- 21 Nisan 2011
- 1.489
- 1.176
- 333
Annenle halanı aynı kefeye nasıl koyuyorsun. Tamam halamı bende çok severim ama annem kadar değil tabi.ünkü annemi de çok seviyorum,halamı da çok seviyorum.
Bence halanız annenizin zayıf noktasını bulmuş sizin üzerinizden yürüyo annenize. Annenizde bi kere gıcık olmuş hep aynı yerden sinirleniyo. Bu böyle gider üzmeyin kendinizi.İşin ilginç yanı diğer konularda kavga etmezler,hep benimle ilgili olan konularda.Paylaşamazlar beni
Senin halan gibi bir gereksiz de benim başımda var. Doğumdan sonra burnumdan getirdi. Annelik yapacağım diye sidik yarısına girdi resmen. Sırf oğlumun dibinden ayrilmamak için 50 yaşında evleniyor. İki ay sonra gelecek. Yine yapisirsa oğluma kendisini yolmayi düşünüyorum. Kıskanç halan b.k yesin. Annene kurban olsun.Merhabalar halamla annem kendimi bildim bileli birbirlerinden hiç haz etmezler.Hatta babam bu durumu çok üzülür,diğer aile bireylerimiz de öyle.Fakat en çok ben üzülüyorum.Çünkü annemi de çok seviyorum,halamı da çok seviyorum.Nasıl ayırabilirim ki?Hatta hatırlıyorum,küçük çocukken annemle halam beni kucaklarına almak için kavga ederlerdi.Bazen halam bize geldiğinde ben küçükken;ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.Annem de boş kalmıyor tabii hooop kavga.
İşin ilginç yanı diğer konularda kavga etmezler,hep benimle ilgili olan konularda.Paylaşamazlar beni.Halamın çocuğu da var,hem de iki tane.Ben seviyorum tabii ki halamı.Ama artık arada kalıyorum anneme gidiyorum halamı çekiştiriyor,halama gidiyorum annemi çekiştiriyorBen çok üzülüyorum.Mesela az önce halam bana mesaj atmış Cumartesi bize gel kızım,gezelim demiş.Ben de nereden söylediysem annemin yanında söyledim.Söylemez olaydım.Yine başladı benim çocuğumun benimle gezme hakkını da elimden alıyor vs.vs.Uzun uzun yazmayacağım.Durumlar böyle
Annenizi bırak kötülemeyi ufacık kötü yorum yapsa bile o hala bana itici gelir bende halayım ve yeğenlerimi çok çok seviyorum annelerinide seviyorum ama bana diğer türlü saçma geliyor velevkide sevmiyor annenizi bunu size neden belli ediyor bence olgun düşünceli bir hala değil bir anne olarak söğlüyorum anneniz bu duruma çok fazla kırılıyordur halanız annenize saygı duyacak neden aşamıyoruz gelin görümce kaynana elti bitmeyecek mi bu kaosMerhabalar halamla annem kendimi bildim bileli birbirlerinden hiç haz etmezler.Hatta babam bu durumu çok üzülür,diğer aile bireylerimiz de öyle.Fakat en çok ben üzülüyorum.Çünkü annemi de çok seviyorum,halamı da çok seviyorum.Nasıl ayırabilirim ki?Hatta hatırlıyorum,küçük çocukken annemle halam beni kucaklarına almak için kavga ederlerdi.Bazen halam bize geldiğinde ben küçükken;ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.Annem de boş kalmıyor tabii hooop kavga.
İşin ilginç yanı diğer konularda kavga etmezler,hep benimle ilgili olan konularda.Paylaşamazlar beni.Halamın çocuğu da var,hem de iki tane.Ben seviyorum tabii ki halamı.Ama artık arada kalıyorum anneme gidiyorum halamı çekiştiriyor,halama gidiyorum annemi çekiştiriyorBen çok üzülüyorum.Mesela az önce halam bana mesaj atmış Cumartesi bize gel kızım,gezelim demiş.Ben de nereden söylediysem annemin yanında söyledim.Söylemez olaydım.Yine başladı benim çocuğumun benimle gezme hakkını da elimden alıyor vs.vs.Uzun uzun yazmayacağım.Durumlar böyle
halan annene gıcıklık yapıyor bunu anlamaman ve her ikisini de çok sevmenMerhabalar halamla annem kendimi bildim bileli birbirlerinden hiç haz etmezler.Hatta babam bu durumu çok üzülür,diğer aile bireylerimiz de öyle.Fakat en çok ben üzülüyorum.Çünkü annemi de çok seviyorum,halamı da çok seviyorum.Nasıl ayırabilirim ki?Hatta hatırlıyorum,küçük çocukken annemle halam beni kucaklarına almak için kavga ederlerdi.Bazen halam bize geldiğinde ben küçükken;ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.Annem de boş kalmıyor tabii hooop kavga.
halam annemi çekiştircek ? ve ben de arada kalıcam ?Nasil oluyorda annenizle halanizi ayiramiyorsunuz annem icin halalarimla defalarca kavga etmisim ederim de annemden kiymetli degil hic kimse ayrica halam annemi cekistiriyor demissiniz o hakki nasil verdiniz halaniza hayret dogrusu
ben küçükken;ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.Annem de boş kalmıyor tabii hooop kavga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?