• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemle sorunlar yaşıyorum :(

yudumaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
275
1
46
İstanbul
arkadaslar
annem 62 sevgilisi 30 yaşında.. tam manken tipinde.. anneme ne yaşca nede fiziksel olarak uygun..

annem beni delirticek ya.. yıllardır karşı gelemiyorum ne desem boşşş

10 yıl önce babam vefat etti ondan sonra depresyona girdi.. 1.ci sevgilisi de cok gencti onla 4 yıl sürdü simdide 2 yıldır baskası var..

para da yediriyor adam calısmıyor bile, annemle aynı evde oturuo.
araba aldı.. günlük ihtiyaclarını felan hep annem karşılyor
ama annem adamın onu sevdigine inanıyor!!

üff tam kafayı yemiş durumda .. aşırı bir yaş kompleksi var..

bize geliyor bazen 2 hafta kalıyor ve cok stresli geciyor bizim icin..hep şikayet eder... damat niye günaydın demedi nekadar saygısız sen annesine cok saygılısın ..
... hep dırdır yani huzursuzluk cıkarmaya calısıo sankii
birşey dedim mi hemen başlar aglamaya...

bana kızdı mı cok agır konuşur...
'beni begenmiyorsan git öz annene dön' gibi agır agır konusur
ondan sonra özür diler

eskiden bana cok düşkündü ama artık gitgide benden uzaklasıyor.. adam da belki annemi dolduruodur bilemiyrm..
ama cok kırgınım kendimi yanlız hissediyrm...

sevgilsine benden daha fazla deger veriyor..
ben 4 yıl once evlendim tcye yerlestim.. viyanada oturuyordum.
annemi yarım yıl görmedim 8 aylık hamileydim yeni eve taşınmıstık.. ve annem bana haber vermeden istanbula geldi ve beni görmeden döndü...
bu durum bana okadar koyuyor ki hic bir zaman unutmicam.. artık bende bir anneyim ve bunu hangi anne yapabilir??

benden borc alırdı yüklü miktar.. kendimi zor duruma sokuyordum ama anneme yardım etmek beni mutlu ediyordu... sonra ne ögreneyim? başka adamlara yediriyor western unionla para gönderiyordu 1 milyar 2 milyar... deliye döndüm..

avusturyada devletin bana ödedigi parayı annemde bıraktım biriksin diye.. naptı? harcadı hepsini..
laf soleyince de 'yok iste seni ingilterelere yolladım.. bunu yaptım sunu yaptım.. nekadar paracı bir kızsın'' falan.. insanı delirtiyor .. 1. insan tüm parayı harcamadan bi sorar.. 2c. kendine degil baskalarına harcıyorrr

annemin bu yaşam tarzı yüzünden onun evine hic gitmiyrm.. adamı görmek istemiyrm!!
annemin hayatı su anda cok büyük bir gizem.. ne yapıyor ne ediyor hic bilgim yok..bana hep yalan soyler hic birsey paylasmaz benimle..krkuyrom bir gün müge anlının programına cıkmak zorunda kalacagım. allah korusun

napmalıyım? nede olsa annem.. ne yaparsa yapsın ona birsey dedigim zmn kızdıgım zaman ben cok üzülüoyrm sonradan..

ben evlatlık alındım .. yani annemin yeri bam başka benim icin nede olsa beni sevgiyle sabırla büyüttü.. ama babam vefat edince kendini kaybetti .. piskologa da gitmior sorunları oldugunn farkında degil

Son düzenleme:
arkadaslar
annem 62 sevgilisi 30 yaşında.. tam manken tipinde.. anneme ne yaşca nede fiziksel olarak uygun..

10 yıl önce babam vefat etti ondan sonra depresyona girdi.. 1.ci sevgilisi de cok gencti onla 4 yıl sürdü simdide 2 yıldır baskası var..

bize geliyor bazen 2 hafta kalıyor ve cok stresli geciyor bizim icin..hep şikayet eder... damat niye günaydın demedi nekadar saygısız sen annesine cok saygılısın ..

ondan sonra özür diler

eskiden bana cok düşkündü ama artık gitgide benden uzaklasıyor.. adam da belki annemi dolduruodur bilemiyrm..

annemi yarım yıl görmedim 8 aylık hamileydim yeni eve taşınmıstık.. ve annem bana haber vermeden istanbula geldi ve beni görmeden döndü...
bu durum bana okadar koyuyor ki hic bir zaman unutmicam.. artık bende bir anneyim ve bunu hangi anne yapabilir??

