Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ilk nisanliligim husran :'( :'( evin sorunu bitmiyo gibi bide sevgili nisanli cikardim bide bunlar sorun oldu. Kafayi yiyecem delircem dayanilmaz seylerCanım benzer sorunları bizde yasadık cocuk meselesi hariç, ve sonuç? Hepimiz Türkiye'ye döndük, annem babam ayrılmadılar ama kavgaları aşırı olmasa da bitmiyor. İki yabancı gibiler, birbirilerine yanaşmazlar annem özellikle. Bende durumlarına üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Bende karmaşık uzun seneler geçirdim, evimi ayırdım, ilk evliliğim hüsran... Ya neler neler. Allah yardımcısı olsun annenin ve sizlerin.
İçime anne kaçmış desene:)Ayni annem gibi konustun valla. Sesimizi cikaramiyoruz. Illede bu is olmayacak diyor bi daha demiyor. Ama kendi yaptiklarina hic bakmiyor. Bitti bu is geri donusu yok diyor kizip bagirip cagiriyor surekli bana ve anneme
Yok asla annemi susturacak seyler soylemiyorum. Ama inan ikisinin bagirmasindanda yoruldum. Kardesimde arkadaslarim benimle alay ederler diye istemiyor. Alir basimi giderim diyor.Annen çocuklarım diyerek bazı şeyleri unutabileceğini gururuna yedirebileceğini düşünmüş ama yıllar geçmiş hala gururunun kırıklığını yaşıyor da yaşatıyor da. yazık annene... bence kavgalarında kesinlikle anneni haksız gören, susturmaya çalışan sözler söyleme, hiç karışma bırak döksün içini. baban madem yemiş bir halt boşanmamış da üstelik, şimdi annenin kavgasını gürültüsünü çeksin bi zahmet. tabi neden boşansın ki fransız kadın çeker mi böyle bi adamın kahrını. yine annende almış soluğu.
Bu tarz olaylar yaşanırken olan hep çocuklara olur. Erkek kardeşine de hayret ettim doğrusu. Boşanmaları en çok kendi huzuru ve psikolojisi için faydalı ama şu saatten sonra boşanmazlar da zaten.
Calisiyorum evet :)İçime anne kaçmış desene:)
Sanırım çalışıyordun. Annenle neden yeni bir hayat kurmuyorsunuz? Kardeşin de affetmiyosa falan. İsterse babasıyla yaşasın ama adam aldatmış olmasa da çekilecek gibi değil hani
Evet ama hepsi geçip gidiyor. Zaman'la oturur yerine herşey yaslar ilerleyince. ÜzülmeBenimde ilk nisanliligim husran :'( :'( evin sorunu bitmiyo gibi bide sevgili nisanli cikardim bide bunlar sorun oldu. Kafayi yiyecem delircem dayanilmaz seyler![]()
![]()
Evet. ne güzel altınların üstüne yat. Bozdur ye bari. Sakla sakla nereye kadar. Ex'te de iyi sabır varmışTaktin altinlara kafayi. Vermedim iyi bildin. Benimle ugrasmayi seviyosun demi
Gelde sana veriyim o kadar altinin derdine dustunkiEvet. ne güzel altınların üstüne yat. Bozdur ye bari. Sakla sakla nereye kadar. Ex'te de iyi sabır varmış
Baba ve çocuklar olarak bir anneyi mahfetmişsiniz.. resmen bir kadının hayatını karatmışsınız!
bu şekilde olmasındansa bence ayrı evler daha mantıklı annenizede yazık![]()
Bulabilirsin tabi ki canım ayrıca yapman gereken şey annene destek olup güvenini sağlamak.Sırt sırta verip ayakta durabilirsinsoyledim bugun zaten. yeter turkiyeye gidelim dedim. o da cok gitmeyi istiyor. sizce ben turkiyeye gelsem is bulabilirmiyim hemen ?![]()