Aynen öyle!Çoğumuz diyeyim de sonra aaa ben yapmıyorum diyenler olmasın, çoğumuz kelimeleri yanlış yazabiliyoruz, imla kurallarına uymadığımız hatalı yazdığımız oluyor.
Bir arkadaşım keşke demez çeşke der, o her çeşke dediğinde yalan yok kulağımı tırmalıyor ama kalbi kırılır veya utanır rencide olur diye hiç ikaz etmedim.
Arasanız bir sürü yanlış yazımım vardır ama önemli olan mümkün mertebe anlatmak istediğimizi doğru aktarabilmek değil mi?
Üyenin sorunu bileziğini annesinden nasıl isteyeceğiyken, tavsiyeler yerine bir kelimeye takılıp dalga geçenlere elbette aferin size demeyeceğiz, kaldı ki sitede raporlar vb sebeplerle okuduğum konularda üniversite mezunlarının dahi tonlarca yazım hatasına denk geldim.
Sanıyoruz ki sitedeki herkes aynı eğitim seviyesinde, herkes Türkiye'den giriş yapıyor, denecek ki yazım kuralları ilkokulda öğretiliyor, üniversitelilerin yazım yanlışlarını ne yapacağız o zaman?
Hanımlar rica ediyorum konuya dönünüz, yapılan gerçekten hoş değil.
Hayır, almam.Şu alay edenleri dil bilgisi sınavına soksak sıfır alırlar yeminle. Ne meraklısınız yahu. Konu sahibi boşver kalsin be annende. Imkanları olsa verirlerdi zaten diye düşünüyorum..
Altın yanıbilerzik nedir?
Hizli yazdığım için öyle oldu konu gayette açik.Bilerzigim diye bisey yok bilezik
Borç olarak verdim.Bileziklerini borç olarak mı vermiştin yoksa büyük şehirde yaşayıp çalınmasın vs diye emanet mi ettiniz eğer emanet ise zaten duruyordur aynı şekilde direkt istersin borç ise şuan ihtiyacım var on gün içinde yada bu ay içinde bileziklerimi alırmısınız dersin
Komik yani Hizli yazdim normal sorduğum soru ya cevap gelmezdi bu kadar.direkt de denirr dümdük te
Cevaplar çok komik yaaa bilerzik bilerzik bizlik altin işte millet hep Türkçe öğretmeniBilenzik mi bilezik mi ben de doğrusunu öğreneyim diye soruyorum
Ben sadece güldümHiç böyle düşünmemiştim.
Yorumlar bana (okuyan olarak) sevimli, komik ve eğlenceli gelmişti.
Ama haklısınız, konu sahibi olarak farklı algılanmaya müsait.
Umarım üzülmemiştir konu sahibi.
Nezaket sahibi bir insan olduğu belli, kötü bir üslupla geri dönmedi...
Buradayım. Konumdan konuşan yok herkez yazimima takmiş durumda.Konu sahibi gitmiş, cevapları merak bile etmemiş. Goygoy yapıp kendimizi banlatmayalım.
Buradayım. Konumdan konuşan yok herkez yazimima takmiş durumda.
"Tdk da" olmaz zaten "TDK'de" olacak.Tdk da temizlikciyim sadece
Çok duygusal gidiyodn sonunda çok güldüm ya hshdhdjd=)))İhtiyacınız yoksa konusunu açmayın ihtiyacınız varsa isteyin. Tabi borç olarak verdiyseniz. Yazık yaa analarımız babalarımız kurban olurum ben onlara. Kayınvalidem ev alacaktı takılarımı verdim evine peşinat yapsın bizim şuan ev alma gündemimizde yok zaten diye. Anneme de veririm 2 bilerzik feda olsun ihtiyacım yoksa tabiki. Ulan varsa da feda olsun. 2 bilerzik sonra bulurum ama anneme bir şey olsa sonradan bulamam. Belki istersen kırılır. Ne bileyim çok arada kaldım. Bi de bu saatlerde çok duygusal oluyorum regl günüm de geldi. Bu konuya bir de yarın bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?