Hepinize her şeye rağmen teşekkür ederim.Sizden ricam lütfen okuduğunuzu iyi anlayın.O başlıkta yazan,'Annemle Halam Arasında Kaldım' , seçmek anlamında kalmak, ya anne ya hala ikisinden birini seçmem lazım demek değil ki? Dil bilginiz vardır herhalde biraz,arada kalmak derken kavga arasında kalmayı kastediyorum orada.
Aklınıza gelmiş bu arada,halamın çocuğu olup olmadığımı sormuşsunuz.Hayır,bundan şüphem yok.Dna testine bile gerek yok ayrıca,annemin yüzünü gören benzerlikten direkt anlıyor benim annem olduğunu

Anne ile hala arasında seçim yapmak anlamında kalanın aklına,vicdanına şaşarım zaten.On tane hala bir ana etmez.
Her neyse ben kavga ortamından huzursuz olduğumu belirtmiştim.Bunların bir önemi de kalmadı.Size böyle konularda akıl danışılmayacağını gördüm.Hakaret edenleri de ilahi adalete havale ediyorum.