- 31 Ağustos 2017
- 2.764
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi sevimlikelebek80
-
Bizim de yaşadıklarımız benzer şeyler
Bende bazen acaba annemde de hata var mı diyorum ama kadının çekmediği kalmadı,artık babamın savunulacak tarafı kalmadı
Bize kızıyor karışmıyoruz diye ama bu kaçıncı?annem artık dinlemek istemiyor ki ,babam kendini haklı görüyor hala yaranamadım diyor,kardeşimle bana da cephe aldı
Şu ölümlü dünyada niye böyle oluyor kaç yaşında insanlar,neden bu kadar soğuttu kadını ve hala çaba sarf etmiyor?
Başkalarına bakıyorum ne kadar mutlular bir de bize bakıyorum
İnsan hiç mi kendine bakmaz neler yaşadık çocukluğumuzdan beri hala öyle
Her ne kadar mantıken ayrılmaları doğru görünse de içim buruk,üzgünüm,ağlıyorum.nasıl atlatıcam çok hassasım
çok saolun bu saatte bu kadar uzun uzadıya yazdınız,bu moral bozukluğumda bana gerçekten iyi geldi,Allah razı olsun sizdenBen hic baska evliliklerle kiyaslamadim ailemi. Sanirim gercekten kafamda bitirmistim. Evlenirken istememe bile cagirmadim babami amcam geldi. Annemle babamin yan yana olma fikri bile kalbimde buzlar estiriyodu. Cok cektirdi gercekten. Bazen dusunuyorum en guzel caglarimi bunalimlarla gecirdim. Annemle kavga edip bize cephe alirdi. Gecenin bir yarilari uykudan kaldirilirdim kalk sahit ol diye. Kardeslerim cok bi sikinti gormediler ama ben iliklerime kadar hissettim sanki ben evliydim de o hayati yasiyormus gibiydim. Igreniyordum tek kelimeyle. Onaylamadigi bir evlilik yaptim dugunume misafir gibi geldi ve oturdu simdi ise hamileyim. Hos onu da dedigimde bir tebrik bir hayirli olsun bile cikmadi agzindan. Ben esimle babami yanyana bile getirmiyorum basbasa asla birakmiyorum. Oyle dolduruyo ki yani gercegi bilsende adama inanirsin. Bana suan komik geliyor ama cidden buyuuuk bir asama kaydetmek gerekiyor. Babasi olmayan arkadaslarim uzuldugunde uzulmeyin bazen olupta yokmus gibi hayat yasayanlar var diyorum. Gercekten de oyle. Bir kere ihtiyacim olsa arasam bayram eder elime dustu diye. O kadar ki cok cektirdi diyebilirim. Size tavsiyem dogrularinizi yanlislarinizi olcun. Gercekten olcun ama. Mesela esiniz yapsa ne yaparsiniz?? Siz yapsaniz esiniz ne yapar?? Yada cocuklariniz ne dusunur?? O huzurlu hayati yasayinca bambaska oluyo hersey. Herzaman bu hayata bi kez geliyoruz o da baskasi icin omur tuketmemek gerekir diye dusunuyorum ve bu benim hayat felsefem. Bunu annem icinde istedim cunku hayat bir adam icin hele de degmeyen biri icin sacini supurge edecek kadar basit degil gozumde
çok saolun bu saatte bu kadar uzun uzadıya yazdınız,bu moral bozukluğumda bana gerçekten iyi geldi,Allah razı olsun sizden
Babam eşime karşı da iyi dışarıda da iyi ama evde öyle değil.
