- Konu Sahibi limonsepeti85
kızlar B olan ben , A olan annem. bi okur musunuz güleyim mi ağlayım mı şaştım. böyle anneye nasıl davranılır? eşinin ailesiyle problem yaşamayan kız annesi böle triplere bürünür mü allah aşkına.
B: günaydın şekerim
A:günaydın, nasılsın?
B:iyiyim canım sen nassuunn?
A:aynı kaynanan gibi konuştun (ki gayet kültürlü bir kadındır) kürt müdür arap mıdır ne olduğu belirsiz insanla evlendin soktun hayatımıza bu insanları.
B:anne başlama gene, senin kendine uygun mükemmel bir dünürün var, abim senin memleketinden kız aldı. kayınvalidemden çok rahatsızsan onla takıl, zaten senede bir görüyosun benimkini.
A: aman mübarek olsun kaynanan, gene kaç para verdi bayramda. her bayram koşa koşa gidiyosunuz para veriyo diye, tabi ben vermiyorum beni neden sevceniz.
B: anne adam senede iki kere annesini görüyo bayramdan bayrama parayla ne alakası var. bak biz senle aynı şehirdeyiz anlayışlı ol biraz. hep sana mı gelsin onun annesi yok mu.
A:gelmeyin bana, bıktım hepinizden dinlenmek istiyorum
B: noluyo yine sana, gene tersinden kalkmışsın.
A: bişey olduğu yok, sen terbiyesizlik ediyosun ben de cevap veriyorum.
B: ben bişey demedim sana, durduk yere kadına laf attın gene.
A: siz de evlatlarınızdan görün bunları, doğur da yan benim gibi inşallah. Kapat telefonu dön işinin başına.
B:tamam anne görüşürüz.
A:görüşürüz...
B: günaydın şekerim
A:günaydın, nasılsın?
B:iyiyim canım sen nassuunn?
A:aynı kaynanan gibi konuştun (ki gayet kültürlü bir kadındır) kürt müdür arap mıdır ne olduğu belirsiz insanla evlendin soktun hayatımıza bu insanları.
B:anne başlama gene, senin kendine uygun mükemmel bir dünürün var, abim senin memleketinden kız aldı. kayınvalidemden çok rahatsızsan onla takıl, zaten senede bir görüyosun benimkini.
A: aman mübarek olsun kaynanan, gene kaç para verdi bayramda. her bayram koşa koşa gidiyosunuz para veriyo diye, tabi ben vermiyorum beni neden sevceniz.
B: anne adam senede iki kere annesini görüyo bayramdan bayrama parayla ne alakası var. bak biz senle aynı şehirdeyiz anlayışlı ol biraz. hep sana mı gelsin onun annesi yok mu.
A:gelmeyin bana, bıktım hepinizden dinlenmek istiyorum
B: noluyo yine sana, gene tersinden kalkmışsın.
A: bişey olduğu yok, sen terbiyesizlik ediyosun ben de cevap veriyorum.
B: ben bişey demedim sana, durduk yere kadına laf attın gene.
A: siz de evlatlarınızdan görün bunları, doğur da yan benim gibi inşallah. Kapat telefonu dön işinin başına.
B:tamam anne görüşürüz.
A:görüşürüz...