Annemle babamin tartismalari ...

nafaka verilmiyor cunku kadin baskasiyla evlendi ve o adam evlatlik olarak ustune aldi o cocugu

baban çok sadakatsiz ve güvenilmez bir adammış. çocuğuna da sahip çıkmamış sizleri de perişan etmiş.
erkek kardeşinizi ikna edip o yükü sırtınızdan atın
yoksa huzur bulamayacaksınız gibi görünüyor.
 
keşke babanı defalarca geri dönmesi için ikna edeceğinize Türkiyeye dönseydiniz...
 
ikna olmuyor kac kez konustum ikna edemedim. annemle babamin her kavgasinda disari kacmayi tercih etti. ben kiz cocugu evde onlarin kavgasini dinledim o ise surekli evden gitti. ve simdide ayrilirlarsa rastgele bi trene biner giderim bi daha yuzumu goremezler diyor. cok asabi oldu o da zaten. kucuk biseye sinirleniyor. psikologa gidelim diyorum deli degilim ben diyor dahada kiziyor :'( :'(
 
keşke babanı defalarca geri dönmesi ikna edeceğinize Türkiyeye dönseydiniz...
kac kez bavullarimizi hazirladik geri donmek için. zaten evimiz bombostu. bavullar kapida dururdu hep. ama zaten buraya gelis biletini zar zor bulduk babam bile vermedi parasini. gidis icinde paramiz olmadigindan kalakalmistik.
 
işte öyle bir ortamda büyüdüğü için olmuş olabilir.
okula devam ediyorsa okuldaki rehberlik servisi ya da öğretmenlerinden yardım alın
ergenlik de birleşince iyice asi olmuş.
ama hiç iyi bir evlilik örneği görmüyor.
 

gavurlarin agzi gevsek. okulda konusulanlar okulda kalsa konusur belki. ama hemen herkese anlatiyolar ogretmenler bile. okula zar zor devam ediyor. hic istekli gitmiyor zaten.
 
Baba nefsıne yenık dusmus aldatmış tabi ki onaylamıyorum,gurbet elde annesi o zulme katlanmış çocukları için takdir ederim lakin olan olmuş bir kere durmadan kavga ve huzursuzluk çıkarmanın manası ne,çocuklarınız için birlikteyseniz ,herkes vazifesini yapsın otursun yerine ya,durmadan hır gür olur mu ..olan çocuklara oluyor,faturayı onlar ödüyor..geçmişe son vermek lazım her ne olduysa..burda anne gır gür cıkarmakta haklı değil bir cok arkadaş haklı bulmuş,hatta kızcağıza gurursuz demişsiniz,tuzu kuru olanın agzından laflar laf olsun torba dolsun diye çıkar bu yorumların sahiplerinide anlamak lazım.
 
annen iyi dayanmış
sabır mı kalır kadında
sinir stress mutlu bi hayat mı yaşatmış baban ona
haklı tarafı yokki babanın
 
valla cok duygulandim okurken allah razi olsun. benimde tek istegim kavga etmemeleri. annemi tabikide en iyi ben anliyorum. hicbi zaman anneme sen kotusun yada yaninda degilim artik demedim. hep annemin yanindayim ben. ama nasil yapsamda kavgalarini sonlandirsam. cocuklar olarak agliyoruz susmuyolar kiziyorum ikisinede yine olmuyor. ben napsam bilmiyorum.
 
annen iyi dayanmış
sabır mı kalır kadında
sinir stress mutlu bi hayat mı yaşatmış baban ona
haklı tarafı yokki babanın
asla hakli tarafi yok. annemi o kadar aldatmasina ragmen annem yine yemegini camasirini bulasigini ona gorevini eksiksiz yerine getirmeye calisti. simdi cok hasta heryeri agriyor ve vucudu tukenmis durumda. simdi ona cok uzuluyorum. ama surekli ayni kavgayi duymaktan biz cocuklar olarak yorulduk. dayanamiyoruz artik 13 senedir toplasam iki ay guzel gunumuz olmadi
 
yani bazen dusunuyorum hani suriyede masum aileler falan ölüyolar hiç suclari olmadigi halde. diyorumki onlar olecegine bizim aileye bi bomba atsalarda hic degilse ortadan kalkariz gunahlarimizin cezasini cekmeye gidelim bari diyorum. inanin bana biktim artik. dayanilmaz bisey yasadiklarimiz. eminim bizim dertlerimizden buyuk dertlerde vardir. ama herkesin derdi kendisine buyuk geliyor :'( :'( :'(
 
Allah senden de razı olsun canım benım,tıkandın kaldın ki gelip burda bizimle paylaşıyorsun,eminim çok kez konuşmuşsundur anneni al karşına konuş,geçmişe son vermelisin annecim haklısın ama bu tartışmaların sonu yok diye güzelce sakince konus hem kendini hem bizi uzuyorsun de tane tane anlat ,ahirette hakkını al de ama burda bunu bize yaşatmayın de,babanlada aynı şekilde konuş..bakdın hiç mi olmuyor ,her kavga cıktıgında ya oda ıza gırıp kapınızı kapatın asla mudahale etmeyın,yada musayıt bır vakıtse dısarı cıkın ne yapıyolarsa yapsınlar,sız umursadıkca yapmayın etmeyın dedıkce onlar daha da yapacak en azından umursamıyor gorunun son care bu.
 
peki neden nafaka ödemeyi bıraktı? Sonuçta babası olduğu ispatlandıysa..
Şimdi o kadınla ve çocuğuyla ilişkileri nasıl?
 
İşte kadında sabır kalmamış işte
babanız yıpratmış kadını
hiç bilmediği bi yerde iki cocukla
tabi psikolojisi etkilenecektir, yoksa hergün kavga mı olur
boşansınlar siz de mutlu olun bence annenizle babanız da
kardeşinizi ikna edin anlatın
 
peki neden nafaka ödemeyi bıraktı? Sonuçta babası olduğu ispatlandıysa..
Şimdi o kadınla ve çocuğuyla ilişkileri nasıl?

cunku kadin baskasiyla evlendi. ve o adam bakiyor artik cocuga. biz gorusmuyor diye biliyoruz babami.
 
ben anlamadım
konu sahibi kısmasalı38 değil miydi? nasıl hasretim sana oldu
 
Ikinci hesp acmistim ne cok derdi var bu kizin demeyesiniz diye
 
Annen boşansın. Gelin türkiye'ye.

Altınları naptın? Verdin mi? Bence vermedin
 
Canım benzer sorunları bizde yasadık cocuk meselesi hariç, ve sonuç? Hepimiz Türkiye'ye döndük, annem babam ayrılmadılar ama kavgaları aşırı olmasa da bitmiyor. İki yabancı gibiler, birbirilerine yanaşmazlar annem özellikle. Bende durumlarına üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Bende karmaşık uzun seneler geçirdim, evimi ayırdım, ilk evliliğim hüsran... Ya neler neler. Allah yardımcısı olsun annenin ve sizlerin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…