Annemle babam boşandı boşanacak

Ayrilan biri olarak söylüyorum..Kızım benim tarafımı tutsun istemezdim..Onlar eş..Aralar ne yaşarlarsa yaşasınlar onları ilgilendirir.
Eşler boşanır,çocuklar değil..Sen taraf olmamaya çalış..

Ayrilan biri olarak söylüyorum..Kızım benim tarafımı tutsun istemezdim..Onlar eş..Aralar ne yaşarlarsa yaşasınlar onları ilgilendirir.
Eşler boşanır,çocuklar değil..Sen taraf olmamaya çalış..
Taraf tutmuyorum da suçun çoğunluğu babam da ve hiç çabası da yok,bir kaç kere gitmiş konuşmaya annem terslemiş
Benim karım boşanıcam dese elimden geleni yapardım
Olan biz çocuklara oluyor işte
Her ne kadar evlensem ve benim de çocuğum olsa da ayrılmalarına üzülüyorum

.Belki de ayrı daha mutlu olurlar..Baksana birbirlerini ne kadar yıpratmışlar..

.Belki de ayrı daha mutlu olurlar..Baksana birbirlerini ne kadar yıpratmışlar..
Zaten yıllardır yıpranıktılar ama annem neden bir anda böyle oldu anlamıyorum
Ama ben çok üzülüyorum yine de babam anneme o kadar çektirmiş olmasına rağmen ona da üzülüyorum
Barıştırmaya kalksam istemez annem
Göz göre göre boşanıcaklar

Böylede olmali zTen su karilarini aldatan zulmeden adamlara gozunuzun isigi bile olsa babaniz olsa bile el atmayın

Hayir canim ne munasebet aldatiyor bide ustunede bayram kutlayrak odullendiriyorsunuz oyle bir katliam eve koysaydiniz ki yerle bir olsaydi utancindan

Anneniz artik tukenmistir bitmistir niyr barissin ki o kadin sizin basinizda beklerken kendisi nerdeymis ayni benim kocam gibi kari kiz pesindemiymis..anneniz yine gururunu hice sayip affetmis evinin tepesine oturtmus simdi derdi neymiste kadin artik yeter diyor..bu kadin aldatilmayi kabul etmis simdi demekki bos yere bosanalim demiyor.lutfen ama lutfen el uzatmayin birakin nerde napiyorsa yapsin keyfi bilir

Yani babam zamanında kızlarla haşır neşir olan birisi değildir yolda görse kafasına kaldırmaz biz de çok şaşırmıştık
Annemin barışmasını hiç istemedim ama o zamanlar barıştı
Şimdi yine başa sardık be geliri yok
Nasıl olucak bilmiyorum o kadar üzülüyorum ki bu duruma

Hic uzulmeyin o kadin vazgectiyse emin ol tukenmistir babaniza niye destek olacakmissiniz arayın rezil edin annenize destek olun

Bunu dusunmek icin erken. Hele bi bosansinlar zaman ne getirir bilinmez. Illa bosaninca sogukluk olcak diye bisey yok ayni evin icindeyken de sogukluk olabiliyor. Ve bazen o sogukluklar da cok guzel oluyor. Acayip kafan rahat oluyor

Bunu dusunmek icin erken. Hele bi bosansinlar zaman ne getirir bilinmez. Illa bosaninca sogukluk olcak diye bisey yok ayni evin icindeyken de sogukluk olabiliyor. Ve bazen o sogukluklar da cok guzel oluyor. Acayip kafan rahat oluyor
Boşandıkları zaman annemin geliri olmadığı için kardeşimle kalıcakları.kardeşim nasıl ev geçindirecek bilmiyorum onunda maaşı çok yüksek değil ve işinin garantisi yok.nasıl olucak bilmiyorum düşünmekten kafayı yiyem

Annen nafaka alir bu durumda. Siz calisiyo musunuz yada ailenin uzerinde ev araba vs var mi? Akrabalar ne alemde peki? Yada annen cok mu yasli calisamaz mi??

