• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle anlaşamıyoruz

sunshine_eliza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
14
10
3
27
Kızlar yardımınza ihtiyacım var annemle pek anlaşamıyoruz normal dışarda gezeriz film felan izleriz birlikte ama bu aralar malum yaz tatili benimde canım sıkkın anneme patladım biraz sesimi yükselttim ama o da bana ağır konuştu sonra zaten bana ihtiyacınız yok ben ölünce rahatlarsınız vs tarzında konuştu ve bu beni çok üzdü özür diledim bu kadar abartmasına gerek olmadığını söyledim ama bilmiyorum şuan kavga etmesekte evde bir soğuk savaş hakim dün tüm gece ağladım kendimi kötü hissettim canım sıkkın olunca dilime vuruyor buna nasıl engel olucam bilmiyorum sizde annenizle böyle sorunlar yaşıyor musunuz nasıl çözüuorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum

annemle aramin cok kotu oldugu bir dönem gecirdim, asagi yukari 21/22 yaslarimdaydim. annemi aglattigimi bilirim, kiyamam. hala buyuk pismanlik duyarim.
bazi donemler birbirinizle fazla beraber kaldiysaniz biraz sinirler yukselebilir. yine bir sinir anina yaklastigini hissettiginde hemen uzaklas ortamdan, bi sogut icini. annelerimiz dusmanimiz degil ki, iyiligimizden baska ne istiyorlar.

klasik anne lafları :KK48:
üzülme kıyamam, bi çiçek alırsın bi kahve yaparsın alırsın gönlünü. herkesin yaşadığı şeyler bunlar.
sinirlenince ortamdan uzaklaşmak en güzeli

Bizde anlaşamazdık bazı konularda tartışırdık annem ilerde burnunun direği sızlar derdi sızladıda haklıymış :/ O yüzden üzme anneni biz annemle iki kağıt alıp birbirimizde yanlış bulduğumuz tutumları yazmıştık okuduğumuzda ikimizde benzer şeyler yazmışız çok gülmüştük:KK70:

Bir anlık sinirle fevri davrandığınızı, istemeden onu kırdığınızı söyleyin, özür dileyin ve sarılın annenize. :) Olur bu tür şeyler, yeter ki kırgınlıklar uzun sürmesin.

Back
X