- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevaptan gectin evdeki esyalari kirip dokuyorBabanız karşılı vermeyecek annenize o kadar !
Bütün lafları yiyecek susacak
Aynı evde durması bile büyük bir nimet
Su anki sebep yok. Bosanmak istiyo ama cesaret edemiyo galibaŞu anda boşanmamalarının sebebi nedir? En güzeli boşanmak. O dönem mecburi olarak ihtiyaç varmış babaya ama şu an yok. Anneniz çocuklarıyla çok güzel mutlu bir şekilde hayat kurabilir. Babanızın da ne hali varsa görsün.
Bu kadar kirici konusmak zorundamisiniz. Erkekler sayiliyor degerli falan degil. Psikolojisi bozuldu kardesimin napsin ?Sizin ailede erkekler değerli baban aldatsın ama boşanmasın erkek kardeşinde babam ve annem yanımda olsun ben mutlu olayım ama annem her gün babamla tartışsın ve ağlasın bu ne kafa yahu?
Babanız mı kırıp döküyor ?Cevaptan gectin evdeki esyalari kirip dokuyor
EvetBabanız mı kırıp döküyor ?
Ayy şimdi hatırladım. Sen altınlarla başı dertte olan kızsın.Ikinci hesp acmistim ne cok derdi var bu kizin demeyesiniz diye![]()
![]()
Ama hem suçlu hem güçlü...Babanız mı kırıp döküyor ?
Bu kadar kirici konusmak zorundamisiniz. Erkekler sayiliyor degerli falan degil. Psikolojisi bozuldu kardesimin napsin ?
Yokgercekten bahane degil. Kardesim cok uzuluyor ayrilmalarina. Istemiyor ayrilmalarini.Bi kadin zamaninda herseyi yutup sineye cekti kabul ettiyse sonra evde her mevzuda tartisma cikarmaya hakki yok. Ya bosanacakti yada evliligini hicbir sey olmamis gibi surdurecek.
Anneniz istese gayette bosanir. Erkek kardesiniz bahane gibi geldi bana.
18Annen siz küçükken bu işi boşanmayla sonuçlandırması gerekirdi her gün kavga , halende çekiyor çözümü annen ve baban ayrı olmaları gerekir erkek kardeşin kaç yaşında
Ayni annem gibi konustun valla. Sesimizi cikaramiyoruz. Illede bu is olmayacak diyor bi daha demiyor. Ama kendi yaptiklarina hic bakmiyor. Bitti bu is geri donusu yok diyor kizip bagirip cagiriyor surekli bana ve annemeAyy şimdi hatırladım. Sen altınlarla başı dertte olan kızsın.
Babanın normal olmadığı o konudan belliydi. Anlamadığım ailesine bu kadar çektiren erkek neden o damada kızabiliyor ki altınlarını boynuna takcam falan yapmıştı. Kendisi çok daha beterlerini yapmış. Birisi bunları adama hatırlatmalı![]()
Cok israr ettim inanin. Ama istemiyor hep sinirleniyor hepSiz bir bayan olarak annenizi anlamaniz gerekiyor.cani yanmiş ,gururu ayaklar altina alinmiş bir kadın 13 yıl degil 50 yılda geçse babanızla tartişacaktir,cok da normaldir tartişmalari.annenizin yasadigi yenilir yutulur sey degil.siz kardesşinizi psikayitreye götürün ki boşanmalari gerektigini anlasin.bunu kardesinizden önce anneniz için yapmalisiniz.