Annemsiz Hayat..

Teşekkürler. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Yazdiklarinizi okurken agladim cok zor bir durum ve simdi en mutlu gunlerinizde yaninizda olmasini istiyorsunuz.Allahim annenin mekanini cennet eylesin Allah rahmet eylesin
Insallah yeni kuracaginiz yuvanizdada mutlu huzurlu olursunuz ve guzel bir anne olursunuz

Allah razı olsun amin inşallah.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... üniversite 3. sınıfta kaybettim annemi 3 yıl olacak bir ay sonra...Aynı evreleri nişan,düğün annemsiz geçirdim... Annemin hastalığında çokça giydiği kokusu sinen kazağı, hala babamın evine gelince ilk işim dolabını açıp koklamak olur. Mezun oldum, işe başladım, evlendim baktım ki üç yıl olmuş. İlk aylar anemsiz kaç bahar,kaç yaz ,kaç kış geçeceğini düşünüyordum...Babam,abim ve eşimin desteği ile ayakta durdum, benim ve annemin istediği hayal ettiği çoğu şeyi gerçekleştirdim hala da çalışıyorum daha iyi olmak için... Onun eli hep omzumda hissediyorum. Sen de alışacaksın, yaran kapanır demiyorum, kapanmaz ama sevdiklerinin desteği ve kendi gücünle dimdik duracaksın hayata karşı...Annen de her daim kızıyla gurur duyacak,hissedecek...

Basiniz sagolsun ,insanin sevdigini kaybetmesi cok zor biliyorum,
Bir acidan sanslisiniz guzel anilariniz var,mutlu ve guzel anilariniz var ,
Ne anneler var ,varligi dert olan cocuklarinin eza ile hatirladigi ,
Melek olmus erkenden ayrilmis ,
Siz bundan sonra,hayatiniza o sizi nasil gormek istiyorsa oyle devam edin ,
Mutlu ve saglikli olun ,beraber yapmayi sevdiginiz seyleri onun icinde yaspin ,ornegin kahvenizi onun icinde icin ,
Siz mutlu olun ,anneniz kabrinde huzur bulsun

Mrb canım ben seni çok iyi anlıyorum ben 8 yıl önce kaybettim annemi...Ne kadar zor olduğunu anlatmak için kelimeler yetmez .Onlar hep kalbimizdeler.zamanla biraz hafifleyecek acin .canim bol dua etmekten başka çare yok...Benim ilk 2 yılım çok zor geçti.Benim kizkardesim de yok.annem herseyimdi.gidisi vefatı inan o kadar zor oldu ki.ama zamanla bir şekilde normal hayata donuyorsun.onlar hep yuregimizdeler

Başıniz sagolsun.. Evet cok zor.. Benim babamda ALS hastaligina yakalandi.. Cidden hic farki olmuyor. Bende yarimim, gözumuzun onunde eriyor, elimiz kolumuz bagli ,ah keske ilaci tedavisi olsada, evimi arabami satip sagligini geri getire bilsem!!.. Cidden cok zor.. Yurt disinda kaliyorlar, 1 senedir gormuyorum.. Yazlari gelirlerdi , artik oda yok, konusmasi yok, yurumesi yok.yok yok yok .. Yazin insallah ben gidecegim ve suan kara kara dusunuyorum, onune gecip guclu duracam diyorum ama bir odaya cekildimde nasil olacagimi tahmin ede biliyorum... Allah herkese hayirli olumler nasip etsin.. Hayat cok zor ..

İnanın okurken gözlerim doldu eminim çok zordur ölümün çaresi yok mutlaka yaşanacak ama Allah herkese sıralı ölüm versin ve ölümün hayırlısını.allah rahmet eylesin ,annenizin mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun.
Allah anneciğinizin mekanını cennet eylesin, rahmetiyle, merhametiyle muamele etsin inşallah.

Size düşen sabır, dua ve mutlu olmak.
Allah kalbinize ferahlık versin.

Dediğin gibi zaman geçiyor ve gidenler gelmiyor. Rüyalarımda görmek için dualar ediyorum. Rabbim tüm annelere ve kaybedilen sevilenlere rahmet eylesin.

Başınız sağolsun.
Allah anneciğinizin mekanını cennet eylesin, rahmetiyle, merhametiyle muamele etsin inşallah.

Size düşen sabır, dua ve mutlu olmak.
Allah kalbinize ferahlık versin.

Evet dua ve sabır dilemekten başka bi şey gelmiyor elden.

Günaydın.
Başınız sağ olsun.
Allahım sabır versin inşallah.

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…