- Konu Sahibi sevimlikelebek80
-
Taraf tutmuyorum da suçun çoğunluğu babam da ve hiç çabası da yok,bir kaç kere gitmiş konuşmaya annem terslemişAyrilan biri olarak söylüyorum..Kızım benim tarafımı tutsun istemezdim..Onlar eş..Aralar ne yaşarlarsa yaşasınlar onları ilgilendirir.
Eşler boşanır,çocuklar değil..Sen taraf olmamaya çalış..
.Belki de ayrı daha mutlu olurlar..Baksana birbirlerini ne kadar yıpratmışlar..Taraf tutmuyorum da suçun çoğunluğu babam da ve hiç çabası da yok,bir kaç kere gitmiş konuşmaya annem terslemiş
Benim karım boşanıcam dese elimden geleni yapardım
Olan biz çocuklara oluyor işte
Her ne kadar evlensem ve benim de çocuğum olsa da ayrılmalarına üzülüyorum
Zaten yıllardır yıpranıktılar ama annem neden bir anda böyle oldu anlamıyorum.Belki de ayrı daha mutlu olurlar..Baksana birbirlerini ne kadar yıpratmışlar..
Böylede olmali zTen su karilarini aldatan zulmeden adamlara gozunuzun isigi bile olsa babaniz olsa bile el atmayınAnnemle ilgili konu açmıştım,tam 1 ay oldu ama barışma gibi bir durum söz konusu değil.annem boşanacak kafasına koymuş.
Benim merak ettiğim annesi babası ayrılanlar babanıza karşı bir soğukluk oluyor mu?Babam anneme çok çektirdiği ve başkasıyla evlenip tekrar anneme geri geldiği ve hala annemi üzmeye devam ettiği için babamdan çok soğudum.ona çok kızıyorum,ayrılık gibi bir durum olursa babam daha da yaşlandığı zaman nasıl yardım edicem.
Yani Allah akıl vermiş fikir vermiş zaten bunca şey yaşattım bu yaştan sonra bari mutlu olalım demesi gerekirken bu olanların sorumlusu o.
Ben nasıl davranıcam?yüzünü bile görmesim gelmiyor.
Annesi babası ayrılanlar ve annesi çok çekmiş olanlar,babanıza karşı davranışlarınız nasıl ?
Hayir canim ne munasebet aldatiyor bide ustunede bayram kutlayrak odullendiriyorsunuz oyle bir katliam eve koysaydiniz ki yerle bir olsaydi utancindanBenim de içimden hiç gelmiyor bir yandan da üzülüyorum ama çok hızlı yaşadı babam böyle olacağı belliydi.
Bizim de başkasıyla evlendi sonra tekrar annemle evlendi.hiç istemedim barışmasını o zaman şimdi yine boşanma söz konusu
Anneniz artik tukenmistir bitmistir niyr barissin ki o kadin sizin basinizda beklerken kendisi nerdeymis ayni benim kocam gibi kari kiz pesindemiymis..anneniz yine gururunu hice sayip affetmis evinin tepesine oturtmus simdi derdi neymiste kadin artik yeter diyor..bu kadin aldatilmayi kabul etmis simdi demekki bos yere bosanalim demiyor.lutfen ama lutfen el uzatmayin birakin nerde napiyorsa yapsin keyfi bilirZaten yıllardır yıpranıktılar ama annem neden bir anda böyle oldu anlamıyorum
Ama ben çok üzülüyorum yine de babam anneme o kadar çektirmiş olmasına rağmen ona da üzülüyorum
Barıştırmaya kalksam istemez annem
Göz göre göre boşanıcaklar
Yani babam zamanında kızlarla haşır neşir olan birisi değildir yolda görse kafasına kaldırmaz biz de çok şaşırmıştıkAnneniz artik tukenmistir bitmistir niyr barissin ki o kadin sizin basinizda beklerken kendisi nerdeymis ayni benim kocam gibi kari kiz pesindemiymis..anneniz yine gururunu hice sayip affetmis evinin tepesine oturtmus simdi derdi neymiste kadin artik yeter diyor..bu kadin aldatilmayi kabul etmis simdi demekki bos yere bosanalim demiyor.lutfen ama lutfen el uzatmayin birakin nerde napiyorsa yapsin keyfi bilir
Hic uzulmeyin o kadin vazgectiyse emin ol tukenmistir babaniza niye destek olacakmissiniz arayın rezil edin annenize destek olunYani babam zamanında kızlarla haşır neşir olan birisi değildir yolda görse kafasına kaldırmaz biz de çok şaşırmıştık
Annemin barışmasını hiç istemedim ama o zamanlar barıştı
Şimdi yine başa sardık be geliri yok
Nasıl olucak bilmiyorum o kadar üzülüyorum ki bu duruma
Annemle ilgili konu açmıştım,tam 1 ay oldu ama barışma gibi bir durum söz konusu değil.annem boşanacak kafasına koymuş.
Benim merak ettiğim annesi babası ayrılanlar babanıza karşı bir soğukluk oluyor mu?Babam anneme çok çektirdiği ve başkasıyla evlenip tekrar anneme geri geldiği ve hala annemi üzmeye devam ettiği için babamdan çok soğudum.ona çok kızıyorum,ayrılık gibi bir durum olursa babam daha da yaşlandığı zaman nasıl yardım edicem.
