Annemle yabancı gibi olmaktan yoruldum

Bizimkide mic miç 😂
İnsan ne.yoksa kendinde onu ister
Bence varolduklarimizla mutlu olmaliyiz
Kimisi asiri samimiyetten rahatsiz olur kimi uzakliktan
Herkeste ortayi tutturamiyor
Nasib.

Evet tam olarak bu, sarılamam öpemem çünkü o sarılmaz öpmez, bir kere içten sarıldığını bilmem. Uzak yoldan gelince hoşgeldin diye sarılır ama böyle uzak uzak olur ya öyle
Annenizin mizaci böyle. Benim annemde babamda sarilmak isterde biraz aile görgüsü bunlara el vermez ama ben fazla otoriteleri onemsemem sarılırım öperim arkadasimmis muamelesi yaparim son 4 5 senedir Allah bozmasin tamamen değişti. Evlenmeden once bir sürü faaliyet yapardik sinema tiyatro restorana giderdik bazen biseyler bizim elimizde olduguna inanıyorum. Degistirebilecegimiz seyler olabilir ve bunlari biz gormuyor olabiliriz. Rahatsiz oldugum seyleri rahat hale getirmek icin uğraşırım bence sizde deneyin hala hepimiz hayattayken sevdiklerimizle güzel anilar biriktirmeliyiz.

Ya genel annem soğuk, sarılmayız fiziksel temasımız yok çocukluktan beri öyle söyleyim.ben normal bulmuyorum bu durumu.

Tek örnek verdim konuyu uzatmamak için, herkesin annesi ödemek istiyormuş en azından bunu öğrendim :) ama ben ona takılmıyorum zaten ha o ödemiş ha ben, ihtiyacı olunca vs ben alırım düşünmeden etmeden.

Annemi kendisi ödeyecek kafasında böyle kurduğu için küçük az şeyler almış, bunu görünce hesap yaptığını düşündüm açıkçası
Belki o an yanında yüksek miktar yoktu ya da benim gibi bazı ürünleri alırken küçük boyunu alıyor, mesela biz iki kişiyiz zeytin ve peynir çok alındığında ve beklediğinde tadı değişir. Öyle düşünmüş olabilir. Kadının art niyetli olduğunu sanmıyorum ama siz dugusal beklentilerinizden dolayı birşeyleri kuruyorsunuz gibi.

Yok bazı anneler çocuklarına mesafelidir. Genellikle cocugunu sevmediği icin ama. Şahsen benimki öyle. Ama seninkini bilemem. Genel olarak davranışları oyle soğuksa ben bunu asla kabul etmiyorum. Anne kızına oyle olamaz. Kızına degil oğluna da oyle olamaz. Ama bazısı boyle. Onlarında sıcak olduğu 1 tane cocugu illa ki olur çocukları icinde. Insallah boyle annelerin güvendiği dağlara karlar yağar. Yine de diyorum Allah sizin 1 kutu zeytininize muhtaç etmesin onu. Benimkini de. Ama hiç hic hoş değil.

Gercek sevgi mic mic olmak degil,
Eger hic sirtinizi yaslayamadiysaniz ,annem var arkamda diyemediyseniz ,sorun budur esas,belki bütçesine gore aldi bisi diyemeyiz para konusunda

Merhaba herkese
Sırf bu konuyu açıp farklı gözlerden yorum almak için üye oldum. Kendimi sorguluyorum acaba sorun bende mi diye. Eğer sorun bendeyse her türlü iyileşme önerisine açığım.

Annemle oldum olası saygılı mesafeli bir ilişkimiz var, ilkokuldayken arkadaşlarımın annelerinde görürdüm böyle ayy tatlım pisi pisi fln 😅 kedi sesi gibi sesler yaparlardı anneleri, arkadaşlarıma özendiğimi hatırlıyorum.

Neyse, olabilir annemin karakteri böyle değildir diye düşündüm. büyüyünce daha anlayışlı oldum, 4 çocuk yoruldu dedim, zor çocuk bakmak dedim.

Ama artık çok mesafeli hissediyorum, örneğin bana geliyor markete gidiyoruz hemen kendi parasıyla ödemek istiyor, anne sağol gerek yok diyorum uzatma kasiyerin yanında diyorum hayır diyor, uzamasın diye tamam diyorum.

