Halada çok kurnazmis işini çok iyi biliyo bı anneyi en çok acitan evladı uzerinden yapilanlardir ozellikle diyosunuz başka seylerden değil benim için kavga ediyolar diye halaniz sizin uzerinizden annenizi sinir etmeye calisiyo çünkü tamam halanizdir mutlaka sizi seviyodur ama bu düşkünlük eminimki annenize gıcık verme adına yapılan bı davranış arada kalacak hicbirsey yok unutmayin o sizin anneniz sizi doguran kaniyla caniyla size hayat veren insan halaniz değil hickimseyle mukayese bile olmaz olmamali siz nasıl halaniza anneniz hakkinda kötü konusmasina izin verirsiniz diyeceginiz tek şey o benim annem onun hakkında kötü konusamazsin bunu diyemiyomusunuz lütfen ya biz evlatlarimiz için canimizi disimize takiyoruz neliklerle buyutuyoruz kim olursa olsun annenizin arkasında durun hickimsenin kötü konusmasina izin vermeyinMerhabalar halamla annem kendimi bildim bileli birbirlerinden hiç haz etmezler.Hatta babam bu durumu çok üzülür,diğer aile bireylerimiz de öyle.Fakat en çok ben üzülüyorum.Çünkü annemi de çok seviyorum,halamı da çok seviyorum.Nasıl ayırabilirim ki?Hatta hatırlıyorum,küçük çocukken annemle halam beni kucaklarına almak için kavga ederlerdi.Bazen halam bize geldiğinde ben küçükken;ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.Annem de boş kalmıyor tabii hooop kavga.
İşin ilginç yanı diğer konularda kavga etmezler,hep benimle ilgili olan konularda.Paylaşamazlar beni.Halamın çocuğu da var,hem de iki tane.Ben seviyorum tabii ki halamı.Ama artık arada kalıyorum anneme gidiyorum halamı çekiştiriyor,halama gidiyorum annemi çekiştiriyorBen çok üzülüyorum.Mesela az önce halam bana mesaj atmış Cumartesi bize gel kızım,gezelim demiş.Ben de nereden söylediysem annemin yanında söyledim.Söylemez olaydım.Yine başladı benim çocuğumun benimle gezme hakkını da elimden alıyor vs.vs.Uzun uzun yazmayacağım.Durumlar böyle
Halanız sizi gerçekten evladı gibi görüyor ve seviyordur ben de halayım iyi bilirim ancak tutumu çok yanlış, annenizle rekabet halinde gibi sanki, ayrıca annen sana iyi bakamıyor demesi çok yanlış, annenizin yerinde olsam ben de rahatsız olurdumMerhabalar halamla annem kendimi bildim bileli birbirlerinden hiç haz etmezler.Hatta babam bu durumu çok üzülür,diğer aile bireylerimiz de öyle.Fakat en çok ben üzülüyorum.Çünkü annemi de çok seviyorum,halamı da çok seviyorum.Nasıl ayırabilirim ki?Hatta hatırlıyorum,küçük çocukken annemle halam beni kucaklarına almak için kavga ederlerdi.Bazen halam bize geldiğinde ben küçükken;ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.Annem de boş kalmıyor tabii hooop kavga.
İşin ilginç yanı diğer konularda kavga etmezler,hep benimle ilgili olan konularda.Paylaşamazlar beni.Halamın çocuğu da var,hem de iki tane.Ben seviyorum tabii ki halamı.Ama artık arada kalıyorum anneme gidiyorum halamı çekiştiriyor,halama gidiyorum annemi çekiştiriyorBen çok üzülüyorum.Mesela az önce halam bana mesaj atmış Cumartesi bize gel kızım,gezelim demiş.Ben de nereden söylediysem annemin yanında söyledim.Söylemez olaydım.Yine başladı benim çocuğumun benimle gezme hakkını da elimden alıyor vs.vs.Uzun uzun yazmayacağım.Durumlar böyle
Halan da az değilmiş hani. Anneni neden ezdiriyorsun halana? Halanı sev ama annenle aynı kefeye nasıl koyarsın.Merhabalar halamla annem kendimi bildim bileli birbirlerinden hiç haz etmezler.Hatta babam bu durumu çok üzülür,diğer aile bireylerimiz de öyle.Fakat en çok ben üzülüyorum.Çünkü annemi de çok seviyorum,halamı da çok seviyorum.Nasıl ayırabilirim ki?Hatta hatırlıyorum,küçük çocukken annemle halam beni kucaklarına almak için kavga ederlerdi.Bazen halam bize geldiğinde ben küçükken;ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.Annem de boş kalmıyor tabii hooop kavga.
