Annemle muhattap olma diyen sevgili

Az önce konu açtım ama tekrar açmak zorundayım bunu ayrı bir çatı altında konuşmalıyız sevgilim ciddi ciddi bana annemle samimi olma istemiyorum dedi ysni evlenince bile samimi olmamalıymışım şok oldum ciddem neden bir erkek annesi hakkında böyle der. Ve sizce ben nasıl davranmalıyım onun istediği gibi öi yoksa kayınvalide adayıma oğlundan bağımsız davranarak mı sizce ?
Sebep neyfiki acaba

Az önce konu açtım ama tekrar açmak zorundayım bunu ayrı bir çatı altında konuşmalıyız sevgilim ciddi ciddi bana annemle samimi olma istemiyorum dedi ysni evlenince bile samimi olmamalıymışım şok oldum ciddem neden bir erkek annesi hakkında böyle der. Ve sizce ben nasıl davranmalıyım onun istediği gibi öi yoksa kayınvalide adayıma oğlundan bağımsız davranarak mı sizce ?
Bencede fırsat :) bence sevgilinizde annesinin hareketlerinden vs hoşlanmıyor ondan öyle demiş olabilir.Çünkü benim tanıdığımın eşi kendi ailesine pek gitmek istemez

Benim esimde öyle derdi. Bende kaynanam lanet derdim.
Evlendikten sonra öğrendim ki lanet olan esimmis.
Annesine saygısı olmayan erkekten korkarım ben.
Sanki ağaç kovuğunda yetiştiler. Anneye kendilerine baktiklari için zerre saygı duymaları gerekir.
Ama yok. Bak büyüt sonra beyefendi yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmesin.

Benim esimde benim annem sorunlu, psikolojisi bozuk, normal değil. Görüşmek zorunda değilsin derdi.kendi de anlasamazdi. Evlendikten sonra işler değişiyor bacım. Simdi annenle görüşmek istemiyorum dedigimde beni kızdırma annem sonuçta diyor. Ki cevremden de duydugum kadarıyla eşim türünün son örneği değil. Kac kurtar kendini

onun annesi ve samimi olma diyorsa olma sende , keşke banada öyle deseydi eşim :)

Cunku annesini taniyordur. Gecimsiz ve patavatsiz biri muhakkak ki. Ben sevgilini takdir ettim,bravo. Bunu diyebilen erkek azdir.

Back
X