Ama bunu mecbur hissettiği için yaptığını düşünüyorum mesela küçük boy zeytin almış, ama bilirim normalde büyük alır hep (markette dağılmıştık ben bebek ürünlerine gitmiştim) o sırada evin ihtiyacı olduğu için büyük zeytin almışım bende geldim kasaya, neyse bırak dedim işte ben öderim yok yok ben ödücem illa diyor.. Tamam dedim uzamasın diye.

Böyle bir yabancı olursunuz ya arkadaşınıza ayıp olmasın diye ödeme yaparsınız sıra olur hani kafanızda (küçük hesaplar) öyle davranıyor hissediyorum.

Acaba diyorum herkes mi böyle annesiyle? Ya da bu küçük hesabı ben mi yapıyorum burda okuyunca nasıl yorumladınız?
BEnim annemde bana ödetmez hiç

Merhaba herkese
Sırf bu konuyu açıp farklı gözlerden yorum almak için üye oldum. Kendimi sorguluyorum acaba sorun bende mi diye. Eğer sorun bendeyse her türlü iyileşme önerisine açığım.

Annemle oldum olası saygılı mesafeli bir ilişkimiz var, ilkokuldayken arkadaşlarımın annelerinde görürdüm böyle ayy tatlım pisi pisi fln 😅 kedi sesi gibi sesler yaparlardı anneleri, arkadaşlarıma özendiğimi hatırlıyorum.

Neyse, olabilir annemin karakteri böyle değildir diye düşündüm. büyüyünce daha anlayışlı oldum, 4 çocuk yoruldu dedim, zor çocuk bakmak dedim.

Ama artık çok mesafeli hissediyorum, örneğin bana geliyor markete gidiyoruz hemen kendi parasıyla ödemek istiyor, anne sağol gerek yok diyorum uzatma kasiyerin yanında diyorum hayır diyor, uzamasın diye tamam diyorum.

Ama bunu mecbur hissettiği için yaptığını düşünüyorum mesela küçük boy zeytin almış, ama bilirim normalde büyük alır hep (markette dağılmıştık ben bebek ürünlerine gitmiştim) o sırada evin ihtiyacı olduğu için büyük zeytin almışım bende geldim kasaya, neyse bırak dedim işte ben öderim yok yok ben ödücem illa diyor.. Tamam dedim uzamasın diye.

Böyle bir yabancı olursunuz ya arkadaşınıza ayıp olmasın diye ödeme yaparsınız sıra olur hani kafanızda (küçük hesaplar) öyle davranıyor hissediyorum.

Acaba diyorum herkes mi böyle annesiyle? Ya da bu küçük hesabı ben mi yapıyorum burda okuyunca nasıl yorumladınız?
Benim annemde bana pek yumuşak değildi hala öyle nerdeyse ama ben annemi evlenirken anladım beni ne kadar sevdiğini, gerçekten iyi niyetli olduğunu...Hiç sevmediğini düşünürdüm nerdeyse...Annenizin mizacı öyledir bence.Ne anneler var neler okuyoruz... Ayrıca o mıc mıc sevgi bana hiç samimi gelmiyor hadi yap 3-5e kadar fazlası cidden komik🤭Var öyle tanıdığım biri kızları 10 yaşında falan annesiyle birbirlerini burun ucu sürtüp seviyorlar🙄

Merhaba herkese

Benim annem de öyle. Ama beni çok çok seviyor biliyorum. Gözümün içine bakıyor. Dilimin ucuyla canım şunu öekiyor demeyeyim. Sofrada bir şey eksik olsa bizi kaldırmaz asla kendi kalkar( çoğu zaman en son yer biz doyalım önce diye kıyamam) Sevgisini belli edemiyor alışmamış. Kendi görmemiş ki bana da göstersin. Ona sarılıp öptüğümde utanıyor. Kardeşimle öyle değil mesela ben de bu durumu kıskanmıyorum çünkü ben de kardeşime sarılıp öptüğüm gibi ablama sarılıp öpemiyorum. Market olayı bizde de var. Benim ödeyeceğimi bildiği zaman bir ihtiyacı varsa da asla söylemez. Kasa da biz de yok ben ödicem atışmasına gireriz. ( abilerim ablalarım ve babam da öyle. Çok şükür ki herkes tok gözlü) bence bunu mesafe diye düşünmeyin. Kadın sizi düşünüyordur.

Back
X