Annemle Halam Arasında Kaldım...

Annenizin yaninda halaniza laf soyletmeyin halanizin yaninda annenize. Ozellikle de halanizi anneniz hakkinda nasil ileri geri konusturabiliyorsunuz? Benim annem halamla gorusmez dunya kavgalar olmuş ona ragmen halam benim yanimda annemin adini agzina bile alamaz. Ne munasebet.

Hepinize her şeye rağmen teşekkür ederim.Sizden ricam lütfen okuduğunuzu iyi anlayın.O başlıkta yazan,'Annemle Halam Arasında Kaldım' , seçmek anlamında kalmak, ya anne ya hala ikisinden birini seçmem lazım demek değil ki? Dil bilginiz vardır herhalde biraz,arada kalmak derken kavga arasında kalmayı kastediyorum orada.
Aklınıza gelmiş bu arada,halamın çocuğu olup olmadığımı sormuşsunuz.Hayır,bundan şüphem yok.Dna testine bile gerek yok ayrıca,annemin yüzünü gören benzerlikten direkt anlıyor benim annem olduğunu;) Anne ile hala arasında seçim yapmak anlamında kalanın aklına,vicdanına şaşarım zaten.On tane hala bir ana etmez.
Her neyse ben kavga ortamından huzursuz olduğumu belirtmiştim.Bunların bir önemi de kalmadı.Size böyle konularda akıl danışılmayacağını gördüm.Hakaret edenleri de ilahi adalete havale ediyorum.

Hepinize her şeye rağmen teşekkür ederim.Sizden ricam lütfen okuduğunuzu iyi anlayın.O başlıkta yazan,'Annemle Halam Arasında Kaldım' , seçmek anlamında kalmak, ya anne ya hala ikisinden birini seçmem lazım demek değil ki? Dil bilginiz vardır herhalde biraz,arada kalmak derken kavga arasında kalmayı kastediyorum orada.
Aklınıza gelmiş bu arada,halamın çocuğu olup olmadığımı sormuşsunuz.Hayır,bundan şüphem yok.Dna testine bile gerek yok ayrıca,annemin yüzünü gören benzerlikten direkt anlıyor benim annem olduğunu:KK66: Anne ile hala arasında seçim yapmak anlamında kalanın aklına,vicdanına şaşarım zaten.On tane hala bir ana etmez.
Her neyse ben kavga ortamından huzursuz olduğumu belirtmiştim.Bunların bir önemi de kalmadı.Size böyle konularda akıl danışılmayacağını gördüm.Hakaret edenleri de ilahi adalete havale ediyorum.
Okuduğunu anlamanın dil bilgisi ile ilgisi yok , derslerine daha iyi çalışmalısın , zira konuların neyle ilgili olduğunu bile bilmiyorsun.Herkes iyi niyetle senin için yorumlar yazıyor , üslûplar hatalı da olsa buradaki üyelerin birçoğu senden tecrübeli ve yaşam tecrübesi bu gibi konularda çok önemlidir ve söylediklerinde haklılar.İleride bunu anladığında umarım annene hissettirdiklerin için pişman olmazsın.Sağlıcakla kal.

Aklınıza gelmiş bu arada,halamın çocuğu olup olmadığımı sormuşsunuz.Hayır,bundan şüphem yok.Dna testine bile gerek yok ayrıca,annemin yüzünü gören benzerlikten direkt anlıyor benim annem olduğunu:KK66: Anne ile hala arasında seçim yapmak anlamında kalanın aklına,vicdanına şaşarım zaten.On tane hala bir ana etmez.
sen bizi çok iyi anladın bence.

herhangi birini seçeceksen ananı seç demedi hiçkimse sen anlamıyorsun bence

herkes diyorki -halan kendine gelsin sen de ana ile hala arasında paylaşılamayan biricik kız tribinden çık bir an önce anneni ezdirme daha fazla-

kime diyorum ki sen de işine gelmedi mi size de bir şey sorulmazcılardanmışsın.

umarım gerçeğe bir an önce ayarsın ;)

Ne kadar ağır konuşulmuş ya 17 yaşındaki bir kıza. İkisinden birini seçeyim dememiş ki.
Ben anne ve babaların çocuğunu akrabalardan, başkalarından kıskanmasına, arada bırakılmasına, onlardan soğutmasına karşıyım kaldı bir insan anne, baba diye her zaman doğru olmayabilir. Halanın evet art niyetli, kötü bir yaklaşımı var ama sırf anneyle aralarında olanlar yüzünden halalıktan reddetme, iletişimi koparma gibi bir zorunluluğu da yok. O huzursuz ortamı, kendi anlaşmazlıkları yüzünden arada kalmaları yaşamak zorunda değil konu sahibi hiç bir suçu yokken, annesine gidiyor o söyleniyor halasıyla ilgili halasına gidiyor o annesiyle ilgili söyleniyor insan bunalır haliyle. Ben ailelerin çocukları için bu konuda daha düşünceli olması gerektiğine inanıyorum ayrıca.
Konu sahibi ikisine de özellikle halaya aranızda kalmak istemiyorum bu konuyu bana yansıtmayın, halanıza da annem hakkında kötü konuşulmasından rahatsız oluyorum deyin bence. Eğer size de çıkışırsa halanız ona göre tavır takının derim. Zamanla daha iyi daha doğru kararlar verirsiniz bence bu konular hakkında.

