Cidden özeliniz kalmamış. Aileler bazen bu konularda hassas oluyor kızları ezilecek diye korkuyorlar ama babanız haksız bu konuda.
Madem bakış açısı o şekilde babanız da kahvaltıyı hazırlayabilir biraz bahane buluyor sanırım.
Sakın eşinize yansıtmayın. Yaptığı varsa da yapmaz tabi.
İnan ben aşırı evcimen olduğum için ve bana da anneannem baktığı için, ev hayatını öne alarak çalışmıyorum.
Diplomalı ev hanımıyım.
Sizin zorunluluklarınız da varmış Allah yardımcınız olsun. Kreşe verseniz bütçenizi zorlar mı?
Nereye kadar böyle evlilik hayatı yara alır farkına bile varmazsınız
merhaba çalışan bir bayanım ve 2 tane çocuğum var.Biri anaokuluna gidiyor biri daha 1 yaşında ..Bebeğim 6 aylıkken işe başladım çünkü ev aldık borcumuz var.şimdiye kadar kayınvalidem baktı.kışın da annemle babam geldi.Ama evde sürekli birilerinin olması beni bunaltmaya başladı.Tamam çocuklarım için katlanmak zorundayım ama bazen çok bunalıyorum.Babam de eşime kafayı taktı.Ben sabah 7 de kalkıyorum .eğer yetiştirebilirsem kahvaltı hazırlıyorum..yetişmezse işyerinde kahvaltı yapıyoruz kızım da okulda beslenme yapıyor zaten ..babam hemen ben kalkınca eşimin adı ali. ali de kalktı mı onu da kaldır diyor.eşim de sabahları zor uyanır.7.30 da da o kalkıyor.beraber kalkın o kahvaltıyı hazırlasın sen çocuklarla ilgilen diyor kendini ezdirme falan deyip duruyor.Eşim de hafta sonları temizlik yapmama yardım eder ya süpürür ya da siler..Küçük çocukla akşam yemeğini yerken ilgilenir yemeğini yedirir.Bazen yemek yapar.Hafta sonları mesela.Kızımla ilgilenir daha okula başlamadan kızıma ingilizce öğretiyor mesela.Tamam daha çok yardımcı olabilir ama bunları yapması bile iyi değil mi ..evine bağlıdır.Akşamları hiç dışarı çıkmaz.Ama babamın bu laflarından artık bıktım kendimi enayi gibi hissediyorum babam böyle konuşunca.Eşime babam böyle diyor desem yapacağı varsa da yapmaz.Yemin ederim evde annem babam bile olsa kimseyi istemiyorum artık.Bir de yaşadığımız yere yeni taşındık 8 ay falan oldu buraya daha alışamadım.İnanın buraya taşındığımızdan beri hiç yalnız kalamadık.çocuğa bakmak için sürekli birileri vardı evimizde .artık ben dayanamıyorum eşimle hiç özelimiz olmuyor oturup iki çift laf edemiyoruz annemler nisan ayı gibi gidecekler.Eşim de sizinkiler gidince annemi çağırırız yaza kadar da o bakar ondan sonra kreşe veririz ya da bakıcı tutarız diyor ama ben artık kimseyi istemiyorum evimde çocuğum için bile olsa sizce ne yapayım arkadaşlar çok bunaldım
belki düşüncelerim size biraz sert gelebilir ama siz zaten bir çocuğa sahipmişsiniz ve ondan dolayı deneyimlisinizdir, yani çalışıyorsunuz çocuğa bakmak için birilerinin size yardımcı olması gerektiğini bilmeniz gerekirdi. çoğu insan çocuğuma bakan biri olsa da ben çalışsam eve katkım olsa der siz bedava bakıcıları bulmuşsunuz hala şikayetçiciniz. eminim olarda sizde kalmaya meraklı değildir benim babam öyle uzun soluklu damadının evinde kalmayı hayatta istemezdi. insanoğlu malesef yapılan iyilikte bile bir kusur ararmış. madem özelinizi yaşamak istiyordunuz neden ikinci çocuğu yaptınız zaten ilki büyümüş rahat rahat eşinizle vakit geçirebilirdiniz.. madem çocuk yaptını öyleyse neden ev gibi bir borçlanmaya girdiniz çocuğunuza biraz daha bakabilmek için evi erteleyebilirdiniz.. haa ben hepsini istiyorum ama ebeveynlerimiz bakıcı gibi mesai saatleri dolunca evi terk etsinler hem bakıcıya falan para veremem ben diyorsanız onu bilemiyorum..
