- 3 Ağustos 2012
- 5.353
- 15.376
- 448
Bir yandan böyle yorumlar görünce olabilir mi diyorum, bir yandan da annemi kullanıp attık mı gerçekten, o bize destek oldu bir şey yapmadı ki, diyorum. Ama özellikle evi ayıralım 2 sene sonra dedikten sonra, laf sokmaları çok arttı ve katlanılmaz hale geldi. Öncesinde bu kadar olmuyordu. Bu noktada da annemi "evi ayırmak istediğimiz için öfkelendi de yaptı" diyerek aklıyorum.Ya hanımefendi çok güzel yazıyor inanın bende mest oldum ama annenizin bu kadar ak kaşık olduğunu düşünmüyorum. Tamam belki gerçekten haksızlığa uğruyosunuz diye düşünüyor ama bu oğullarını sizden üstün tuttuğunu sizin paranızın hiç olmasını umursamayıp diğer oğlunun 1 lirasını istememesini değiştirmiyor. Bağımlı olan oğlunun neler yapabileceğini bile bile başına sarmasını değiştirmiyor. Dizinde başınıza bela ediyor. Her şeyde sizden destek bekliyorsa sırf eşinize olan hıncından size böyle davranıyor olması doğru mu oluyor şimdi? Hak mı bu? Lütfen ya zaten acı içindesiniz bi de anneme haksızlık mı ettim diye düşünüp yıpratmayın kendinizi. Madem gitmek istemiyordu o evde uyumlu davranmayı, o evin bi ferdi gibi ev işlerine el atmayı unutmayacaktı. Şimdi kalkmış sırf maaşından 3 kuruş size kalmış diye kalkıpta evin reisi mi ilan ediyor kendini? Yapmayın lütfen. Eşiniz hakkında yorum yapamıyorum sadece kim olsa bunca hakaret laf sokmaya katlanmaz. Eşiniz için kinci diyorsunuz bence kinci biri için yatalak olsa da almam söylemi hiçte şaşırtıcı değil. Zaten bu ev geçindirme düzeni içindeyken kalkıp yatalak annenize bakmanızda mümkün olmaz. Bakıcısı olmalı. E o durumda ayrı evde de bakıcısı olabilir. Ne farkeder? Kısaca kendinizi fazla yıpratıyorsunuz. Annenizi bi daha yatılı eve almayın. Jetonları bitmiş tükenmiş.
Tek bildiğim acı içindeyim ve nasıl işin içinden çıkacağım, ne doğru ne yanlış bilmediğim ..