Annemle çözülemeyen sorunlar

itsnotabigdeal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2019
30
17
38
30
Öncelikle hepinize merhaba KK. Şu an bunları yazarken o kadar üzgünüm ki..
Üniversitem geçen sene bitti ve bu 1 sene farklı bir şehirde ailemden ayrı bir sınava hazırlandım. Günde 10-12 saat çalışıyordum ve her günüm böyle geçiyordu. Evde dışarı çıkmadığım için de haliyle psikolojim çok iyi değildi. Her neyse sınavım bitti ve ailemin yanına temelli döndüm. Döndüm ama annemle anlaşamıyoruz. Evde kurallar oluşmuş erken uyanıyorum neden erken uyanıyormuşum-uykusu bölünüyormuş. Her gün kahvaltıyı ben hazırlıyorum bulaşıkları ben yapıyorum bunları asla ve asla sorun etmem evde iş bölümü olmak zorunda ama bir anne olarak sabah uyandığında çamaşırlar sermek-toplamak yerine birlikte kahvaltı hazırlamamızı tercih ederdim. Her gün bana başka bir sorunla geliyor yani daha gelelim 5 gün olmadı ama gerçekten çok yoruldum. Hep alttan alıyorum hep gidip sarılıyorum öpüyorum ama bıktırdı yani. Çok titiz her şey yerli yerinde oldun temiz oldun istiyor evde kitap okuyacağım bu niye masada duruyor neden kütüphanede değil diye soruyor. Gerçekten bana akıl verin çok parça parça yazdım ama sinirden ve üzüntüden ve ve kimseyle konuşamadığım için böyle karmakarışık oldu.. lütfen anlayın ve akıl verin bana ne yapmalıyım?
 
Her şeyi yazamamışım ama anlayan arkadaşlar bana yardımcı olsun çok titiz ve takıntılı bir anne ile yaşıyorum yardım edin. Benim annem bu değil.
 
Onunla konuşmayı deneyin. İyi yanından gelerek istedikleriniz belirtin kabul etmeye çalışacaktır çok dominat biri değilse
 
Veya uyum sağlamaya çalışın ona. Mesela ben çalışıyorum hafta içi hafta sonu gezmek istediğimde annem homurdanıyordu. Bende bir hafta çıkıp bir hafta çıkmamaya onunla vakit geçirmeye çalışıyorum
 
annenle konuş bunaldığını söyle gerçi can çıkar huy çıkmaz derler ama ne biliyim işte belki dikkate alır..
 
Back
X