Annemmm...

Benim tanidigim herkes de tatilde. Ben de bunaldim ama çıkmıyorum. Bu denli cahilligi bunalmak diye diye nitelendiremem. Onlar biraz daha rahatlasin gevşesin diye ben oturdugum yerden risk altinda oluyorum. Takipli hastayim korkumdan aylardir hastaneye gidemiyorum. Kimin ne hakki var buna? Benden daha kötü durumda olanlar var. Yaşlilar var. Yaptiklari bencillik. Denizden havuzdan virüs kapma riskleri yok sanki.
Dediğim gibi sanal ortamda birilerini uyanmakla olabilecek bir şey değil.İnsan kendi arkadaşlarına bile diyemiyor.Yapacak bir şey yok.Ben de hamileyim idari izindeyim 6,5 ayım evde geçti ve sıcak bir şehirdeyim bunalımdan ölüyorum.Ama ne yapalım kimsenin kulağından çekip hadi evine diyemeyiz.

Konu ile alakası yok ama ben de sanki korona bir bize varmış gibi hissediyorum bazen 🙄
Ah bana sor o kadar bunaldım ki bunalımdan öleceğim.Ben bir de urfadayım memleketlerimize de gidemedik.Urfanın sıcağında hamile halimle 4 duvar arasında psikolojimi sağlam tutmaya çalışıyorum.

Ah bana sor o kadar bunaldım ki bunalımdan öleceğim.Ben bir de urfadayım memleketlerimize de gidemedik.Urfanın sıcağında hamile halimle 4 duvar arasında psikolojimi sağlam tutmaya çalışıyorum.
Allah kolaylık versin. Diyecek başka bir şey bulamadım.

Evet haklısınız ama ben yorum yapmaya değer bile bulmadığım için tenezzül etmedim açıklama yapmaya🙈 teşekkür ederim siz gerekeni söylediniz 🙏🏻
Ben de annemle çok atışırım.Anne kız arasında oluyor böyle şeyler.Benim de kızım olacak.O yüzden geleceğe baktığımda atıştığımızı düşünüyorum bazen içime sıkıntı basıyor😂

Bu tatilde kırmadan söylemenin yolunu bilmiyorum ama bi dahaki tatillerde siz önden kendi planınızı yapın bence. Veya bu tatilde tek takılacağım filan gibi yolunu yapın önden.

Annesi dominant olmayanlar konuyu anlayamazlar. Kafanızı yormayın. ✌

Çok mu zor geliyor gerçekten ailenle tatile gitmek? Sonucta kafa dinlemek degil midir tatil? Kırıp dökmeye gerek varmı gerçekten.
Kesinlikle katılıyorum..

Ben de (18-25yaş aralığındayken) sırf babamla vakit geçirmek için, onunla (zerre keyif almadığım halde) siyaset tartışma programları izlerdim:KK48:

Orta yolu bulmak için her iki tarafın da bencilce tavırlarını törpülemesi gerekiyor sanırım.

Allah kolaylık versin. Diyecek başka bir şey bulamadım.
Şaka ya
yaaa cidden miiii🙈 urfa lıyım bendeeee 😂 o kadar iyi anlıyorum ki🤮 asfalta yumurta kırsanız pişer şu an 😱

Bu tatilde kırmadan söylemenin yolunu bilmiyorum ama bi dahaki tatillerde siz önden kendi planınızı yapın bence. Veya bu tatilde tek takılacağım filan gibi yolunu yapın önden.

Annesi dominant olmayanlar konuyu anlayamazlar. Kafanızı yormayın. ✌
Anlatmak için çabalamıyorum zaten 🤷🏻‍♀️ Çünkü kendilerince bilmeden anlamadan anlayamadan yorum yapıyorlar. Karakterinize kişiliğinize bencilliğinize kadar dil uzatma cesareti bulabiliyorlar kendilerinde 🤷🏻‍♀️

Kesinlikle katılıyorum..

Ben de (18-25yaş aralığındayken) sırf babamla vakit geçirmek için, onunla (zerre keyif almadığım halde) siyaset tartışma programları izlerdim:KK48:

Orta yolu bulmak için her iki tarafın da bencilce tavırlarını törpülemesi gerekiyor sanırım.
Ben de annemle çok atışırım.Anne kız arasında oluyor böyle şeyler.Benim de kızım olacak.O yüzden geleceğe baktığımda atıştığımızı düşünüyorum bazen içime sıkıntı basıyor😂
Bazen iyi oluyor aslında😏 ne yapmam gerektiğini değil de ilerde çocuğuma neler yapmamam gerektiğini anlıyorum 🤦🏻‍♀️ Şimdiden hayırlı olsun 🙏🏻

Kesinlikle katılıyorum..

