Eskiye göre çok azalttım görüşmeyi bende. Bir ara hiç aramıyordum (başka sebeplerinde etkisi vardı) ama yakın zamanda babam hastalandı ameliyat oldu. Onlara destek olmak için son günlerde yine sıklaştı görüşmemiz annemde sağolsun hiç bir fırsatı kaçırmıyor. Ya birde görseniz öyle bir anlatım tarzı varki gulermisin aglarmisin. Bana diyorki bak villa neredeyse bitecek daha banyoya nasıl bir sekil vereceğimize karar vermedik seninle. Dalga geçiyor benimle resmen. Ama bununla ilgili en ufak bir imada bulunsam histerik yapısıyla ortalığı birbirine katar biliyorum.
seninle dalga gecmiyor onun gundeminde o var onu konusuyor
sen de hamileyken mesela gundeminde o vardi eminim farketmeden her konuyu bebege getirdigin icin cevrende senden de sıkilanlar olurdu
bu boyledir yani
ben geçen sene eski, ici cirkin ama bahcesi guzel bir ev tuttum simdiki esim o zamanlarki sevgilime. gundemimiz evi toparlayip insana benzetmekti. KKda bile defalarca yazmisim konuyla ilgili. Hatta yakin zamanda ici kotu evi satin alip güzelleştiren bir arkadasim vardi devamli birbirimize konuyla ilgili seyler anlatirdik. sonra bürokratik bir sıkıntımız oldu epey büyük birsey. gercek dunyaya döndük o zaman da tek gundemimiz buna evrildi, bana hal hatri sorana "yaaa noldu biliyor musun" diye yakındım falan

dünya boyledir yani arkadasimin cocugu oldu iki sene her konuyi bebege getirdi mesela.
annenin de simdi gundeminde o evin fayansi var onun hakkinda konusmak istiyor. gundeminde babanla kavgasi olsa onun hakkinda konusacakti, umreye gidecek olsa onun hakkinda konusacakti.
benim ailem de yazlik villa yaptiriyor annem de beni hep kitler fayans mayans yerden isitma muhabbetine. gercekten sıkıcı bir konu ama napalim dinliyoruz yani.
madem hosuna gitmiyor mesafe koy gec
bir de 4 kardessiniz. sana birsey yapsa onlara da yapmasi lazim cunku evlatlik nankör bir muessese. kkda da okuyoruz aile ogluna
dugun yapiyor, kacyuz gram bilezik veriyor sonra diger cocuguna bedelli parasi verdi diye cocuklari / gelinleri sinirlenip konu aciyorlar "haksızlık" diye. ya da anne buyuk cocugun cocuguna bakiyor ikicisine bakiyor, ortancanin ilkine bakiyor. "artik yaslandim ccouk bakamam" dedi diye küçüğü küsüyor "annem herkesin cocuguna bakti benimkine el gibi" diye gönül koyuyor
size yarim ev vermis mutlu olmamisiniz
tam ev verse sanki ekonomik sikintiniz bitecek mutlu mu olacaksınız?
tabii ki hayir yine annenizin sizden zenginliği gozunuze batacak yine durumunuz kotu olacak.
size tam ev verse diger cocuklara da verse geriye 2 evleri kalacak. dogru duzgun bir isleri de yokmus tek gelirlerj evmis. eee ne olacak bir anda zora dusecekler
neden yapsinlar ki yasliliklarinj keyif icinde yasayip oradan gelen kira paralariila yeni evler almak varken?
kadinin kazandigi her ev sizin zaten
50 gram altin aliyor gözümün onunde diye üzülüyorsunuz ama takmaya almiyor ki kadin. akarken dolduruyor. yarin o aldigi 50 gramlari bozdurup yeni ev alacak. o ev de onun zenginligine zenginlik katarken mirasta da sizi mutlu edecek