Baban 25 yıllık eşinin kendi anne babasından gelen 80 bin lirasına resmen zor kullanarak konmaya çalışıyor. Ayıptır günahtır yaaa!! İlla kendi annesine ev alacaksa annenin parasına niye göz dikiyor ki?! Annenin yanında ol mutlaka, bir akıllı sen değilsin de babana, o kadar rahat olup da anneni sıkıştırıp parasını almasına sakın izin verme. Kavga çıkarsa da çıksın.
Zamanında annem babamla beraber oturdukları evin tapusunu "ortak tapu yapalım" dediği zaman babam "sen bana güvenmiyor musun, ikimizin zaten ev, ne gerek var tapu işine?" demişti. Şimdi bırak anneme evin yarısını vermeyi nafaka bile vermiyor, sorulduğunda da diyor ki ,ne hakkı varmış annemin o ev üzerinde???? Kendi babamı 35 yaşımda tanıyabildim.
Erkeklerde maddi konularda hiçbir şekilde güvenmiyorum, babanız da olsa siz de güvenmeyin.. Anneniz kendi hakkını savunamıyorsa siz savunun. Ben yeterince yapamadım. İki gün sonra o paraya annenizin ihtiyacı olur ve elinde koca bir hiç ile kalakalır, herşey insanlar için. En azından anneniz o parayı size versin, banka hesabınızda dursun, babanız dokunamasın, annenize psikolojik baskı yapamasın..