Amin inşallah mekanları cennet olsun inşallah ölüm hep kapıda hersey bahane geldiğimiz yere vademiz dolunca geri döneceğiz bizim için erken geliyor daha vardı bu kadar erken gitmemeliydi diyoruz ama rabbim nasıl yazarsa öyle oluyor iste bizlerde sadece onlara dua etmek orada huzurlu olmalarını sağlamak düşüyor acin daha çok taze zamanla alısacaksın demiycem kaç yıl geçerse geçsin alisamiyor insan ama arkani dönüp baktığında yillar ne çabuk geçiyor daha dün gibi diyorsun rabbim sabır versin dualarını eksik etme annende ağlamak istediğinde ağla hemde hıçkıra hıçkıra ağla
Allah razı olsun amin inşallah.Yazdiklarinizi okurken agladim cok zor bir durum ve simdi en mutlu gunlerinizde yaninizda olmasini istiyorsunuz.Allahim annenin mekanini cennet eylesin Allah rahmet eylesin
Insallah yeni kuracaginiz yuvanizdada mutlu huzurlu olursunuz ve guzel bir anne olursunuz
Allah razı olsun..başın sağolsun
Allah razı olsun.Başınız sağolsun, yazdıklarınız içimi sızlattı.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... üniversite 3. sınıfta kaybettim annemi 3 yıl olacak bir ay sonra...Aynı evreleri nişan,düğün annemsiz geçirdim... Annemin hastalığında çokça giydiği kokusu sinen kazağı, hala babamın evine gelince ilk işim dolabını açıp koklamak olur. Mezun oldum, işe başladım, evlendim baktım ki üç yıl olmuş. İlk aylar anemsiz kaç bahar,kaç yaz ,kaç kış geçeceğini düşünüyordum...Babam,abim ve eşimin desteği ile ayakta durdum, benim ve annemin istediği hayal ettiği çoğu şeyi gerçekleştirdim hala da çalışıyorum daha iyi olmak için... Onun eli hep omzumda hissediyorum. Sen de alışacaksın, yaran kapanır demiyorum, kapanmaz ama sevdiklerinin desteği ve kendi gücünle dimdik duracaksın hayata karşı...Annen de her daim kızıyla gurur duyacak,hissedecek...
AminBaşın sağolsun ya ağladım içim sızladı Allahım sabırlar versin
Başınız sağolsun.
Allah anneciğinizin mekanını cennet eylesin, rahmetiyle, merhametiyle muamele etsin inşallah.
Size düşen sabır, dua ve mutlu olmak.
Allah kalbinize ferahlık versin.
Amin inşallahİnanın okurken gözlerim doldu eminim çok zordur ölümün çaresi yok mutlaka yaşanacak ama Allah herkese sıralı ölüm versin ve ölümün hayırlısını.allah rahmet eylesin ,annenizin mekanı cennet olsun
Günaydın.
Başınız sağ olsun.
Allahım sabır versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?