Annemle babamin tartismalari ...

Canım benzer sorunları bizde yasadık cocuk meselesi hariç, ve sonuç? Hepimiz Türkiye'ye döndük, annem babam ayrılmadılar ama kavgaları aşırı olmasa da bitmiyor. İki yabancı gibiler, birbirilerine yanaşmazlar annem özellikle. Bende durumlarına üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Bende karmaşık uzun seneler geçirdim, evimi ayırdım, ilk evliliğim hüsran... Ya neler neler. Allah yardımcısı olsun annenin ve sizlerin.
Benimde ilk nisanliligim husran :'( :'( evin sorunu bitmiyo gibi bide sevgili nisanli cikardim bide bunlar sorun oldu. Kafayi yiyecem delircem dayanilmaz seyler :( :(

Madem annen babanla devam etme karari almis Bundan sonrasina karisma. Sendeki babanin bi turude bende vardi gecenlerde babaannem ve annem bu yuzden gozumun önünde tartisti. Annem bana anlatiyo babaannem bana anlatiyodu. O yuzden az cok icinde oldugun durumu anlayabiliyorum. Annemle beraber babamin yaptiklarinin acisini bende cektim ve onu asla affetmiyorum. Buna ragmen ikisinede Kac yasinda insanlarsiniz kendi aranizda halledin bana anlatmayin artik arada kalmak istemiyorum dedim aradan cekildim. Babaannem yerine babam olsada aynısını yapardim.

Ben bu mantığı anlamıyorum, madem çocuğun için boşanmıyorsun o zaman herşeyi sineye çekip, kabullenmen gerekiyor ki kavgasız ortamda yapmacık huzur içerisinde çocuk büyüsün. Hergün kavganı yapacaksan, tahamülün olmayacaksa, geçmişi sindiremiceksen o zaman çocuğum için boşanmadım demiyeceksin.
Kardeşiniz de ailenizin şu huzursuzluğunu ayrılmamalarına tercih ediyorsa diyecek sözüm yok, zira annen bunca zaman sessiz kalamadıysa bundan sonrada kalamaz.

Ayni annem gibi konustun valla. Sesimizi cikaramiyoruz. Illede bu is olmayacak diyor bi daha demiyor. Ama kendi yaptiklarina hic bakmiyor. Bitti bu is geri donusu yok diyor kizip bagirip cagiriyor surekli bana ve anneme
İçime anne kaçmış desene:)
Sanırım çalışıyordun. Annenle neden yeni bir hayat kurmuyorsunuz? Kardeşin de affetmiyosa falan. İsterse babasıyla yaşasın ama adam aldatmış olmasa da çekilecek gibi değil hani

Annen çocuklarım diyerek bazı şeyleri unutabileceğini gururuna yedirebileceğini düşünmüş ama yıllar geçmiş hala gururunun kırıklığını yaşıyor da yaşatıyor da. yazık annene... bence kavgalarında kesinlikle anneni haksız gören, susturmaya çalışan sözler söyleme, hiç karışma bırak döksün içini. baban madem yemiş bir halt boşanmamış da üstelik, şimdi annenin kavgasını gürültüsünü çeksin bi zahmet. tabi neden boşansın ki fransız kadın çeker mi böyle bi adamın kahrını. yine annende almış soluğu.

Bu tarz olaylar yaşanırken olan hep çocuklara olur. Erkek kardeşine de hayret ettim doğrusu. Boşanmaları en çok kendi huzuru ve psikolojisi için faydalı ama şu saatten sonra boşanmazlar da zaten.

Annen çocuklarım diyerek bazı şeyleri unutabileceğini gururuna yedirebileceğini düşünmüş ama yıllar geçmiş hala gururunun kırıklığını yaşıyor da yaşatıyor da. yazık annene... bence kavgalarında kesinlikle anneni haksız gören, susturmaya çalışan sözler söyleme, hiç karışma bırak döksün içini. baban madem yemiş bir halt boşanmamış da üstelik, şimdi annenin kavgasını gürültüsünü çeksin bi zahmet. tabi neden boşansın ki fransız kadın çeker mi böyle bi adamın kahrını. yine annende almış soluğu.

Bu tarz olaylar yaşanırken olan hep çocuklara olur. Erkek kardeşine de hayret ettim doğrusu. Boşanmaları en çok kendi huzuru ve psikolojisi için faydalı ama şu saatten sonra boşanmazlar da zaten.
Yok asla annemi susturacak seyler soylemiyorum. Ama inan ikisinin bagirmasindanda yoruldum. Kardesimde arkadaslarim benimle alay ederler diye istemiyor. Alir basimi giderim diyor.

İçime anne kaçmış desene:)
Sanırım çalışıyordun. Annenle neden yeni bir hayat kurmuyorsunuz? Kardeşin de affetmiyosa falan. İsterse babasıyla yaşasın ama adam aldatmış olmasa da çekilecek gibi değil hani
Calisiyorum evet :)
Annemle yeni hayati kurmak bilmiyorum nasil olcak. Ben evlenince kardesim evlenince o tek kalcak. Onuda cok dusunuyorum

Bu hikayenin sonu şöyle. Kardeş ve abla evlenir .... Anne ve baba hır gur yasayıp ölür.. Ya öyle ya boyle

Çocuk aklı dinleyip mi bolanmıyorlar yani? Kardeşin kim ki? Bu kararlarda sizin söz hakkınız yok. Bahane olarak bunu göstermen yanlış olmuş. Muhtemelen siZinkiler bu yaştan sonra düzenlerini bozmak istemiyorlar. Hayatta boşanmazlar artık. Boşanacak olsalardı annen fransaya gitmezdi, baban kadınla beraber yaşarken olaylar sıcakken onla evli kalmazdı. Annen şu an biriktirdiği nefreti kusuyor. Ona bereceğin tavsiye boşan, boşanmayacaksan da artık kabullen ve ailemizin huzuru için öyle bir şey yokmuş gibi davran demek olur. Seni de dinleyeceğini sanmıyorum ya.

Evet baban hatalı. Baban çok büyük bir hata yapmış. Ama daha büyük hata şu an sizi kavgalarına ortak etmeleri evde huzursuzluk yaşatmaları.

Babalık sonradan öğrenilirmiş ama baban hiiç öğrenememiş üzgünüm,annene çok üzüldüm yazık kangren olmuş yer kesilip atılmalı bence,ha bu arada o çoçuğa para gönderilirken biz aç kalıyoduk cümlesi ayıp geldi.O çoçuk değil o sizin kardeşiniz ve hiç günahı yok. Elaeminin fransız bayanına kızıcağınıza babanıza güle güle deyin. Sorumsuz baba hem sizin hem yazık yeni kardeşinizin hem annenizin hakkına girmiş. Annenin arkasında dur bay bay baba deyin hatta nafaka bağlatın annenize .

Baba ve çocuklar olarak bir anneyi mahfetmişsiniz.. resmen bir kadının hayatını karatmışsınız!

bu şekilde olmasındansa bence ayrı evler daha mantıklı annenizede yazık :KK43:

Back
X