Ne kadar ağır konuşulmuş ya 17 yaşındaki bir kıza. İkisinden birini seçeyim dememiş ki.
Ben anne ve babaların çocuğunu akrabalardan, başkalarından kıskanmasına, arada bırakılmasına, onlardan soğutmasına karşıyım kaldı bir insan anne, baba diye her zaman doğru olmayabilir. Halanın evet art niyetli, kötü bir yaklaşımı var ama sırf anneyle aralarında olanlar yüzünden halalıktan reddetme, iletişimi koparma gibi bir zorunluluğu da yok. O huzursuz ortamı, kendi anlaşmazlıkları yüzünden arada kalmaları yaşamak zorunda değil konu sahibi hiç bir suçu yokken, annesine gidiyor o söyleniyor halasıyla ilgili halasına gidiyor o annesiyle ilgili söyleniyor insan bunalır haliyle. Ben annelerin çocukları için bu konuda daha düşünceli olması gerektiğine inanıyorum ayrıca.
Konu sahibi ikisine de özellikle halaya aranızda kalmak istemiyorum bu konuyu bana yansıtmayın, halanıza da annem hakkında kötü konuşulmasından rahatsız oluyorum deyin bence. Eğer size de çıkışırsa halanız ona göre tavır takının derim. Zamanla daha iyi daha doğru kararlar verirsiniz bence bu konular hakkında.
Çok çok teşekkür ederim anlayışınız için.Umarım hayatınız boyunca hep sizin gibi anlayışlı insanlar karşınıza çıkar:KK200::KK200::KK200:

Çok çok teşekkür ederim anlayışınız için.Umarım hayatınız boyunca hep sizin gibi anlayışlı insanlar karşınıza çıkar:KK200::KK200::KK200:

Canım çok teşekkür ederim, inşallah sen de hep anlayışlı insanlarla karşılaşırsın. Hayatında başarılar dilerim :)

yorumlarda sana kızılmış ama ben tam tersi yaptığını yanlış bulmadım. halanın gerçekten sevgisini hissetmissin. ayrıca neden ikisinden mahrum olasınki. benim halamla annemde iyi anlaşamazlar. ama biz halamla iyiyiz ve annem müdahale etmezdi. ben görümcemle anlaşamıyorum diye oğlum görüşemicek mi? yani heleki görümcem oğlumu seviyorsa karışmam. yani iki kişi arasındaki çekişmeye çocuklar katılmamalı. ikisinede aranızdaki çekişme beni ilgilendirmiyor. ben ikinizide seviyorum dersin.

Yahu annemide çok seviyorum halamı da çok seviyorum nasıl ayırabilirim ki yazmışsın.
Şimdi durumu tabir yerindeyse çeviriyorsun.

Şu yazdığın açıklamanın konuyla ilgisi bile yok. Hadi ufaksın bişey demiyeyim dedim ama bu mesaj sınırı aştı. Sen nasıl oluyor da burdaki insanların yok okuduğunu anlamasına ya da dilbigisi eğitimine laf vuruyorsun. Senin yaşın kadar burdaki insanların eğitim hayatı var be.

yorumlarda sana kızılmış ama ben tam tersi yaptığını yanlış bulmadım. halanın gerçekten sevgisini hissetmissin. ayrıca neden ikisinden mahrum olasınki. benim halamla annemde iyi anlaşamazlar. ama biz halamla iyiyiz ve annem müdahale etmezdi. ben görümcemle anlaşamıyorum diye oğlum görüşemicek mi? yani heleki görümcem oğlumu seviyorsa karışmam. yani iki kişi arasındaki çekişmeye çocuklar katılmamalı. ikisinede aranızdaki çekişme beni ilgilendirmiyor. ben ikinizide seviyorum dersin.
Çok teşekkür ederim anlayışınız için.Sevgiler

Yahu annemide çok seviyorum halamı da çok seviyorum nasıl ayırabilirim ki yazmışsın.
Şimdi durumu tabir yerindeyse çeviriyorsun.