benden borc alırdı yüklü miktar.. kendimi zor duruma sokuyordum ama anneme yardım etmek beni mutlu ediyordu... sonra ne ögreneyim? başka adamlara yediriyor western unionla para gönderiyordu 1 milyar 2 milyar... deliye döndüm..

avusturyada devletin bana ödedigi parayı annemde bıraktım biriksin diye.. naptı? harcadı hepsini..
laf soleyince de 'yok iste seni ingilterelere yolladım.. bunu yaptım sunu yaptım.. nekadar paracı bir kızsın'' falan.. insanı delirtiyor .. 1. insan tüm parayı harcamadan bi sorar.. 2c. kendine degil baskalarına harcıyorrr

annemin bu yaşam tarzı yüzünden onun evine hic gitmiyrm.. adamı görmek istemiyrm!!
annemin hayatı su anda cok büyük bir gizem.. ne yapıyor ne ediyor hic bilgim yok..bana hep yalan soyler hic birsey paylasmaz benimle..krkuyrom bir gün müge anlının programına cıkmak zorunda kalacagım. allah korusun

napmalıyım? nede olsa annem.. ne yaparsa yapsın ona birsey dedigim zmn kızdıgım zaman ben cok üzülüoyrm sonradan..

ben evlatlık alındım .. yani annemin yeri bam başka benim icin nede olsa beni sevgiyle sabırla büyüttü.. ama babam vefat edince kendini kaybetti .. piskologa da gitmior sorunları oldugunn farkında degil

Anne dediğiniz sizi doğuran anneniz değil sizi büyüten anneniz değilmi?
Bir kaç gün öncede konuyu açtınız ama neden bilmem silindi..annenizin sevgilisinden şikayetçiydiniz,daha doğrusu siz annenizin bir jigolosu olduğundan bahsetmiştiniz..(bu sizin deyiminiz)
Ben orada size anneniz yetişkin bir insan,tasvip etmesenizde karışamazsınız diye bir yorum yapmıştım.
Sıkıntınızın ne olduğunu anlayamadım,sevgisini mi paylaşamıyorsunuz?

Son düzenleme:
Anne dediğiniz sizi doğuran anneniz değil sizi büyüten anneniz değilmi?
Bir kaç gün öncede konuyu açtınız ama neden bilmem silindi..annenizin sevgilisinden şikayetçiydiniz,daha doğrusu siz annenizin bir jigolosu olduğundan bahsetmiştiniz..(bu sizin deyiminiz)
Ben orada size anneniz yetişkin bir insan,tasvip etmesenizde karışamazsınız diye bir yorum yapmıştım.

evet nedense silindi o konu..

evet tabiki büyüten annem.. beni doguran kadın ne yaparsa yapsın =)
sevgiyi paylaşamadıgımdan degil..
annem hic endişe etmekten yoruldum artık... istiyorum ki normal bi hayat yaşasın...
hadi neyse ona karışamıyoruz dediginiz gibi özgür bir insan..

ama ben üzülüyrm... bana yaşattıkları normal mı ki??
hep cocugum varmış gibi korkuyorum..
gece yarısı arıyor cok kötüyüm diye.. telefon kapanıyor adam arıyor küfürler yagdırıyor...
meger adam sarhoşmuş annem de korktu beni aradı gece yarısı 1 de.. adam gelince teelfonu kapattı... adam aradı eşime küfür etti 1 dk boyunca... ondan snra annem sabaha kadar telefonlarıma cevap vermedi...

ama halen o adamla..
ayrıca ne hakkı var beni sabaha kadar endise icinde bırkmaya? tamam annemi kesin öldürdü dedim ben.. sabaha kadar agladım
ertesi gün hic birsey olmamıs gibi adam sarhoştu vs vs diyor

Son düzenleme:

ama bu bir gerçek ki eskiden bana cok düşkündü günde 10 kez arardı aynı evde yasadıgımz zamanlarda... hep arkamdaydı.. ikide bir öperdi sarılırdı sımartırdı vs :)
ama artık öyle degil.. haftada 1 kez arar en fazla.. ve sevgilisine daha fazla önem verir.

eskiden beni cok seven bir annem vardı.. artık ondan da pek emin degilim.. buda beni üzüyor tabiki

ama sevgilisi normal olsaydı aynı yasta olsalardı hic üzülmezdimm

ama bu bir gerçek ki eskiden bana cok düşkündü günde 10 kez arardı aynı evde yasadıgımz zamanlarda... hep arkamdaydı.. ikide bir öperdi sarılırdı sımartırdı vs :)
ama artık öyle degil.. haftada 1 kez arar en fazla.. ve sevgilisine daha fazla önem verir.

