• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemle diyalog, yitirr yaa!

Bence kvyi kiskaniyo annen.benm annemde boyle senelerdir gormuyo kadini ama nefret ediyo.cokta iyiligini gormustur.
Cozumu ne biliyomusun.annenizin yaninda kvnin adini bile anmayin.hatta gonlu olsun diyosaniz anneniz kvye kizarken arkasindan sizde yalandan tu kaka deyiverin.bu ikinci srcenegi bende yapamiyorum ama ise yarar.
Ama annenize karsi kvyi savunmayin bence onu daha cok sinirlendirirsiniz

kızlar B olan ben , A olan annem. bi okur musunuz güleyim mi ağlayım mı şaştım. böyle anneye nasıl davranılır? eşinin ailesiyle problem yaşamayan kız annesi böle triplere bürünür mü allah aşkına.

B: günaydın şekerim
A:günaydın, nasılsın?
B:iyiyim canım sen nassuunn?
A:aynı kaynanan gibi konuştun (ki gayet kültürlü bir kadındır) kürt müdür arap mıdır ne olduğu belirsiz insanla evlendin soktun hayatımıza bu insanları.
B:anne başlama gene, senin kendine uygun mükemmel bir dünürün var, abim senin memleketinden kız aldı. kayınvalidemden çok rahatsızsan onla takıl, zaten senede bir görüyosun benimkini.
A: aman mübarek olsun kaynanan, gene kaç para verdi bayramda. her bayram koşa koşa gidiyosunuz para veriyo diye, tabi ben vermiyorum beni neden sevceniz.
B: anne adam senede iki kere annesini görüyo bayramdan bayrama parayla ne alakası var. bak biz senle aynı şehirdeyiz anlayışlı ol biraz. hep sana mı gelsin onun annesi yok mu.
A:gelmeyin bana, bıktım hepinizden dinlenmek istiyorum
B: noluyo yine sana, gene tersinden kalkmışsın.
A: bişey olduğu yok, sen terbiyesizlik ediyosun ben de cevap veriyorum.
B: ben bişey demedim sana, durduk yere kadına laf attın gene.
A: siz de evlatlarınızdan görün bunları, doğur da yan benim gibi inşallah. Kapat telefonu dön işinin başına.
B:tamam anne görüşürüz.
A:görüşürüz...

:):):):)
annen kıskanmış
biraz ilgi istiyor kadın

kayınvalidenin yapmadığı tribi annen yapıyo :) belli ki kıskanıyo seni :) kayınvalidenede düşkünsen çok normal geldi bana açıkcası :D hemen savunmaya geçme kayınvalideni sende kadın iyice sinirlenmesin :KK14:

kızlar B olan ben , A olan annem. bi okur musunuz güleyim mi ağlayım mı şaştım. böyle anneye nasıl davranılır? eşinin ailesiyle problem yaşamayan kız annesi böle triplere bürünür mü allah aşkına.

A:aynı kaynanan gibi konuştun (ki gayet kültürlü bir kadındır) kürt müdür arap mıdır ne olduğu belirsiz insanla evlendin soktun hayatımıza bu insanları.
B:anne başlama gene, senin kendine uygun mükemmel bir dünürün var, abim senin memleketinden kız aldı. kayınvalidemden çok rahatsızsan onla takıl, zaten senede bir görüyosun benimkini.
A: aman mübarek olsun kaynanan, gene kaç para verdi bayramda. her bayram koşa koşa gidiyosunuz para veriyo diye, tabi ben vermiyorum beni neden sevceniz.
B: anne adam senede iki kere annesini görüyo bayramdan bayrama parayla ne alakası var. bak biz senle aynı şehirdeyiz anlayışlı ol biraz. hep sana mı gelsin onun annesi yok mu.
A: siz de evlatlarınızdan görün bunları, doğur da yan benim gibi inşallah. Kapat telefonu dön işinin başına.
Yaşlandıkça böyle tripcan oluyor bu versiyonlar canım. Eskileri düşünüp ne varsa çıkarıp önüne seriyorlar. Benimki dün komşuya trip atıyordu bayramda gelmedin diye. Kadın antalyaya annesine gitmişti. Düşün artık. Sen kızısın bir de, en yakınısın, çekeceğini düşünüyor.

Oturup karşılıklı ciddi ciddi konuşmayı denediniz mi? Ben bi taraf diğer tarafın hakkında konuşmaya başlayınca hemen kesiyorum muhabbeti. Sen de "annem kayınvalidem senin hakkında böyle konuşsa kötü olur, asla izin vermem. O da benim eşimin annesi, sen de onun hakkında konuşma. Rahatsız oluyorum" desen mesela. Anlayış göstermez mi?

Bi an bu konuyu ben mi açtım acaba diye şüpheye düştüm..Yani bu kadar olur aynı benim annemle olan diyaloglarımız tabi bizimkinin içeriği böyle değil ama mantığı aynı bizde A dan girer Z den çıkarız konu nasıl oralara gelir hiç bişi anlamam geçen artık yetti deyip bi kriz anı geçirdim resmen sonra baya bi küs geçti günler taa ki bayrama kadar artık el mahkum deyip barıştım ama neyi anladım..annemi değiştiremeyeceğim gerçeğini malesef acı ama gerçek :(

KIZIM BASBAYAĞ KISKANIYO ANNEN İLGİNÇ :)

Oncesinde olaylar oldu demissin , onun icin belkide halla icinde kaldi Annenin.

Sinirini bir sekilde senden aliyor simdi:)
Sende herzaman evettt haklisinnn Anne de , hatta biraz abart sende.onunla kotule :) belki kendiliginden zamanla vazgecer Annen...

Tüm bayramların her gününü kv de geçiriyorsanız alınıyor bence.
Aynı şehirde bile olsanız. Bayramda insan evladını bekler o bambaşka.
Bence bayramda sabah kahvaltıya annene gidip öğlen yola çıkıp kv ye gitmeniz daha doğru olur.

Empati yapmaya çalıştım :)

Back
X