- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
- Konu Sahibi Hacettepeli06
-
Teşekkür ederim çok sağolunnn :)Hiçbir anne sarılmaya Hayır demez.cekiniyorsan arkası donukken sımsıkı sarıl seni seviyorum de.hadi biraz cesaret.
Çok çok doğru bir yerden başlamak gerekgit hemen sarıl onu çok sevdiğini söyle...
hayat hiçbirşeyi erteleyecek kadar uzun deil...
Haklısınız ondan başka kimsem yok zaten :)Kesinlikle açık açık herşeyi konuş sımsıkı sarıl annene çünkü anne aynı Zaman'da en ama en iyi arkadaş
Tamam sarılıcam :))Sarıl hemencik geçiyor.
Dayanamaz anneler
Hem bu aranızdaki fiziksel sınırda birazcık kalkmış olur.
Deniycem inşAllah olacak Allah bozmasın sizi de aminn :)))Ya bende genelde tartışırım ama sonra onun gobusunu öper özür dilerim. Biraz trip atar sonra vazgecer. Sarıl boynuna op yanaklarini :)
Çok güzel yazmışsınız başka kimsemiz yok aslında...İnsan ergenlikte annesini uzecek kıracak şeyler yapabiliyor farkında olmadan,ama yaş birazcık ilerledikçe ve olgunlastikca öyle bir anlıyor ki annenin kıymetini..bu sabah kalk güzel bir kahvaltı hazırla annene, bir yerden gir ve dertlesin.zaten dokuleceksiniz..insana annesinden daha yakın kimse yok..
Selam kızlar. Gece gece dertlendim çünkü gerçekten hayatımdaki en değerli insanla annemle aram bozuk. Yani şimdilik bi durum değil bu genel olarak böyle. Onu çok seviyorum ve kırmamak için elimden geleni yapıyorum. Ama ne zaman konuşsak sonu hep kavgayla bitiyor. Vicdanım da hiç rahat olmuyor. Şimdiye kadar sarıldığımızı hatırlamıyorum pek sarılmak istiyorum ama çekiniyorum neden bilmiyorum. Sanırım bizde iletişim sorunu var. Sizce nerden başlamalıyım napmalıyım yardım eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?