Annen nafaka alir bu durumda. Siz calisiyo musunuz yada ailenin uzerinde ev araba vs var mi? Akrabalar ne alemde peki? Yada annen cok mu yasli calisamaz mi??
Annem çalışamaz,babamdan da nafaka almaz
Sadece evi var annemin ama kardeşim eve nasıl bakıcak onu düşünüyorum kendi işinin son bulma ihtimali var çok tereddütlüyüm

Annem çalışamaz,babamdan da nafaka almaz
Sadece evi var annemin ama kardeşim eve nasıl bakıcak onu düşünüyorum kendi işinin son bulma ihtimali var çok tereddütlüyüm

Nafaka alsin. Maalesef bu isler gurur yapmayla yurumuyo. Sonucta sizlerde varsiniz ve ev evlilikte ortak alindiysa oda annene kalmaz zaten bosanirken yariya bolunur. Yani evi olmama ihtimali de var. Baslangicta alsin ilerde reddeder durum duzelince

Nafaka alsin. Maalesef bu isler gurur yapmayla yurumuyo. Sonucta sizlerde varsiniz ve ev evlilikte ortak alindiysa oda annene kalmaz zaten bosanirken yariya bolunur. Yani evi olmama ihtimali de var. Baslangicta alsin ilerde reddeder durum duzelince
Nafaka alıcam dedi
Evet bu akşam konuşmuşlar boşanıyorlar,anneme ev bak demiş
Annem çoğunlukla haklı olsa da
Çok üzülüyorum şu an içim çok garip
Nasıl atlatılacak annesi babası boşananlar nasıl atlatıyor

Baslangicta zor oluyo tabiki ama zaman ilerlediginde bitmis olmasinin dogru bir karar oldugunu dusunuyosun. Nikah ustundeki evlilik, evlilik olmuyor maalesef. Bunu zamanla anlayabilirsin. Annenize destek cikin. Ortak mal varligi varsa da annen tedbir koydursun ki baban elden cikarmasin. Annene para vermemek icin yollar deneyebilir. 18 yasindan kucuksen sana da nafaka baglanir zaten. Bitmis seyler icin uzulme bence. Gelecege odaklan eminim guzel seyler yasayacaksiniz

Ben 30 yaşındyım,evliyim ve çocuğum var ama ne olursa olsun insan üzülüyor
Keşke benim babamda diğer babalar gibi olsaydı
Sürekli ailece yaşadığımız güzel zamanlar aklıma geliyor ağlıyorum
Ne yaparsam yapayım olmadı
Babam annemi geri kazanmak için çabalamadı,annem de beynimde bitirdim diyor
Nasıl alışıcaz bilmiyorum gerçekten zor bir durum

Benim annem babamda ayri. 8 yil once ayrildilar. Bazi seyler yurumuyosa olmuyo iste. Babam eve geldiginde odalara kacisirdik. Kimse oturmazdi kendisiyle konuscak bisey yoktu cunku. Aldatmalar vs basladiginda ise sildim kendisini zaten. Anneme de miden nasil aliyo bu adami demistim. Hala da ayni dusunuyorum. O zamanlar 19 20 yasindaydim bunj soyledigimde yine olsa yine dusunurum. Bazi dogrular ve yanlislar vardir. Hep sunj dusundum annem yapsa olmamis gibi yapabilir miydim gormezden gelebilir miydim yada babama katlan baba idare et diyebilir miydim diye. Bi taraf icin istemedigimi diger taraf icin isteyemem. Cunku kaldiramiyorum. Suan ise anneme destegim babamla da yilda 1 2 kez bazen telefonda bazende yuzyuze denk gelirsek gorusuyoruz. O hatasini kabullenmedi cunku hala erkektir yapar der. Arkamizdan da iyi atip tutar herkese acindirir kendini. Inan bende sasiriyorum nasil boyle oldu diye. Ama insanlar degisiyor iste. Yasamam dedigin cogu yasayabiliyosun. Hayatin gercegi bu. Kabullenirsen daha guzel geciyor hersey. Bazen acaba hata annemde miydi dedigim de oldu. Hani kari koca arasinda bilinmeyen seyler olabiliyor. Ama adam sonrasinda 3 kez evlendi hepsinde bosandi. Hepsi mi hataliydi diye sorarlar adama.. Demek istedigim uzulmeyin su testisi su yolunda kiriliyo gercekten. Insanlar yaptigi yanlislarin bedelini er yada gec oduyor

Bizim de yaşadıklarımız benzer şeyler
Bende bazen acaba annemde de hata var mı diyorum ama kadının çekmediği kalmadı,artık babamın savunulacak tarafı kalmadı

Bize kızıyor karışmıyoruz diye ama bu kaçıncı?annem artık dinlemek istemiyor ki ,babam kendini haklı görüyor hala yaranamadım diyor,kardeşimle bana da cephe aldı

Şu ölümlü dünyada niye böyle oluyor kaç yaşında insanlar,neden bu kadar soğuttu kadını ve hala çaba sarf etmiyor?
Başkalarına bakıyorum ne kadar mutlular bir de bize bakıyorum
İnsan hiç mi kendine bakmaz neler yaşadık çocukluğumuzdan beri hala öyle

Her ne kadar mantıken ayrılmaları doğru görünse de içim buruk,üzgünüm,ağlıyorum.nasıl atlatıcam çok hassasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…