22 yaşında erkek kardeşim var. Onda biraz insanlık biraz anne sevgisi olsaydı zaten böyle olmazdık. Babamı susturabilecek tek kişi o. Ama o parayı seviyor. Annemi değil parayı seviyorLutfen elini vicdanina koy.belki dayak yiyeceksin belki eziliceksin.ama anneni kurtar o evden.benim babam senelerce cektirdi taki lise sona gectim tam deli caglarimdi kiz basima babami sikayet ettm polise.kiyametleri kopardim.kardesimle bir olduk.calistik tum emeklerimizi paramizi annemize harcadik. Evi annemin istedgi gibi dosedik.babam her agzini actiginda sen karisamassin bizim paramiz sen susacaksin artik yaslandin elini ayagini cek annemden diyoduk.en ufak seyde biz ezdik babamizi.suan agzini dahi acamiyor her ozel gunde annemi kuyumcuya yemeklere kuaforlere goturdum sinemalara gezmelere.babam gikini cikaramadi.evide annemizin ustune yaptik.sizde ya bu yolu sececeksiniz yada onu birakacaksinz.
Annemin payını alabilirsek anneme ev açarız. Yakın bir yerde tabii ki. Bir ahırda 40 hayvan var, 4 tane ev var. Kardeşimin üstündekileri saymıyorum. Annem psikolojik manada tedavi olduktan sonra daha huzurlu kendi halinde yaşayabilir. Nişanlım istemezse yada ailesi , gözümü kirpmam ayrılırım. Sadece bize kalacak bir yer ve annemin hakkını tamamen alabilecek bir avukat lazım.Öncelikle hemen bir avukata gitmeniz gerekiyor, mallar evlendikten sonra alındıysa o malların yarısı annenizin.
Avukat size en sağlıklı ve açık şekilde izleyeceğiniz yolu anlatır. Fakat nişanlıymışsınız, yakında evlenseniz? anneniz tek başına yapabilecek mi? ya da eşiniz olacak insan anneniz ile bir yaşamak ister mi ? bunları da düşünün; bir anlık öfke ile hareket etmeyin.
Sevgiler, Bol Şans..
Annemin payını alabilirsek anneme ev açarız. Yakın bir yerde tabii ki. Bir ahırda 40 hayvan var, 4 tane ev var. Kardeşimin üstündekileri saymıyorum. Annem psikolojik manada tedavi olduktan sonra daha huzurlu kendi halinde yaşayabilir. Nişanlım istemezse yada ailesi , gözümü kirpmam ayrılırım. Sadece bize kalacak bir yer ve annemin hakkını tamamen alabilecek bir avukat lazım.
sizi gönülden tebrik ediyorum gerçekten helal olsun sizin gibi evladaAnnemin payını alabilirsek anneme ev açarız. Yakın bir yerde tabii ki. Bir ahırda 40 hayvan var, 4 tane ev var. Kardeşimin üstündekileri saymıyorum. Annem psikolojik manada tedavi olduktan sonra daha huzurlu kendi halinde yaşayabilir. Nişanlım istemezse yada ailesi , gözümü kirpmam ayrılırım. Sadece bize kalacak bir yer ve annemin hakkını tamamen alabilecek bir avukat lazım.
maşallah ne güzel evlatsınızAnnemin payını alabilirsek anneme ev açarız. Yakın bir yerde tabii ki. Bir ahırda 40 hayvan var, 4 tane ev var. Kardeşimin üstündekileri saymıyorum. Annem psikolojik manada tedavi olduktan sonra daha huzurlu kendi halinde yaşayabilir. Nişanlım istemezse yada ailesi , gözümü kirpmam ayrılırım. Sadece bize kalacak bir yer ve annemin hakkını tamamen alabilecek bir avukat lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?