Annemle Babammmmm

Ayrıca sizde zor birisiniz kimse yazmadı falan yazanlar oluyor babam babam deyip duruyorsun adamın rezillik diz boyu annem çeksin ayrılmasın diyorsun

Ayrıca sizde zor birisiniz kimse yazmadı falan yazanlar oluyor babam babam deyip duruyorsun adamın rezillik diz boyu annem çeksin ayrılmasın diyorsun
Kimse yazmadı demedim,başka yazan yok mu dedim ikisi aynı şey değil

Annemin mutlu olmasını çok istiyorum demiştim annemin neler yaşadığını zaten biliyorum ama bir yanım da babama üzülüyor ben yapayım benim elimde olan birşey mi üzülüyorum işte
Ama siz benim yerimde olmadığınız için bilemezsiniz

Kimse yazmadı demedim,başka yazan yok mu dedim ikisi aynı şey değil

Annemin mutlu olmasını çok istiyorum demiştim annemin neler yaşadığını zaten biliyorum ama bir yanım da babama üzülüyor ben yapayım benim elimde olan birşey mi üzülüyorum işte
Ama siz benim yerimde olmadığınız için bilemezsiniz
Ben babamı reddederim anneme bunu yaptığı için eziyete izin vermezdim

Ben babamı reddederim anneme bunu yaptığı için eziyete izin vermezdim
Ben ne annemi ne babamı reddederim
Babama üzülmemeniz sebebi anneme kızdığım şey,babamın maddi durumu iyiyken geliri varken ve annemin istedikleri alınırken annem mutluydu(o mutlu olmadığını söylese de) gayette iyiydiler o zaman neden ben yıllarca bu adamı çektim şimdi boşanayım demedi de bu kadar borç olunca ben dayanamıyorum deyip boşanmaya kalkıyor
Diğer her konu da annem haklı ama ne bileyim herşey iyiyken niye böyle oldu diye sorgulayıp duruyorum

Ben ne annemi ne babamı reddederim
Babama üzülmemeniz sebebi anneme kızdığım şey,babamın maddi durumu iyiyken geliri varken ve annemin istedikleri alınırken annem mutluydu(o mutlu olmadığını söylese de) gayette iyiydiler o zaman neden ben yıllarca bu adamı çektim şimdi boşanayım demedi de bu kadar borç olunca ben dayanamıyorum deyip boşanmaya kalkıyor
Diğer her konu da annem haklı ama ne bileyim herşey iyiyken niye böyle oldu diye sorgulayıp duruyorum
Anne kendisiyle evli olduğu halde başkasıyla evlendiği için babaya kızmıyor muydu?

Anne kendisiyle evli olduğu halde başkasıyla evlendiği için babaya kızmıyor muydu?
Kızıyordu tabi ki atlatması zor oldu çok yıprandı üzüldü,ama son zamanlarda hiç konusu açılmıyordu bile annem konu açılınca gülüp geçiyordu araları da iyiydi
Sonra babam biraz değişti daha bir agresif oldu öyle olunca da annem boşanmaya kalkıyor,hem borçtan hem yaptıklarından bıktım diyor ama babamla arası iyiyken ve borçlar bu kadar fazla değilken neden ben ayrılıcam demedi

Back
X