Annemle Halam Arasında Kaldım...

Ben ikisinin de yaptığını doğru bulmadım. Seni arada oyuncak etmemeliler, halanın lafları çok çirkin. Annen de oturup seninle dengiymiş gibi dedikodu yapmamalı. Biraz paylaşılamayan statüsünde olmak hoşuna gitmiş sanırım ama sen aslında paylaşılamayan değil birbirini sevmeyen iki insanın arasında kalmış oyuncaksın. Tek başına bir şey ifade etmiyorsun. Aralarında ne geçtiyse geçti bunları sana yansıtmaması gerekiyor ikisinin de.

Benim babaannemin zamanında anneme yapmadığı kalmamış, evlenmeden önce babama "Evlenirseniz seni evlatlıktan reddederim ailecek sileriz seni" bile demiş (Annem gayrimüslim babamların ailesi tutucu bir çevre). Buna rağmen annem bir kere bile babaannemi kötülememiştir, bana şunları şunları etti dememiştir. Gittiğinde soğuktur evet ama asla saygısını bozmamıştır. Babaannem bize kendince günah çıkartmasa öğrenemezdik bunları da.

Halada çok kurnazmis işini çok iyi biliyo bı anneyi en çok acitan evladı uzerinden yapilanlardir ozellikle diyosunuz başka seylerden değil benim için kavga ediyolar diye halaniz sizin uzerinizden annenizi sinir etmeye calisiyo çünkü tamam halanizdir mutlaka sizi seviyodur ama bu düşkünlük eminimki annenize gıcık verme adına yapılan bı davranış arada kalacak hicbirsey yok unutmayin o sizin anneniz sizi doguran kaniyla caniyla size hayat veren insan halaniz değil hickimseyle mukayese bile olmaz olmamali siz nasıl halaniza anneniz hakkinda kötü konusmasina izin verirsiniz diyeceginiz tek şey o benim annem onun hakkında kötü konusamazsin bunu diyemiyomusunuz lütfen ya biz evlatlarimiz için canimizi disimize takiyoruz neliklerle buyutuyoruz kim olursa olsun annenizin arkasında durun hickimsenin kötü konusmasina izin vermeyin

Halanız da az değilmiş. Hem görümcelik yapsın, hem evladımı benden kıskansın. Ben olsam zaten annemle kimsenin arasında kalmam da, annemle benim üzerimden yarışan onun canını yakan halamın da alnını karışlarım.

Halanız sizi gerçekten evladı gibi görüyor ve seviyordur ben de halayım iyi bilirim ancak tutumu çok yanlış, annenizle rekabet halinde gibi sanki, ayrıca annen sana iyi bakamıyor demesi çok yanlış, annenizin yerinde olsam ben de rahatsız olurdum

Halan da az değilmiş hani. Anneni neden ezdiriyorsun halana? Halanı sev ama annenle aynı kefeye nasıl koyarsın.

Halan seni sevse, sana, anneni çekiştirmez.net, bir çocuğu annesine karşı doldurmak ne demektir bunu idrak edemiyor musun?

Örnek verdiğin eski olaylardan da belli ki annenle sen üzerinden baya uğraşmış.Kim bilir senin hatırlamayacağın ilk bebeklik zamanlarında da neler etti kadina.

Salt anneni acıtmak için seni davet edip durmuyorsa şimdi, ben de bir şey bilmiyorum.
Ayrıca bu kadar yoruma karşın cağnım halacım demeye de devam ediyorsun ya, ya sağlam trollüyorsun, ya da evlerden ırak bi evlatsın.

Gittikçe yanlış anlaşılıyorum.Neredeyse ana katili etiketi yapıştırdınız bana.Ben annemi mi halamı mı seçeyim demiyorum ki,ikisinin kavgaları arasında kalmaktan huzursuzum sadece.
Çünkü halana ağzının payını vermiyorsun ne sen ne de baban vermemiş ki böyle densiz densiz konuşuyor.
Ne demek sen zayıflamışsın annen bakamamış ben bakayım.
Bu tip bir cümle kurup annemi üzen kişiye ben haddini bildirirdim.
Yıllardır bu durumun sürmesinin sebebi de gorumcenin meydanı boş bulması.
Ben olsam annem hakkında konuşursan birdaha seninle görüşmem hala derdim.

