annemle diyalog, yitirr yaa!

limonsepeti85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
225
77
98
İzmir
kızlar B olan ben , A olan annem. bi okur musunuz güleyim mi ağlayım mı şaştım. böyle anneye nasıl davranılır? eşinin ailesiyle problem yaşamayan kız annesi böle triplere bürünür mü allah aşkına.

B: günaydın şekerim
A:günaydın, nasılsın?
B:iyiyim canım sen nassuunn?
A:aynı kaynanan gibi konuştun (ki gayet kültürlü bir kadındır) kürt müdür arap mıdır ne olduğu belirsiz insanla evlendin soktun hayatımıza bu insanları.
B:anne başlama gene, senin kendine uygun mükemmel bir dünürün var, abim senin memleketinden kız aldı. kayınvalidemden çok rahatsızsan onla takıl, zaten senede bir görüyosun benimkini.
A: aman mübarek olsun kaynanan, gene kaç para verdi bayramda. her bayram koşa koşa gidiyosunuz para veriyo diye, tabi ben vermiyorum beni neden sevceniz.
B: anne adam senede iki kere annesini görüyo bayramdan bayrama parayla ne alakası var. bak biz senle aynı şehirdeyiz anlayışlı ol biraz. hep sana mı gelsin onun annesi yok mu.
A:gelmeyin bana, bıktım hepinizden dinlenmek istiyorum
B: noluyo yine sana, gene tersinden kalkmışsın.
A: bişey olduğu yok, sen terbiyesizlik ediyosun ben de cevap veriyorum.
B: ben bişey demedim sana, durduk yere kadına laf attın gene.
A: siz de evlatlarınızdan görün bunları, doğur da yan benim gibi inşallah. Kapat telefonu dön işinin başına.
B:tamam anne görüşürüz.
A:görüşürüz...

nişan düğün dönemınde eşinin ailesi tarafından senın annenın rahatsz oldugu bişeyler mi oldu?
sankı gecmıste yaşanmış ama hala unutamadıgı seyler var annenın..

afedersin de annen baya baya aranıyor yani rahat batıyor diye buna denir yani ne bu hep bir entrika dram olsun isteği çözemiyorum gül bacım gül hiç ağlama,bu karakter kaynananda olsa ne yapardın onu düşün düşündüğün şeyi karşındaki annen olduğu için yapamayacağından ötürü sadece gül..

nişan düğün dönemınde eşinin ailesi tarafından senın annenın rahatsz oldugu bişeyler mi oldu?
sankı gecmıste yaşanmış ama hala unutamadıgı seyler var annenın..

kayınvalidem biraz kıskançlık yaptı başta, eşim benim yaşadığım şehire tayin alıp benimle evlendi( daha doğrusu evlenmek için tayin aldı) dolayısıyla kayınvalide psikolojisi, kadın oğlunu elinden alıyorum sandı. nişan düğün dönemleri biraz gergin geçti ama annem o süreçte hep alttan aldı. beni sakinleştirdi. onların karşı olduğu bir evlilik yapmadım. düğünden sonra herşey tersine döndü. şu an annem kayınvalidem sanki.

hmm ozaman alttan almalarının acısını senden cıkarıyo olabilir,yada baska bı sıkıntısı olabılır
menapoz dönemındeyse vs.. böyle yerlı yersız gergınlıkler de yapabılır..
he he de geç,çok zorlarsa ben sizi ezip geçipte bişi yapmadım evlenırken sızınde gönlünüz vardı,madem bu kadar begenmıyosun aileyi niye çekip almadın içlerinden o dönem dersin

:) keşke alsaydım çok pişmanım diyor, bırakayım geleyim o zaman deyince duruyo ance. ben yuva bozmam diye:)

Annen haklı istememiş belli ki değiltiremezsin bunu zorla da sevemez annen kimseyi o da sen çocuğusun diye senden çıkarıyor acısını

Babanizla atismis olmasinlar?
Benimki genelde babamla kavga edince boyle yapar.
"Sen ne demek istiyorsun, ne demek benim gozumun ustunde kasim var? Kime cektin boyle cocuuum sen"
Olay bu yani, yapacak birsey yok.
Anneleri seviyoruz.

Anneniz huzurunuzun kaçmasını istiyor herhalde. Yaşanmış geçmiş. Şu anda iyi olduğunuz için mutlu olması lazım. İnsanlar çok farklı.

: ))))))))))) inan sabah sabah canım çok sıkkındı tebessüm ettridiniz bana : )))))

bunda bişi yok tipik kıskanç anne modeli olur arada öyle ... benim annemde bana yapıyor.....çok sevdiği için paylaşamıyolar ...bazen benim annem aldılar kızlarımı ellerimdennnn yapayanlız kaldım der ağlar....arada anneni pohpohla senin gibi olabilirmi felan diye arada da kaynananı çekiştir Allah tan sene de iki kez gidiyoruz diye işe yaramıştır tecrübeyle sabit....
Sanırsam kızım evlenince bende böyle olucam yani olabilirim büyük ihtimal olucam benim kuzum ooo paylaşamammmmm

Biraz anneni pofpofla. Kaynananın dedikodusunu yap. Bak nasıl herşey tersine dönecek Annende biraz kıskançlık sezdim

heryerde anlatır ahh ah kızım insanına düşmedi, şöyle insanlar böyle kötü insanlar diye. dilinin ayarı yok ki, bi de dert eder karalar bağlar:) o insanların da hakkını yiyemem ki. ne dersem yalan söylemiş olurum.

Bence biraz kv ile olan ilişkinizi kıskanıyor anneniz. Hani erkek anası oğlunu gelinle paylaşamaz ya onun bir değişik versiyonu. Bunca yıl size annelik yapmış, KV onun bu rolünden çalıyor gibi.

Böyle muhabbetlere girince siz alttan alın, konuyu değiştirin bence. Oy annelerin gülü, sana da gideriz, geliriz senin yerin bambaşka falan diyin ...gereksiz mevzu uzatıp ikiniz de gerilmeyin

Annelerin genel bunalım dönemi olsa gerek...Benimki de bu ara böyle... ak diyorsun kara anlıyor offf diyorum off... ben kendi haline bırakacağım. aman canım neyin var diyerek hep dinlemeye yanında olmaya çalıştıkça olmadı...huzurum kalmadı!

Bundan sonrasını okumadım. Annenin ırkçılığı haksız olması için yeter.
Yazık acıdım..

Aboooo :) yanmissin valla sen...saka bibyana ana candir ya birqk takma bak demissin oncesinden olan olaylara dolu diye muhtemelen ondan gicik almistir..biz unutuyoz da analar babalar unutmuyor. .idareet kocqna yqnsitma nnapacan başka canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…