Annemle babamın kavgası evliliğim etkilenecek diye korkuyorum ..

Annemle babam bugün kavga etmişler sebebi yeni ev alacaklar ev babaannemin üstüne olacakmış evin parasının 80 milyarı annemden çıkacak annem çalışmıyor o para nerden geldi derseniz anneme kendi ailesi verdi o parayı tarla satıp dayımla ikisine bölüştürdü babam diyormuş arabayı da satıcam(annemin üstüne) ev alıcam ev annemin üstüne olacak annem de demiş saçmalama öyle şey mi olur ben senin üstüne olmadan para falan vermem.
Şimdi kaldıkları ev babaannemin evi orası satılacak annemin parası artı araba parasıyla yeni ev alacaklar
Annem ağlayarak beni aradı kavga etmişler babam telefonu elinden aldı hemen dedikodu yapın diyo sende kocanda bu eve ayak basmasın benim arkamda olmayanla işim olmaz diyor benim ne suçum günahım var
Anneme de çok üzülüyorum
Babaannenle annen ortak tapu yapsinlar madem.yani ev ikisininde ustunde olsun.en iyi cozum bu gibi sanki

Bence alın karşınıza ve konuşun. Çok zor olur eminim ama hepsine hak vererek, kırmadan incitmeden. Anneniz çok haklı, kendi evi olsun ister. Babaanneniz haklı payı var. Babanız kısmen haklı analık hakkı var. Acaba yüzde olarak anneniz ve babaannenize verilen para kadar ortak yapılabilir mi (bundan çok emin değilim. Ortak mallar herzaman sorun çıkarır) ev? Allah gecinden versin ama babaanneniz vefat ettiğinde o ev babanıza bölündüğü kadar varsa diğer mirasçılara da bölünür. Bu durumda hiiiiç amcam halam melek hak yemez demeyin. Kanatsız melek sandıklarım beni öyle bir çarptı ki hala inanamıyorum. Neyse... yada en iyisi annenizin ve arabanın parasının üstüne kredi çekin kendi paranızla kendinize ev alın deyin. Anneannenler de o zaman toprak parası verdiği için ortak olsun. Babaanneye olursa ev ilk başta anneannelere haksızlık olur diye düşünüyorum

Annemle babam bugün kavga etmişler sebebi yeni ev alacaklar ev babaannemin üstüne olacakmış evin parasının 80 milyarı annemden çıkacak annem çalışmıyor o para nerden geldi derseniz anneme kendi ailesi verdi o parayı tarla satıp dayımla ikisine bölüştürdü babam diyormuş arabayı da satıcam(annemin üstüne) ev alıcam ev annemin üstüne olacak annem de demiş saçmalama öyle şey mi olur ben senin üstüne olmadan para falan vermem.
Şimdi kaldıkları ev babaannemin evi orası satılacak annemin parası artı araba parasıyla yeni ev alacaklar
Annem ağlayarak beni aradı kavga etmişler babam telefonu elinden aldı hemen dedikodu yapın diyo sende kocanda bu eve ayak basmasın benim arkamda olmayanla işim olmaz diyor benim ne suçum günahım var
Anneme de çok üzülüyorum
annen parasını ancak tapuda onun da hakkı olacaksa versin yoksa parasını vermesin.
senin de eşinle aran neden bozulsun ki böyle bir durumdan dolayı
ya eşini gözünde çok büyütüyorsun ya da çok hassassın bu kadar önemseme bence

Bu olaydan evliliginiz neden etkileniyor?

Annenizin yapacagi sey belli. Kendi parasiyla evini alip tasinacak. Cani isterse giderken esine soracak ben gidiyorum geliyor musun diye. Gelirse gelir. Gelmezse gelmez. Cok da icinden cikilamayacak bir durum degil

Back
X