Bu zamana kadar annen halana böyleyse var bişi bence annenin yanında ol .

Bence çok üstüne gidiyorsunuz
Benim de babam ile anneannem böyleler malesef
İnsanı arada bırakıyorlar
Birbirlerini kıskanmaktan arada ezdikleri ben oluyorum.

Kız burda kimi seçeyim dememiş ki.

Mesela anneannem ile babam farklı ama yakın şehirlerde. Ben de 3. Bir şehirdeyim. Yol güzergahım o şekilde uygun düştüğünden önce anneannemi sonra babamı ziyaret ettiğimde sorun oluyor. Sanki babamı ikinci plana atmışım gibi algılanıyor. Anneannem de babama sürekli spizella beni arıyor, bana her sırrını derdini anlatıyor diye (öyle bişey yok halbuki) babama nispet yapıcam derken ben arada kalıyorum yine. İkisine de laf anlatamadığım için, birbirlerini kötülerken dinlemiyorum. Bana anlatmayın bıktım diyorum. Ama gene anlatıyolar bu defa da he he öyle diyoum mecburen.

Annem halamı kötülerse tartışırım. Halam annemi kötülerse görüşmem. Nasıl arada kalınabilir ki? Halanız annenizin rolünü çalmak için epey uğraşmış anlaşılan, başarılı da olmuş. Anneniz sevmemekte çok haklı.

Hayır kardeşim yok.Bu arada öz çocuğum evet,anneme tıpatıp benziyorum zaten.O konuda şüphem yok kesinlikle.

Size çok çok teşekkür ederim çok şükür beni anlayan biri çıktı.Evet ben de bunu anlatmaya çalışıyordum,ben annemi mi halamı mı seçeyim diye sormadım ki!Çoğu insan burada düzgünce okumadan yorum yapıyor ve ben çok kırıldım.Ne hakaretler edildi.Ya da burada birisi bir şey söylüyorsa diğerleri de aynı şeyi söylüyor papağan gibi.Benim gözlemim bu.Neyse size çok çok teşekkürler.Sevgiler

Konu sahibi ortaligi karıştırdı ve ortada yok yalnız. Geçmiş konularına da baktım bence öylesine konu açıyor canı sıkılıyor belli ki bir amacı uğraşı yok.
Kusura bakmayın da benim bu siteye girmek dışında başka uğraşım yok mu?Ben 17 yaşındayım,işim var,derslerim var.Sizin gibi yetişkin kadınlar değilim ki.Belli bir saattte uyumam gerekiyor.Hemen karalamak ne kolay değil mi? Sadece büyük gözüyle tavsiye almak istedim ama kalsın.En azından bu sitedekiler yaşça küçük bir insana saldırılmaması gerektiğini bilmiyormuş.Hakaret eden ve lanet okuyan herkesi ilahi adalete havale ediyorum.

Senin iki yolun var ya ikisini de birbirleri hakkında konuşmaya başladığında susturup annecim halacım seni çok seviyorum, lütfen karşı taraf hakkında böyle şeyleri bana söyleme, aranızdaki sorunun farkındayım ama beni bunun dışında tutun lütfen diyeceksin

Ya da sabırla dinliyormuş gibi yapıp tahammül gösterip yine bildiğin gibi hareket edeceksin.

Artık neredeyse yetişkin bir insansın halan bişey dese etkilenip annenden, annen bişey dese halandan soğuyacak ya da küsecek kavga edecek değilsin.

Ama mesela halan seni gezmeye çağırdığında usulen bi annemle konuşayım beraber başka planımız yoksa gelirim demeli annene de annecim cumartesi sabahtan senle şunu şunu yapalım mı ben de oradan halama geçmek istiyorum davet etmişti gibi nabza göre şerbet verici cümlelerle iki tarafı da idare edebilmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…