Şu yazdığın açıklamanın konuyla ilgisi bile yok. Hadi ufaksın bişey demiyeyim dedim ama bu mesaj sınırı aştı. Sen nasıl oluyor da burdaki insanların yok okuduğunu anlamasına ya da dilbigisi eğitimine laf vuruyorsun. Senin yaşın kadar burdaki insanların eğitim hayatı var be.
Durumu çevirdiğim falan yok hanımefendi.Ben nazik şekilde açıklama yaptıkça üzerime hakaretler yağıyor.Aksini iddia edebilir misiniz?Evet dediğimin de arkasındayım annemle halamı nasıl ayırayım dedim lakin seçmek anlamında değil.Halamla da görüşmek istediğim anlamında söyledim.Ayrıca halam annemden ne kadar haz etmiyorsa annem de halamdan o kadar haz etmiyor hatta her gün her dakika yanımda halama saydırıyor,ben bunlardan rahatsızım.Bilmediğiniz konularda üstüme yükleniyorsunuz.

Durumu çevirdiğim falan yok hanımefendi.Ben nazik şekilde açıklama yaptıkça üzerime hakaretler yağıyor.Aksini iddia edebilir misiniz?Evet dediğimin de arkasındayım annemle halamı nasıl ayırayım dedim lakin seçmek anlamında değil.Halamla da görüşmek istediğim anlamında söyledim.Ayrıca halam annemden ne kadar haz etmiyorsa annem de halamdan o kadar haz etmiyor hatta her gün her dakika yanımda halama saydırıyor,ben bunlardan rahatsızım.Bilmediğiniz konularda üstüme yükleniyorsunuz.

Herkes seni burada yazdıklarınla yargılıyor.
Kendini daha iyi ifade edersen sıkıntı yaşamazsın.

Merhabalar halamla annem kendimi bildim bileli birbirlerinden hiç haz etmezler.Hatta babam bu durumu çok üzülür,diğer aile bireylerimiz de öyle.Fakat en çok ben üzülüyorum.Çünkü annemi de çok seviyorum,halamı da çok seviyorum.Nasıl ayırabilirim ki?Hatta hatırlıyorum,küçük çocukken annemle halam beni kucaklarına almak için kavga ederlerdi.Bazen halam bize geldiğinde ben küçükken;ah canım annen iyi bakmıyor tabii,zayıflamışsın.Gel yavrum ben sana bakarım diyordu.Annem de boş kalmıyor tabii hooop kavga.
İşin ilginç yanı diğer konularda kavga etmezler,hep benimle ilgili olan konularda.Paylaşamazlar beni.Halamın çocuğu da var,hem de iki tane.Ben seviyorum tabii ki halamı.Ama artık arada kalıyorum anneme gidiyorum halamı çekiştiriyor,halama gidiyorum annemi çekiştiriyor:KK43:Ben çok üzülüyorum.Mesela az önce halam bana mesaj atmış Cumartesi bize gel kızım,gezelim demiş.Ben de nereden söylediysem annemin yanında söyledim.Söylemez olaydım.Yine başladı benim çocuğumun benimle gezme hakkını da elimden alıyor vs.vs.Uzun uzun yazmayacağım.Durumlar böyle:KK43:
Halan seni tabiki seviyordur ama o cumleler sana ölüp bittiği icin degil tamamen anneni uzmek icin soylenmis. Herzaman annenin yaninda olmalisin. Halan annene soz soyleyecek cekistirecek olursa da agzinin payini uslubuyla vereceksin. Konu sen degilsin yani sadece halan gelin gotumce kavgasina seni alet etmis.

Herkes seni burada yazdıklarınla yargılıyor.
Kendini daha iyi ifade edersen sıkıntı yaşamazsın.
Tamam o zaman özür dilerim kendimi yeterince iyi ifade edemedim.Fakat sizin için söylemiyorum da,diğer üyelerin yorumlarını bir okusanız,neredeyse anne katili damgası vurdular bana.Hakaretler,lanet okumalar gırla gitmiş.

halan birsey olsa kuser peki annen kusermi hayır:KK22: annemi secerdim halan ne yapti bugune kadar senin icin...halami severimde annemi daha cok severim

Tamam o zaman özür dilerim kendimi yeterince iyi ifade edemedim.Fakat sizin için söylemiyorum da,diğer üyelerin yorumlarını bir okusanız,neredeyse anne katili damgası vurdular bana.Hakaretler,lanet okumalar gırla gitmiş.

O kadar yorumları bilmiyorum tabi ama insanlar hassas. Annelik en mühim duygu. O yüzden hassasız. Emin ol kimse sizi kırmak istemiyor.
Tercih zaten anne hala arasında laf değil, olamazda. Bunu kast etmediğini bilsek de şu başlıktaki yazı bile bize uymadı. Yani kavga da olsa başka bir durum da olsa insan annesi ile arada kalmamalı. Yani bunun söylemi bile garip geldi bizlere.

Arada kalmak ne. Anneniz haklı sevmemekte biri gelcek benim çocuğuma yok bakamiyormu bilmem ne dicek bende sevmem evden bile kovarim. Annenizin yanında olun tabiki. Bırak halayı ben anjeanneye bile laf ettirmem annemle ilgili

Back
X