eskiden beni cok seven bir annem vardı.. artık ondan da pek emin degilim.. buda beni üzüyor tabiki

Biraz sevginiz bölünmüş ve hafif bir kıskançlık var.Ama bilinki onun yeri ayrı sizin yeriniz ayrı.

mi acaba?Annenizin hayatından şüphe ettiğiniz anlar oluyor,adam saygısızca size küfürler yağdırıyor,buna rağmen sorun sadece yaş farkımı?

arkadaslar

ondan sonra özür diler

ahh ahh benimde annem kendinden kendinden 13 yaş küçük bryle birlikte annemi çok seviyorum ama yanlış üstüne çok yanlışlar yaptı bana örenek olucağına ben ona örnek olmaya çlışıyorum akıl veriyorum babamdan 17 yıl sonra ayrıldı ayrılmadan da vukuatları vardı sonra yaşlı bryle evlendi parasına aldandı olmadı sonra da küçük bryle evlendi adam resmen para yiyici 5 yıldr ben bakıyorum onlara ben vermediğim zaman adam ayrılıyo annemden tehdit ediyo annemi yok çocuklarını vurucam yok blmem ne ama annem ne bulduysa onda anlayamadım kirayı ödeyemedi attılar ev verdim gitti o adamı aldı eve bna sormadan benim çevreye karşı gururumu düşünmedn ne hoca nikahı var nde resmi nikahı hala da o yaşlı adamla evli boşanamadı kaç yıldr adam boşamıyo para vermemek içn yani 7 yıldr evliym baktım elimden fazlasıyla yetmedi yetmedi beğenmedi ağladı kocasına laf ettrmiyo edicem tbi çnkü kavga edince bna tel açıp annem yaptığı kötlkleri anlatıyo kocasının sonrada barışınca ben suçlu oluyorum sen böyle dedin kocama diye kaç kez benmle küstü konuşmadı evne gttm yüzüme bakmadı anlatsam inanamassnz daha neler neler evlendnz bıraktnz şimdi evm olurdu diyo halbuki aldgm haftlk ozamn 60 tl nasıl alalım ev 2 kişi çlışp para gtiriyodu ablam kndine abmde çlıtığı zmn kndine harcıyodu anneme veriolardı arada ama ne yapsam annem doymadı müsrifi de çok sever benm evmde 7 yıldr aynı tüllerm var annem okdr sıkıntısın içinde güellik merkezlerine kremlerine birsürü şeylere harcıyo bende aman annem e şunu da verm de daha da rahat etsn dyp kndime harcamıorm ve inanın çook ertelediğim şey var kndimle ilgili neden aman annem sıkntı çekmesn ama o bunlara layık değil gene küstü vliliğimden açtı ağlattı beni eşimn ailesini kötüledi anlıcanz her telde hep eskiye gider başımı yer bnde dgruları güzelce söyleyen brym yalan a evt anne hklısn diyemiorm sususpta onay vermedn çok dinledm ama yeter onun günahlarına ortak olmicam borcunu ödedm gene bu sefer kızgn ya bana eşime beni kötüledi :85: karının dediğiyle harekt etme o hep bni kötülüyo fln filan ama düşünmüyo sıkıştığı zaman kızı nasıl 1001 takla atıp anasının dediğini yapmaya çlışıo ozmn kötülüyosan beni eşime anlatma sonra da ben zorluklarla yardm ediyorum kocama ragmen sana kmse bişi yapmaz 6 kardeşz ama bir tek bnle geçndi bu zamana kdr ve onlarda harcadı beni ama ben gık demem aman onlr rahat etsn sıkntı çekmesn ama artk annem çok üzdü artk 2 çock annesym kaldramıorm çook konuştm affedin yani bzm gbi annelere sahp olanlar susup oturucagz yanlşda konuşsalar gık demicz snra gene bnm annem gbi beddua etmesnler silmesnler kızlarını sıkınşnca öyle olmuo ama nyse çok konuştm burda böyle konuşuyorum anneme hç saygıszlk etmedm etmemde ama o gene begenmiyo beni hep kahrediyo şimdi ne gidesm var ne arayasm sadece maddi açıdn yanındym yoruldm çoook çnkü arkadaşım sende üzme kendini bak beter n beter i var

Back
X