Annemle Halam Arasında Kaldım...

ünkü annemi de çok seviyorum,halamı da çok seviyorum.
Annenle halanı aynı kefeye nasıl koyuyorsun. Tamam halamı bende çok severim ama annem kadar değil tabi.

İşin ilginç yanı diğer konularda kavga etmezler,hep benimle ilgili olan konularda.Paylaşamazlar beni
Bence halanız annenizin zayıf noktasını bulmuş sizin üzerinizden yürüyo annenize. Annenizde bi kere gıcık olmuş hep aynı yerden sinirleniyo. Bu böyle gider üzmeyin kendinizi.

Senin halan gibi bir gereksiz de benim başımda var. Doğumdan sonra burnumdan getirdi. Annelik yapacağım diye sidik yarısına girdi resmen. Sırf oğlumun dibinden ayrilmamak için 50 yaşında evleniyor. İki ay sonra gelecek. Yine yapisirsa oğluma kendisini yolmayi düşünüyorum. Kıskanç halan b.k yesin. Annene kurban olsun.

Annenizi bırak kötülemeyi ufacık kötü yorum yapsa bile o hala bana itici gelir bende halayım ve yeğenlerimi çok çok seviyorum annelerinide seviyorum ama bana diğer türlü saçma geliyor velevkide sevmiyor annenizi bunu size neden belli ediyor bence olgun düşünceli bir hala değil bir anne olarak söğlüyorum anneniz bu duruma çok fazla kırılıyordur halanız annenize saygı duyacak neden aşamıyoruz gelin görümce kaynana elti bitmeyecek mi bu kaos

Nasil oluyorda annenizle halanizi ayiramiyorsunuz annem icin halalarimla defalarca kavga etmisim ederim de annemden kiymetli degil hic kimse ayrica halam annemi cekistiriyor demissiniz o hakki nasil verdiniz halaniza hayret dogrusu

Hic kimse annenin yerine koyulamaz nasil ayirabilirim cumlesini nasil kullaniyorsunuz anlayamadim.Benim annemi halam dahi olsa bana cekistirecek ve ben dinleyecegim pes.Halalarimizi tabiki severiz ama anne kadar asla olamaz.Net tavrinizi koyarsaniz O BEnim Annem Hala dedikodu yapma derseniz Halanizda biraz ceki duzen verir kendisine.Sizde ANNE ve Hala arasinda kalmazsiniz.

halan annene gıcıklık yapıyor bunu anlamaman ve her ikisini de çok sevmen biraz tuhaf annen adına çok üzüldüm

Nasil oluyorda annenizle halanizi ayiramiyorsunuz annem icin halalarimla defalarca kavga etmisim ederim de annemden kiymetli degil hic kimse ayrica halam annemi cekistiriyor demissiniz o hakki nasil verdiniz halaniza hayret dogrusu
halam annemi çekiştircek ? ve ben de arada kalıcam ?

allah akıl versin konu sahibine

ben küçükken;ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.Annem de boş kalmıyor tabii hooop kavga.

ne kadar kötü bir cümle.. annen iyi bakmıyor ve annende hooop kavga ha... ne kadar kötü bir şey ya.. kim kimin çocuğuna daha iyi bakar ki.. tam görümce. ben de görümceyim ve yeğenime böyle bir cümle kuramam bile ya.. annesi varken ben kimim ki yeğenim için ölürümmm o kadar severim ama bu terbiyesizlik ve siz de anneniz kavga çıkarmış gibi yazmışsınız.. bence bu vakte kadar anlamamışsınız halanızı ama burda bu kadar kişi yazdıktan sonra iyice bir düşünün savunmadan önce halanızı.. ne diye sizin üstünüzden kendi annenizle kavga eder ki.. kendi çocuklarıyla o şekilde ilgilensin. kendi çocuklarına halaları bu cümleleri kursa hoşuna gider miymiş hanfendinin...