Çünkü halana ağzının payını vermiyorsun ne sen ne de baban vermemiş ki böyle densiz densiz konuşuyor.Gittikçe yanlış anlaşılıyorum.Neredeyse ana katili etiketi yapıştırdınız bana.Ben annemi mi halamı mı seçeyim demiyorum ki,ikisinin kavgaları arasında kalmaktan huzursuzum sadece.
Kardeşim yokHalaniz kardeslerinize veya diger yigenlerine boyle degil galiba? Kardeslerinize de boyleyse garezi annenize olabilir, herkese boyleyse kisiliginden oturu olabilir, bir tek size boyleyse bir sebebi olmali
Hayır kardeşim yok.Bu arada öz çocuğum evet,anneme tıpatıp benziyorum zaten.O konuda şüphem yok kesinlikle.Halam anneme laf söyleyemez. Söylerse cevabim sizinki gibi çok üzülüyorum falan da olmaz yani. Anneme ettiği her lafı burnundan getiririm. Bırak halamı teyzem yani annemin ozkardesi anneme terslendiydi bir ara da yerin dibine sokup çıkardım ne münasebet !
Ama benim kafama bir şey takıldı sormam lazim.Öz cocuksunuz değil mi ?
Kardeşiniz ya da abiniz/ ablanız var mi
Size çok çok teşekkür ederim çok şükür beni anlayan biri çıktı.Evet ben de bunu anlatmaya çalışıyordum,ben annemi mi halamı mı seçeyim diye sormadım ki!Çoğu insan burada düzgünce okumadan yorum yapıyor ve ben çok kırıldım.Ne hakaretler edildi.Ya da burada birisi bir şey söylüyorsa diğerleri de aynı şeyi söylüyor papağan gibi.Benim gözlemim bu.Neyse size çok çok teşekkürler.SevgilerBence çok üstüne gidiyorsunuz
Benim de babam ile anneannem böyleler malesef
İnsanı arada bırakıyorlar
Birbirlerini kıskanmaktan arada ezdikleri ben oluyorum.
Kız burda kimi seçeyim dememiş ki.
Mesela anneannem ile babam farklı ama yakın şehirlerde. Ben de 3. Bir şehirdeyim. Yol güzergahım o şekilde uygun düştüğünden önce anneannemi sonra babamı ziyaret ettiğimde sorun oluyor. Sanki babamı ikinci plana atmışım gibi algılanıyor. Anneannem de babama sürekli spizella beni arıyor, bana her sırrını derdini anlatıyor diye (öyle bişey yok halbuki) babama nispet yapıcam derken ben arada kalıyorum yine. İkisine de laf anlatamadığım için, birbirlerini kötülerken dinlemiyorum. Bana anlatmayın bıktım diyorum. Ama gene anlatıyolar bu defa da he he öyle diyoum mecburen.
Kusura bakmayın da benim bu siteye girmek dışında başka uğraşım yok mu?Ben 17 yaşındayım,işim var,derslerim var.Sizin gibi yetişkin kadınlar değilim ki.Belli bir saattte uyumam gerekiyor.Hemen karalamak ne kolay değil mi? Sadece büyük gözüyle tavsiye almak istedim ama kalsın.En azından bu sitedekiler yaşça küçük bir insana saldırılmaması gerektiğini bilmiyormuş.Hakaret eden ve lanet okuyan herkesi ilahi adalete havale ediyorum.Konu sahibi ortaligi karıştırdı ve ortada yok yalnız. Geçmiş konularına da baktım bence öylesine konu açıyor canı sıkılıyor belli ki bir amacı uğraşı yok.
Size çok çok teşekkür ederim çok şükür beni anlayan biri çıktı.Evet ben de bunu anlatmaya çalışıyordum,ben annemi mi halamı mı seçeyim diye sormadım ki!Çoğu insan burada düzgünce okumadan yorum yapıyor ve ben çok kırıldım.Ne hakaretler edildi.Ya da burada birisi bir şey söylüyorsa diğerleri de aynı şeyi söylüyor papağan gibi.Benim gözlemim bu.Neyse size çok çok teşekkürler.Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?