirmeye baslarsa belki annen yumusar

evet zaten beklediğimiz de bu. eğer sevgilim ödemezse halleri harap... ve kim olursa olsun ailesine bunu borçludur yani sonuçta büyüten yetiştiren aile. sadece 6 ay diyor... herkes ailesi için bunu yapar.

bilemiyorum şu an ble bana trip atıyor.

haklısınız bunu ilk günden daha ailesini tanımadan beri söylüyorum. evleneceksem evleneceğim adamın annesinin babasının abisinin ablasının borcunu ödemem ve eşim öderse de kapının önüne koyarım dedim. çünkü evlenince bir aile oluyorsun kararları birlikte almalısın...

Bence bu para ısınden dolayı annene de gına gelmıs olabılır bır turlu odenmedı diye annen de sınırlenmıstır artık.. Bır de bır ömür gecıreceksınız sonucta hep yuz yuze bakacak aıleler. Annen bunları da dusunmeye başlamıştır

aynen bunları düşünüyor. hep görmek zorunda kalcam diyor. ..

aslında o da kendince haklı.evlilik ne zaman bilmiyorum ama biraz sözlülüğü uzatsanız iyi olur.her anne kızının rahat etmesini ister.bunda yanlış bişey yok da sırf maddiyyat için insan kendi değerlerinden vazgeçmemeli tabiki.

2 senedir sen çocuğu tanıyosun ailelerde 1 yıldır tanışıyor tanışıklığın kaçıncı ayında 25 bin TL borç isteyecek ve verecek kadar samimi olundu bana tuhaf geldi

evlilik daha ufukta yok bile düşünmedik yani çok istediler diye taktık yüzükleri zaten. rahatımı istemesinde sorun yok da tabiki işte problem istemediğim biri olması :)

2 senedir sen çocuğu tanıyosun ailelerde 1 yıldır tanışıyor tanışıklığın kaçıncı ayında 25 bin TL borç isteyecek ve verecek kadar samimi olundu bana tuhaf geldi

aileler sözden önce de tanışıyordu. biz çıkmaya başladık 4 ay sonra tanışmışlar... vallahi biz de anlamadık borç verecek kadar samimi nasıl olundu...

Akraba ile evlilik konusuna değinmeyeceğim ama sozlunuz konusunda anneniz haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…