Eşim bana babamın yaptıklarını yapsa evliliğimi yürütmezdim yanı aldatıp başkasıyla evlense affetmezdim ya da şiddet uygulasa bendem habersiz borç yapsa vs affedemezdim
Babamın bakıyorum da anneme karşı pek iyi bir şeyi yok yanı evli kaldıkları süreye bakarsam yarısından fazlası kavga içinde geçmiştir
Benim de babam küçükken bizi uyandırırdı,o gecelerde yorganın içinde nasıl ağlardım elim titrerdi korkudan asla unutamam,neler çektik neler
Boşandılar ama babam tekrar barışmak istedi annem affetti ama değişmedi
Eskiye bakarak biraz daha sakinleşse de başına buyruk hareketleri annemi yıprattı
Bana eşime karşı bir hatası yok ama annemi üzmesi bile beni soğutuyor
Ama böyle olmasaydı diyorum yine de keşke böyle olmasaydı
Yine yıllar öncesine döndük,başa sardık
Annemin boşanmak için bu kadar ısrar etmesi artık herşeyin bittiğini gösteriyor ki zaten babam da hiç çabalamıyor
Ben gerçekten anlamıyorum
Sanırım ailemle sınanıyorum bu dünyada
Neler yaşadık neler ama hala üzülüyorum kendime kızıyorum,mesela siz de Benimle benzer şeyler yaşamışsınız ama mantıklı yaklaşıyorsunuz
Ben mantıklı yaklaşamıyorum duygusal yaklaşıyorum
Çok saolun bana çok destek oldunuzEvet ben hislerimi oldurdum ciddi manada. Yani hic umrumda degil kapim her zaman acik Allah korusun bi ihtiyaci olsa bakarim yardim ederim. Ama babam oldugu icin degil insanlik adina yaparim bunu. Annenizin tekrar donme kabul etme nedeni ise maddi ozgurlugunun bulunmayisi. O kadar onemli ki maddi ozgurluk boyle durumlarda cok farkediyomus gercekten. Sizler destek olur atlatirsiniz insallah. Babana da Allah akil fikir versin. Cok duygusal bakmamaya calisin sadece. Annemle babamin evliligi bosanmadan 5 yil once bitmisti ve sadece zamanini bekliyodu mesela. O 5yilda biz zaten bitmis gozuyle baktigimiz icin kabullenmistik ayriligi hos keske 5 yil daha once bitirseymis. Insan gercekten ne ekerse onu biciyor. Dedemde anneannemi o kadaaar cok aldatmis ki zamaninda bir teyzeme dusmandi yillarca hemde. Ama sonuc onun evinde vefat etti. Duydugumda cok sasirmistim. Neden dusmandi onuda bilmiyorjm gerci. Ama insan yasattigini yasiyomus onu gordum. Ne guzel esiniz sizin yaninizda cocugunuz var. Uzulmeyin bunun icin Allah dermansiz dert vermesin onun disindaki tum sikintilar zamanla geciyor
Annemle ilgili konu açmıştım,tam 1 ay oldu ama barışma gibi bir durum söz konusu değil.annem boşanacak kafasına koymuş.
Benim merak ettiğim annesi babası ayrılanlar babanıza karşı bir soğukluk oluyor mu?Babam anneme çok çektirdiği ve başkasıyla evlenip tekrar anneme geri geldiği ve hala annemi üzmeye devam ettiği için babamdan çok soğudum.ona çok kızıyorum,ayrılık gibi bir durum olursa babam daha da yaşlandığı zaman nasıl yardım edicem.
Yani Allah akıl vermiş fikir vermiş zaten bunca şey yaşattım bu yaştan sonra bari mutlu olalım demesi gerekirken bu olanların sorumlusu o.
Ben nasıl davranıcam?yüzünü bile görmesim gelmiyor.
Annesi babası ayrılanlar ve annesi çok çekmiş olanlar,babanıza karşı davranışlarınız nasıl ?
Özel olmazda anneniz nasıl şeyler çekti?aldatılma gibi miBenim annemle babam ayrı değil ama babam anneme çok çektirmiş, hâlâ da çektirir. İki ablam daha iyi biliyor eski yaptıklarına şahitler. Ben şu bildiklerimle bile babama çok sevgi besleyemiyorum. Onlar hiç sevmiyor
Özel olmazda anneniz nasıl şeyler çekti?aldatılma gibi mi
Şu an nasıl peki babanız
Benim babam hiç alttan almıyor konuşma tarzı bile kaba
Babam annemle konuştu şimdilik affetti annem ama nasıl sakinleşecek ki iyi mi oldu kötü mü bilemedimAldatma ben çok küçükken yaşanmış annem anlatır. Evlendiğinin ilk yılları bile başkalarındaymış hep gözü. Şimdi de yaşlandı kimsenin ona bakmayacağını bildiğinden aldatma durumu yok. Sadece sürekli bir kavga hali var. Annem ev hanımı olduğu için de kendisine ekonomik olarsk bağlı olduğunu bildiğinden lafını esirgemez hiçbi şekilde
Babam annemle konuştu şimdilik affetti annem ama nasıl sakinleşecek ki iyi mi oldu kötü mü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?