• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle çatışmamış:(

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar zaten yoğun çalışıyorum sabahtan akşama kadar koşturuyorum. Akşamda ders çalışıyorum.
Akraba konusunda annemle çatışıyoruz. Dedemi sevmiyorum zamanında yüzüme güler arkamdam olmadık şeyler söylerdi defalarca şahit oldum. İlla ara da ara akrabalarla ilgilenmiyormuşum. Dindar değilmişim. Akıl hastasıymışım akrabalarımı aramadığım için. Gerekli olanlarla iletişimimi sürdürüyorum kuzenlerim vs. Ben miyim haksız? İlla aramak zorunda mıyım istemeyerek zorlamalı mıyım kendimi?

Arkadaşlar zaten yoğun çalışıyorum sabahtan akşama kadar koşturuyorum. Akşamda ders çalışıyorum.
Akraba konusunda annemle çatışıyoruz. Dedemi sevmiyorum zamanında yüzüme güler arkamdam olmadık şeyler söylerdi defalarca şahit oldum. İlla ara da ara akrabalarla ilgilenmiyormuşum. Dindar değilmişim. Akıl hastasıymışım akrabalarımı aramadığım için. Gerekli olanlarla iletişimimi sürdürüyorum kuzenlerim vs. Ben miyim haksız? İlla aramak zorunda mıyım istemeyerek zorlamalı mıyım kendimi?
Akrabayı aramak mı? 5 senedir köye gitmiyorum ben annem olmasa arada ne ben onları tanırım ne de onlar beni :) Tabi ki aramak zorunda değilsiniz. Bu zaten sizin sevip sevmemenizle size karşı davranış ve tutumları ile ilgili. Bazen bir teyzeni çok seversin sana karşı çok anlayışlı ve ince düşünen biridir dayın ise patavatsız, hayatına müdehale etmekten başka bir vasfı olmayan biridir. Ona göre yaklaşırsın sende. Bu böyledir. Benim mesela tek bir tane aklı dengesi yerinde olan bir akrabam yok. Hepsi fesat, kıskanç, yamyamdır. Tam bir kan emiciler. Yanlarında kısa süreliğine de olsa vakit geçirmek stresten baş dönmesi bile yapar hiç abartmıyorum. Annem bana bu konuda bi şey diyemez zira oda katlanamıyor artık. Kimin ne olduğunu iyi bildiği için e benim açık sözlü olduğumu bildiğinden iç savaş çıkmaması adına niye aramıyorsun, konuşmuyorsun demez. O yüzden siz sizi mutsuz edenlerle mesafenizi koyun anneniz görüşsün ona bir şey demiyorsunuz sonuçta :)

Akrabayı aramak mı? 5 senedir köye gitmiyorum ben annem olmasa arada ne ben onları tanırım ne de onlar beni :) Tabi ki aramak zorunda değilsiniz. Bu zaten sizin sevip sevmemenizle size karşı davranış ve tutumları ile ilgili. Bazen bir teyzeni çok seversin sana karşı çok anlayışlı ve ince düşünen biridir dayın ise patavatsız, hayatına müdehale etmekten başka bir vasfı olmayan biridir. Ona göre yaklaşırsın sende. Bu böyledir. Benim mesela tek bir tane aklı dengesi yerinde olan bir akrabam yok. Hepsi fesat, kıskanç, yamyamdır. Tam bir kan emiciler. Yanlarında kısa süreliğine de olsa vakit geçirmek stresten baş dönmesi bile yapar hiç abartmıyorum. Annem bana bu konuda bi şey diyemez zira oda katlanamıyor artık. Kimin ne olduğunu iyi bildiği için e benim açık sözlü olduğumu bildiğinden iç savaş çıkmaması adına niye aramıyorsun, konuşmuyorsun demez. O yüzden siz sizi mutsuz edenlerle mesafenizi koyun anneniz görüşsün ona bir şey demiyorsunuz sonuçta :)
Ben de sevmiyorum akrabalarımın çoğunu sevdiklerimle zaten görüşüyorum. Bizde de patavatsız çok ayrıca bana bişey de katmıyor ne yapayım arayıp

32 yaşında bir bireysiniz sevmediğiniz birini akraba olsun veya olmasın tabii ki de aramamalısınız. Sizi haklı buldum kesinlikle. Anneniz 10 yaşındaymışsınız gibi davranıyor.

Evet ruh hastasıyım halimden de gayet memnunum, Allah şifa vermesin diyeceksiniz, böyle birine ne denir ki başka?

Akrabalarımı severim ama bayram , dogumgunu , hastalık harici aramam
Kimse de bugüne kadar ara demedi
Anneniz ciddi sıkıntılı bir insan

Sevdiğim akrabalarımla düzenli görüşürüm, sevmediklerimle görüşmem. Kimse de zorla görüştüremez. Bu konuda sizi kimsenin zorlamaya hakkı yok. Sevmiyorsanız bir sebebi vardır zaten.

Offf şu aileler çocuklarının isteklerine biraz saygı duysun ya, onların da birey olduğunu kabullensinler. Ben olsam aramazdım telefonla konuşmayı sevmiyorum zaten bizimkiler de biliyor zorla aratmazlar. Telefonla konuşmayı sevsem de sırf birisini akrabam diye aramam yani.

Silai rahim önemli derler akraba ziyareti veya arayıp bir gönüllerini almak güzel olabilir . Gerektiği zamanlarda aranabilir tabiki
Bence de yeri geldi.Bende sevmedim akrabalarimi el gelmiyor olmuyor zor gününde.Elden zarar görürsen akraban yanında oluyor.

Üff benim annem de biyle cidd3n. O nesilde bi akrabaya yaranma cabası nedense.

Back
X