Yani Allah akıl vermiş fikir vermiş zaten bunca şey yaşattım bu yaştan sonra bari mutlu olalım demesi gerekirken bu olanların sorumlusu o.
Ben nasıl davranıcam?yüzünü bile görmesim gelmiyor.
Annesi babası ayrılanlar ve annesi çok çekmiş olanlar,babanıza karşı davranışlarınız nasıl ?
Boşandıkları zaman annemin geliri olmadığı için kardeşimle kalıcakları.kardeşim nasıl ev geçindirecek bilmiyorum onunda maaşı çok yüksek değil ve işinin garantisi yok.nasıl olucak bilmiyorum düşünmekten kafayı yiyemBunu dusunmek icin erken. Hele bi bosansinlar zaman ne getirir bilinmez. Illa bosaninca sogukluk olcak diye bisey yok ayni evin icindeyken de sogukluk olabiliyor. Ve bazen o sogukluklar da cok guzel oluyor. Acayip kafan rahat oluyor
Boşandıkları zaman annemin geliri olmadığı için kardeşimle kalıcakları.kardeşim nasıl ev geçindirecek bilmiyorum onunda maaşı çok yüksek değil ve işinin garantisi yok.nasıl olucak bilmiyorum düşünmekten kafayı yiyem
Annem çalışamaz,babamdan da nafaka almazAnnen nafaka alir bu durumda. Siz calisiyo musunuz yada ailenin uzerinde ev araba vs var mi? Akrabalar ne alemde peki? Yada annen cok mu yasli calisamaz mi??
Annem çalışamaz,babamdan da nafaka almaz
Sadece evi var annemin ama kardeşim eve nasıl bakıcak onu düşünüyorum kendi işinin son bulma ihtimali var çok tereddütlüyüm
Nafaka alıcam dediNafaka alsin. Maalesef bu isler gurur yapmayla yurumuyo. Sonucta sizlerde varsiniz ve ev evlilikte ortak alindiysa oda annene kalmaz zaten bosanirken yariya bolunur. Yani evi olmama ihtimali de var. Baslangicta alsin ilerde reddeder durum duzelince
Nafaka alıcam dedi
Evet bu akşam konuşmuşlar boşanıyorlar,anneme ev bak demiş
Annem çoğunlukla haklı olsa da
Çok üzülüyorum şu an içim çok garip
Nasıl atlatılacak annesi babası boşananlar nasıl atlatıyor
Ben 30 yaşındyım,evliyim ve çocuğum var ama ne olursa olsun insan üzülüyorBaslangicta zor oluyo tabiki ama zaman ilerlediginde bitmis olmasinin dogru bir karar oldugunu dusunuyosun. Nikah ustundeki evlilik, evlilik olmuyor maalesef. Bunu zamanla anlayabilirsin. Annenize destek cikin. Ortak mal varligi varsa da annen tedbir koydursun ki baban elden cikarmasin. Annene para vermemek icin yollar deneyebilir. 18 yasindan kucuksen sana da nafaka baglanir zaten. Bitmis seyler icin uzulme bence. Gelecege odaklan eminim guzel seyler yasayacaksiniz
Ben 30 yaşındyım,evliyim ve çocuğum var ama ne olursa olsun insan üzülüyor
Keşke benim babamda diğer babalar gibi olsaydı
Sürekli ailece yaşadığımız güzel zamanlar aklıma geliyor ağlıyorum
Ne yaparsam yapayım olmadı
Babam annemi geri kazanmak için çabalamadı,annem de beynimde bitirdim diyor
Nasıl alışıcaz bilmiyorum gerçekten zor bir durum
Bizim de yaşadıklarımız benzer şeylerBenim annem babamda ayri. 8 yil once ayrildilar. Bazi seyler yurumuyosa olmuyo iste. Babam eve geldiginde odalara kacisirdik. Kimse oturmazdi kendisiyle konuscak bisey yoktu cunku. Aldatmalar vs basladiginda ise sildim kendisini zaten. Anneme de miden nasil aliyo bu adami demistim. Hala da ayni dusunuyorum. O zamanlar 19 20 yasindaydim bunj soyledigimde yine olsa yine dusunurum. Bazi dogrular ve yanlislar vardir. Hep sunj dusundum annem yapsa olmamis gibi yapabilir miydim gormezden gelebilir miydim yada babama katlan baba idare et diyebilir miydim diye. Bi taraf icin istemedigimi diger taraf icin isteyemem. Cunku kaldiramiyorum. Suan ise anneme destegim babamla da yilda 1 2 kez bazen telefonda bazende yuzyuze denk gelirsek gorusuyoruz. O hatasini kabullenmedi cunku hala erkektir yapar der. Arkamizdan da iyi atip tutar herkese acindirir kendini. Inan bende sasiriyorum nasil boyle oldu diye. Ama insanlar degisiyor iste. Yasamam dedigin cogu yasayabiliyosun. Hayatin gercegi bu. Kabullenirsen daha guzel geciyor hersey. Bazen acaba hata annemde miydi dedigim de oldu. Hani kari koca arasinda bilinmeyen seyler olabiliyor. Ama adam sonrasinda 3 kez evlendi hepsinde bosandi. Hepsi mi hataliydi diye sorarlar adama.. Demek istedigim uzulmeyin su testisi su yolunda kiriliyo gercekten. Insanlar yaptigi yanlislarin bedelini er yada gec oduyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?