Annemle babamin tartismalari ...

ben bile okurken sanki babanı anlıyor da anneni anlamıyormuşsun gibi hissettim. kadının kızması normal değil mi?

keşke boşansalar, ama kavga etmeyin yeter anne diyeceğine baba yeter desene?

Hazmedilecek bir olay değil ki
Annen haklı,ama erkek kardeşin kendine bunu alışştırması lazım,
Örnekleri görmesinde yardımcı olun.
Zorla güzellik olmaz piskoloji diye birşey kalmaz !

Film gibi hayat. Babanızın yüzsüzlüğü için konuşmayacağım ama annenizin de sürekli kavga çıkarmak istemesi çok normal. Bildiğin kadın hıncını almak istiyor kavga ederek. Buna bir çözüm bulamazsınız kardeşinizle birinin konuşması lazım bence çocukluğu bıraksın.

Merhaba,

Ben 22 yasindayim. yurtdisinda yasiyorum 13 sene once geldik. babam bizden 3 once geldi buraya 16 senedir burda yaklasik. ve babam yurtdisina geldikten yaklasik bi sene sonra annemi bi fransiz kadinla aldatti. annem turkiyede bunu duydu cok uzuldu biz kucuktuk babama sinirinden bizi doverdi hep. neyse babam kagitlari halletti biz fransaya geldik. ve gordukki fransiz kadin hamile. biz geldigimizde fransizca konusmuyorduk ve bizi her gordugunde rahatsiz etti hep "bu karnimdaki cocuk babanizin cocugu dercesine karnini gosteriyordu. zamanla fransizcayo ogrneneye basladik. herseyi daha iyi anladik.
babam biz buraya geldikten bes ay sonra bizi birakti ve o kadinin yanina gitti. yol iz bilmiyoduk hickimsemizde yok burda.
babam evden gittikce biz babamin pesinden gidip babami eve getirmeye calisiyorduk. hep agliyorduk. babam dort kez bizi birakip birakip gitti 15 gun gidiyodu nerdeyse. kadinin evine gidip yalvariyorduk agliyorduk biz senin icin geldik buraya bizi birakma nolur diye.

konuyu uzatipta basinizi agritmayim. babam kadinla beraber dava acmis babalik testi yaptirmak icin. yapildida. nafaka baglandi 4 sene nafaka odedik. biz evde ac duruyoduk o cocuga para veriliyordu. ac kaldigimizda su sebepten; biz gelmeden 4 tane kredi cekmis ve gelince maasi hep kredilere gidiyodu ve bize bi ay icin bi haftalik yiyecek parasi kaliyordu.
simdi hersey yoluna girdi cok sukur. nafaka odenmiyor artik. evimizde esyamiz yoktu herseyimizde var cok sukur. ama bizim evde kavga hâlâ suruyor. annem surekli o konularda bagli kaliyor. babamla copten dahi olsa kavga cikariyor. annemide anliyorum cani yandi aldatildi. kac kez bosanmayi denedi cocuklarim var diye vazgecti. ama surekli tartisma icerisindeler. ben evin en buyuk cocuguyum. kavgalarinda butun herseylerinde ben vardim. babama gidip onu sakinlestiriyodum aneme gidip onu sakinlestiriyodum. babam bizi birakip gitmesine ragmen hicbi zaman saygisizlik etmedim.
evet bi cok kez kizdim ona bizi birakti diye. ama simdi anneme "yeter anne kavga etmeyin" diyince küsüyor. sen babani hakli goruyosun diye. için için sinirleniyorum ama sesimi çikaramiyorum vucudum beynim yoruldu artik 13 senedir durmadan kavga ediyolar. bosansinlar diyeceksiniz belki ama erkek kardesim bosanirsaniz beni kaybedersiniz diyor.
bi akil verin nolur. nasil bi yol izlemeliyim kavga etmemeleri icin.
uzun oldu hakkinizi helal edin.
Demek ayağına gidip birde yalvarıyordunuz heee:KK57:

ben bile okurken sanki babanı anlıyor da anneni anlamıyormuşsun gibi hissettim. kadının kızması normal değil mi?

keşke boşansalar, ama kavga etmeyin yeter anne diyeceğine baba yeter desene?

yok yanlis anladiniz beni. zaten bugune kadar hep babama kizdim. hic bi zaman annemi yalniz birakmadim. annemin annesi babasi ablasi abisi herseyi ben oldum yanina. o agladi ben agladim o guldu ben guldum. babama yeter diye diye dilimde tuy bitti zaten.
annemi en iyi ben anlarim ama biz cocuklar olarakta 13 senedir hergun ayni seyleri duymaktan beynimiz yoruldu. babam hic konusmaz susar susar bi sinirlenir kirar doker sonra biz toplamak zorunda kaliyoruz evi.
inanin napicagimizi bilmiyorum

Ne babanda şeref vicdan

nede sizde gurur yokmuş

şimdiye kadar 10 kere boşanmalıydı annen

evet bizde gurur yoktu. cunku o babadir biz onun icin geldik buraya diye gittik ayagina hep. ama o surekli birakmayi secti bizi. simdi evimizde. ama is isten gecti annemi hastalik sahibi etti.