mayıs ayında falan boçlarımızın çoğu bitiyor yani kreşe verebiliriz o zaman ama eşim annem tekrar gelsin çocuk daha küçük diyor ama ben kesinlikle istemiyorum annem de biraz daha büyüsün diyor biz gidince kaynanan biraz daha baksın diyor.kaynanamı da çağırsak gelir bakar ama ben çok bunaldım artık işten eve gelince evde kimseyi görmek istemiyorum istediğim zaman yemek yapmak istediğim zaman banyo yapmak istiyorum çok mu abartıyorum ya bilmiyorum iş yerindeki kızlar da bana özeniyor ne güzel çocuğuna annen ve kayınvaliden bakıyor ne kadar şanslısın bakıcıyla falan uğraşmıyorsun diyorlar
onlar anneniz babanız .onlar hakkında nasıl böyle konuşursunuz ?sizi büyüten yetiştiren insanlar onlar .kocanızı çok önemsiyorsunuz gibime geldi.babanız kötü birşet dememiş ki .siz yoruluyorsanız sizin için üzülmüştür anne-baba yüreği .ama siz çoktan onları dışarda bırakmışsınız .neyse bence oturun konuşun çocuğunuzuda kreşe verin .yarın öbür gün hastalansalar onlarıda huzur evine yollarsınız .eşinizle özelinizi yaşarsınız bu şekilde .
onlar anneniz babanız .onlar hakkında nasıl böyle konuşursunuz ?sizi büyüten yetiştiren insanlar onlar .kocanızı çok önemsiyorsunuz gibime geldi.babanız kötü birşet dememiş ki .siz yoruluyorsanız sizin için üzülmüştür anne-baba yüreği .ama siz çoktan onları dışarda bırakmışsınız .neyse bence oturun konuşun çocuğunuzuda kreşe verin .yarın öbür gün hastalansalar onlarıda huzur evine yollarsınız .eşinizle özelinizi yaşarsınız bu şekilde .
konuyu ne kadar çarpıttınız öyle ya maşallah size valla bravo nasıl böyle bişey aklınıza geldi valla helal olsun.kocamı falan önemsemiyorum ben sadece kim olursa olsun işime karışılmasına dayanamıyorum.Annem babam hastalansa yaşlanıp yanıma gelse bu tamamen farklı bir olay ben 12 senedir devlet memuruyum ilk 5 yıl sadece annemle babama verdim maaşımı .kardeşlerimi ben okuttum. bir insanı tanımadan böyle yargılamanız çok yanlış bence.eğer konu açan birini anlamak istemiyorsanız yorum yazmayın bence
Dışardan bakılınca öyle görünüyor haklı olabilirsiniz. ama inanın hayatımı anlatsam ayrıntılı bir şekilde bana hak verirsiniz ..bu sizin düşünceniz tabii ama hiç bir şey dışardan göründüğü gibi değil
Kocanızı çok önemsiyorsunuz demişsiniz ya, ana kuzusu olan, annelerini çok önemseyen erkekleri ne yapmalı peki?
Size kocasını önemseyen kadın yanlış geliyorsa anasını önemseyen, beni büyütp yetiştirmiş tabii böyle olacak diyen ana kuzusu erkekler de normal geliyordur sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?