Zevk almadığım halde yaptığım şeyleri saymam mı gerekiyor şu an ? Annemin herkesle aynı sorununun olması bir tesadüf olamaz sanırım. 🤷🏻‍♀️

Anlatmak için çabalamıyorum zaten 🤷🏻‍♀️ Çünkü kendilerince bilmeden anlamadan anlayamadan yorum yapıyorlar. Karakterinize kişiliğinize bencilliğinize kadar dil uzatma cesareti bulabiliyorlar kendilerinde 🤷🏻‍♀️
Büyük bi çoğunluk kendi annesi gibi hayal ediyor. Benim annem de bazen neyi neyle yiyeceğime kadar müdahale etmeye çalışırdı ve ben 20 yaşından büyüktüm. Yaşamayan anlayamaz yani.

Ben anne konusunda cok hassas bir insanım bu sebeple yapacağım yorum belki hoşunuza gitmeyecektir ama bana gore kutsal varlik sanki ne yaparsa yapsın basimin üstündedir diye düşünüyorum ki benim annemin de her insan gibi olumsuz yönleri var.ancak su hayatta annemle yapabilecegim 3 günlük bir tatil benim için hayatin en degerli anlarindan olur sahsen.annenizin dominant yapisi rahatsız edici olabilir.bu konuda hakli olabilirsiniz ama anneniziin hayatta olmasi,bunca yil size emek vermesi gibi konuları düşünürsek,bir kac olumsuz huyu yüzünden böyle degerli bir varligimizi üzmeye hic gerek yok.birlikte geçirilen vakitler belki simdi degil ama gün gelecek belki de cok kiymetli gelecek size.

Kesinlikle katılıyorum..

Gün geliyor ki anne babayı arıyor da bulamıyor insan 😔😔

Soyadın değişene kadar da ne demekmiş ya ille evlenmem mi gerekiyor annenin dayattiklarindan başkasını yapabilmek için o zamanda kocan derse şimdi de benim soyadımı aldın benim dedigimi yapmak bana uymak zorundasin😁
En iyisi siz soyadınızı değiştirin

Zevk almadığım halde yaptığım şeyleri saymam mı gerekiyor şu an ? Annemin herkesle aynı sorununun olması bir tesadüf olamaz sanırım. 🤷🏻‍♀️
Zevk almadığınız şeyleri isteyerek yapmayı deneyin. Önerim bu. Amacınız mutlu olmak. Annenizle sinir harbinde girmek yerine, tatilde mutlu olacak şeyler bulmak. Sizin yerinize kendimi koyduğumda, benim yapacağım şey tam da bu olurdu.

Belli ki anneniz dominant bir karakter. Demek istediğim şu ki, annenizdir, atamazsınız, değiştiremezsiniz. Onu öylece (kusurlarıyla) kabul edin. Boşuna sinir harbi yapmak yerine orta yolu bulun. Siz de daha rahat edeceksiniz eminim. Mesela bir sonraki tatil planını annenizden önce siz yapmayı deneyin. Şikayet etmek sadece sizi üzer. Çözüm için az kıpırdanış çok şeyi değiştirecektir eminim.

Gitme. Mesele anladigim kadarıyla benim dediğim olacak meselesi. Ne kadar erken tavrını koyarsan kendini kabul ettirirsen o kadar iyi. Ilerde daha önemli konularda çatışma yaşamazsın. Sesini yuksek çıkart biraz.

Evet , yorum yapanların çoğu 3 günlük tatiş git nolacak diyor ama asıl sorunumu anlamıyorlar. O tutum ve zorlama durumu beni bitiriyor. Ki eğer istediği olmazsa aylarca surat çekmek zorunda kalıyorsunuz😒 araba alıcam evet yakın zamanda. Birikimim var , biraz da kredi çekip alacağım. Ama araba da dert değil yani zaten evde 2 araç var . O olmazsa diğeri oluyor. Ama maddi ve nesnel şeylerle birşeylere zorlaması beni daha çok inatlaştırıyor. Yapmayacaksam bile yapıyorum, gideceksem bile gitmiyorum 😒
Anlıyorum ama bence önce bu konuda konuşmalısınız. Ciddi içten bir şekilde kendinizi ifade etmelisiniz. İnatla değilde hislerinizi açık ve cesurca söylemelisiniz kırmadan. Aksi halde inadınız onların gözünde çocukça gözükecektir

Bazen iyi oluyor aslında😏 ne yapmam gerektiğini değil de ilerde çocuğuma neler yapmamam gerektiğini anlıyorum 🤦🏻‍♀️ Şimdiden hayırlı olsun 🙏🏻
Orası öyle ama yine de 4-4 lük olamayız ileride bizim de çocuğumuzun bizden şikayetci olduğu şeyler muhakkak olacak.Sen yine de anneni kırmadan halletmeye çalış

Back
X