Annemle aramı düzeltmeme Yardım eder misiniz

Hacettepeli06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
348
138
53
Selam kızlar. Gece gece dertlendim çünkü gerçekten hayatımdaki en değerli insanla annemle aram bozuk. Yani şimdilik bi durum değil bu genel olarak böyle. Onu çok seviyorum ve kırmamak için elimden geleni yapıyorum. Ama ne zaman konuşsak sonu hep kavgayla bitiyor. Vicdanım da hiç rahat olmuyor. Şimdiye kadar sarıldığımızı hatırlamıyorum pek sarılmak istiyorum ama çekiniyorum neden bilmiyorum. Sanırım bizde iletişim sorunu var. Sizce nerden başlamalıyım napmalıyım yardım eder misiniz

İnsan ergenlikte annesini uzecek kıracak şeyler yapabiliyor farkında olmadan,ama yaş birazcık ilerledikçe ve olgunlastikca öyle bir anlıyor ki annenin kıymetini..bu sabah kalk güzel bir kahvaltı hazırla annene, bir yerden gir ve dertlesin.zaten dokuleceksiniz..insana annesinden daha yakın kimse yok..

Çok güzel yazmışsınız başka kimsemiz yok aslında...

her gördüğünde annene sarılmakla başlayabilirsin ve onu çooook sevdiğini dile getirebilrsin.Anneler kuzucuklarını haklıda olsa haksızda olsa afederler..Çünkü onun adı ANNE :)

Sarıldım gızlaaarr düzeldi aramız. İnşAllah hiç bozulmaz. Sizler de çok sağolun bitanesiniz seviyorumm siziii :)

ona bir kahve yapın verirken eline dokunun işlerini sizde paylaşın hafifletin eskilerin çogu böyledir sevgisini belli etmez ve iletişim gerçekten zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…