Halamı severdim hatta annemde severdi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ailecek. Ama günün birinde halam annemin arkasından demediğini bırakmamış ve anneme küstü. Ben ne yaptım oturup ağladım mı “ay halam ile annem niye anlaşamıyorlar”diye aksine halama ve babaanneme gidip siz benim annemi üzemezsiniz üzerseniz beni karşınızda bulursunuz dedim ve 3 sene hiç konuşmadım.yüzlerine bakmadım. Hatta hala annemin ağladığını hatırlarım sinirden “neden?” Diye. Annemi onlara ASLA amaASLA ezdirmem.

“annem kendini koruyabiliyor ama oda halamı evden kovdu çok ağladım”diye bir cümle kuramaz şu ağzım kurduğu anda kendimden neferet ederim.

Şu an anlayamayabilirsiniz hatta ve hatta annenize kızabilirsiniz ama 2-3sene sonra gerçekleri görmeye başlayıp hak verirsiniz bazı şeylere...

sanki halanıza annenizden daha yakınsınız gibi hissettim ben ve cok üzüldüm..

bnm halamda annemle hiç anlaşamaz zamanında yapmadıklarını bırakmamıslar sırf eskilere sebep halamı sevmem.
hatta annem bigün halamı sadece konsurarak aglatmıştı(cok haklıydı) oturup izlemiştim aglama sırası sizde diye. üzülen üzülsün annem üzülmesinde

neyse ikisi birbiri hakkında konuşunca bunlardan konuşmayalım güzel şeyler konuşalım de konuu kapat....

Kimse seni yanlış anlamıyor konu sahibi küçük hanım. Normal değilsin. Anneyle hala arasında kalınmaz. NE OLURSA OLSUN! Halanı sevebilirsin. Kavga etmelerinden rahatsız da olabilirsin ama arada kalamazsın. Ayrıca halan çok kötü bir görümce. Kimse benim çocuğuma ayy kuzum annen sana bakamamış zayıflamışsın diyemez yıkarım ortalığı. Öyle hala yeğenini sevemez. Sen annenin yanında olacağına annene kötü görümcelik yapıp haddini bilmeyen halana ah vah ediyorsun. Yazıklar olsun böyle evlada. Annene çok üzüldüm. Birgün büyüyüp anne olunca seninde böyle bir görümcen olursa evladın böyle düşünürse görürsün sende.

Ben büyükler arasındaki kavgaya evlatların karışmaması taraftariyim onların arasinda sonuçta savunabiliriz aile fertlerimizi ama annelerimizin babalarımızın gorusturmeme isteğini saçma buluyorum.
Halan sana düşkün birisi ne güzel ama annen hakkinda konuşması hoş değil konuşturma.Hicbir anne evladinin bakimi konusunda kendine laf ettirmez annen burda hakli.Annen de halanla gezmene müdahil etmemeli bence onların arasında annenizin ne kadar evladiysaniz halanizinda yigenisiniz iki tarafinda cani kanisiniz.
Benim babam amcamla küs ama abimin dugunune annem istemediği halde abimi davet ettirdi zorla benim oglumsa onun da yigeni problem bizim onlara yansımasın dedi bana çok mantıklı geldi.

Senin konularini az cok biliyorum da canim sen kendine dert mi ariyosun ona buna üzüle üzüle ömür mü geçer birak kim napiyosa yapsin kim kimi sevmiyosa sevmesin sen ne yapmak istiyosan onu yap bu kadar ufak şeyleri büyütüp yükleme yapma kendine gercekten bi derdin olsa nasil kaldiracaksin acaba Allah vermesin de

"Annen sana iyi bakamiyor, zayiflamissin" cumlesinde bile halada bi sorun oldugu ve annenin hakli oldugu belli.. Hadsizligin alemi yok..
Annen bosuna gıcık olmamis bence ve kizinin da samimi olmasini istememesi cok normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…