Merhaba,

Ben 22 yasindayim. yurtdisinda yasiyorum 13 sene once geldik. babam bizden 3 once geldi buraya 16 senedir burda yaklasik. ve babam yurtdisina geldikten yaklasik bi sene sonra annemi bi fransiz kadinla aldatti. annem turkiyede bunu duydu cok uzuldu biz kucuktuk babama sinirinden bizi doverdi hep. neyse babam kagitlari halletti biz fransaya geldik. ve gordukki fransiz kadin hamile. biz geldigimizde fransizca konusmuyorduk ve bizi her gordugunde rahatsiz etti hep "bu karnimdaki cocuk babanizin cocugu dercesine karnini gosteriyordu. zamanla fransizcayo ogrneneye basladik. herseyi daha iyi anladik.
babam biz buraya geldikten bes ay sonra bizi birakti ve o kadinin yanina gitti. yol iz bilmiyoduk hickimsemizde yok burda.
babam evden gittikce biz babamin pesinden gidip babami eve getirmeye calisiyorduk. hep agliyorduk. babam dort kez bizi birakip birakip gitti 15 gun gidiyodu nerdeyse. kadinin evine gidip yalvariyorduk agliyorduk biz senin icin geldik buraya bizi birakma nolur diye.
konuyu uzatipta basinizi agritmayim. babam kadinla beraber dava acmis babalik testi yaptirmak icin. yapildida. nafaka baglandi 4 sene nafaka odedik. biz evde ac duruyoduk o cocuga para veriliyordu. ac kaldigimizda su sebepten; biz gelmeden 4 tane kredi cekmis ve gelince maasi hep kredilere gidiyodu ve bize bi ay icin bi haftalik yiyecek parasi kaliyordu.
simdi hersey yoluna girdi cok sukur. nafaka odenmiyor artik. evimizde esyamiz yoktu herseyimizde var cok sukur. ama bizim evde kavga hâlâ suruyor. annem surekli o konularda bagli kaliyor. babamla copten dahi olsa kavga cikariyor. annemide anliyorum cani yandi aldatildi. kac kez bosanmayi denedi cocuklarim var diye vazgecti. ama surekli tartisma icerisindeler. ben evin en buyuk cocuguyum. kavgalarinda butun herseylerinde ben vardim. babama gidip onu sakinlestiriyodum aneme gidip onu sakinlestiriyodum. babam bizi birakip gitmesine ragmen hicbi zaman saygisizlik etmedim.
evet bi cok kez kizdim ona bizi birakti diye. ama simdi anneme "yeter anne kavga etmeyin" diyince küsüyor. sen babani hakli goruyosun diye. için için sinirleniyorum ama sesimi çikaramiyorum vucudum beynim yoruldu artik 13 senedir durmadan kavga ediyolar. bosansinlar diyeceksiniz belki ama erkek kardesim bosanirsaniz beni kaybedersiniz diyor.
bi akil verin nolur. nasil bi yol izlemeliyim kavga etmemeleri icin.
uzun oldu hakkinizi helal edin.
siz vermeniz geren tepkileri vermediğiniz için bu durumda olabilir misiniz

tepki verince de yanlış adrese veriyorsunuz anladığım kadarıyla

o çocuğa neden nafaka verilmiyor?
yazık değil mi?

annen azıcık cesaretli olsun o adamı boşasın
sen de erkek kardeşini al konuş ikna et
böyle her gün kavga olacağına sakin sakin yaşarsınız.

Halinize üzüldüm. Sen artık büyümüşsün, birey olmuşsun. Annen acı çekmek istiyor olabilir veya kendisini teselli edemeyebilir ama senin hayatın ayrı. Bazı insanlar ağlama duvarı ararlar kendilerine. Kendi işlerini halletsinler. Baban dan nefret ediyorsa boşansın.

o çocuğa neden nafaka verilmiyor?
yazık değil mi?

annen azıcık cesaretli olsun o adamı boşasın
sen de erkek kardeşini al konuş ikna et
böyle her gün kavga olacağına sakin sakin yaşarsınız.

nafaka verilmiyor cunku kadin baskasiyla evlendi ve o adam evlatlik olarak ustune aldi o cocugu

evet bizde gurur yoktu. cunku o babadir biz onun icin geldik buraya diye gittik ayagina hep. ama o surekli birakmayi secti bizi. simdi evimizde. ama is isten gecti annemi hastalik sahibi etti.
Ona yalvaracağınıza annenle beraber kendiniz başka bir hayat kursaydınız

şimdiye kadar tüm sorunları aşmış,düzeninizi oturtmuş

daha mutlu ve huzurlu bir hayat sürüyor olabilirdiniz muhtamelen

Halinize üzüldüm. Sen artık büyümüşsün, birey olmuşsun. Annen acı çekmek istiyor olabilir veya kendisini teselli edemeyebilir ama senin hayatın ayrı. Bazı insanlar ağlama duvarı ararlar kendilerine. Kendi işlerini halletsinler. Baban dan nefret ediyorsa boşansın.

evet dogru benim hayatim ayri ama annemin uzuldugunu gordukce bende agliyorum hep.

Simdi de annene yapisin anne unut her seyi diye. Resmen omur torpusu olur boyle cocuklar.

Ona yalvaracağınıza annenle beraber kendiniz başka bir hayat kursaydınız

şimdiye kadar tüm sorunları aşmış,düzeninizi oturtmuş

daha mutlu ve huzurlu bir hayat sürüyor olabilirdiniz muhtamelen

soylemesi kolay gelebilir ama biz tanimadigimiz bi yere gelmistik. dil bilmiyorduk nasil yapacaktik tek basimiza. annem her zaman soyluyor eger bu kadar cabuk zamanda dil yol yordam ogrenebileceginizi bilseydim babanizin pesinden kosmazdim diye

Back
X