Annemsiz Hayat..

canımm Allah sabır versıın.annecıgının mekanı cennet olsun.ben dusundukce delırcek gıbı oluyorm.bu korkumu anneme anlatıyorm.ben napayım 16 yasında annem öldü diyor.acısı geçmez unutamazsın da zaten ama öyle yasamaya alısırsın.bol bol dua et annecıgıne.ınsallah her gece ruyana gelır.sırf bu yuzden cogu zaman dua edıyorm onlardan önce ben öleyım dıye..bazende aılesıyle ıyı gecınemeyen aılesını sevmeyen arkadaslarıma özenıyorm.cunku bır kayıpta uzulmuyorlar en azından bızım kadar uzumuyorlar etkılenmıyorlar..

Öyle bir eksik ki hemde kimse dolduramıyor yerini. Allah size de sabırlar versin

Allah hiç bir anne babaya evlat acısı göstermesin yinede.şükrederim ben hep annemle yaşadığım yıllara.hiç anne sevgisi tadamamak da çok üzücü

Allah rahmet eylesin, basin sagolsun canim. Ben anneannemi kaybettim, cok üzüldüm ama asil annemin nasil yandigini gördüm. Seni anlamam imkansiz ama acini ancak tahmin edebilirim. Maalesef hayat böyle. Düsünmemiz gereken su ki, hepimiz bir gün gidecegiz bu dünyadan. Sevdiklerimizi baska bir dünyada yeniden görme umudu biraz da olsa destekliyor gidenlerin ardindaki savasimizi.
Allah geride kalanlara saglik versin, korusun...

Ana başa taç imiş her derde ilaç imiş bir evlat pir olsa da anaya muhtaç imiş.. bu söz öyle anlamlı ki şimdi bende görüyorum orda burda yolda annesine kızan bağıran sevmiyorum diyen çocukları. Koşup sarsıp kendine gel demek istiyorum annen yanında sus sarıl demek istiyorum. Rabbim kimseye anne yokluğu acısı yaşatmasın. Yanınızdayken hergün sarılın sevginizi saklamayın

Sizin de başinız sağolsun mekanı cennet olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın sıralı ölüm versin herkese.

Allah hiç bir anne babaya evlat acısı göstermesin yinede.şükrederim ben hep annemle yaşadığım yıllara.hiç anne sevgisi tadamamak da çok üzücü
Peki o sevgiye o kokuyu bilmek ama doyamamak.. hangisi daha acı bilmiyorum ben

ne kadar oldu kaybedeli anneni bilmiyorum ama benim neredeyse 7 yıl oldu.ilk yıllarda kabullenemedim.her an annem gelecekmiş gibi oluyordu.ya da bir şey yapacağımda annem böyle isterdi,böyle yapardı derdim.aradan biraz zaman geçince annemi anmak bana mutluluk vermeye başladı.anılarımız,fotoğraflarımız dün gibi hala..ben ilk günlerde annesiyle muhabbet eden bir kız görsem kıskanıyordum.belki bilmesem o sevgiyi özlemezdim ama imrenirdim.şükürler olsun annemle geçen her günüme..benim de annemden üstünlüğüm yok diyorum bazen,gelecek belki bugün belki yarın bana da ölüm..

Canım kabri nur mekanı cennet olsun anneciğinin.. Bende annemi kaybettim hemde enn ihtiyaç duyduğum zamanda.. Hoş anneye ne zaman ihtiyaç duyulmaz.. Ama daha ergenliğim yeni bitmişti artık yolunda giden bi ilişkim vardı. Birgün kahvaltı yaparken gelen kalp kriziyle verdi son nefesini canımın içi.. Yaşadığım acıyı anlatmama gerek yok. Ben bittim.. Allah inancım çokk yüksek olduğu halde ben döneceğine inandım.. Ağlamaları, Allah affetsin isyanlarımı söylemek istemiyorum bile. Hayat devam etti. Üniversiteye yazıldım. Çalışmaya başladım. Sevdiğim adamla evlendim üstüne bir de boşandım.. Çok çaresiz yalnız günlerimde omzunu, mutlu günlerimde kahkahasını aradım. Ve eşimin bi abisiyle bi gün otururken muhabbet sohpet derken konu konuyu açtı. Kız kardeşi kaybolmuş. 16 senedir kızdan haber alamamışlar. Hani şimdi savcı polis avukat diyecekler olacaktır. Kendisi de bu meslekten. Ve köklü bi aile imkanları vardı yani. Heryere haber salıp bulunamayan bi kız kardeş... Bana hiç unutmuyorum dedi B... Dua et gidecek toprağını sulayacak mezarı var ananın. Benim kardeşimin toprağı bile yok... Allah'ım ilk tokatım olmuştu o ve 3 ay sonra annemin mezarına gidip su dökebilmiştim.. 5-6 ay oldu boşandım. Üstüne bir de başka bi sıkıntı yaşıyorum ve karşıma annesinin ayakları kesilmiş biri çıktı. Ve arkadaşımın annesi kör oldu.. Dedim Rabb'im Hakk'a uğurlamak kolaymış.. Allah içine sindirecek zamanla .. Özleyeceksin, ağlayacaksın, yarım kaldım deme tamamlanırsın elbet ahiret var.. Şu dünyada yaşayacagımız kaç senemiz kaldı ki sonsuz var.. Kayınvalideme anne nasıl derim diye düşünme. Herkesin bi adı var dimi? Seninki ayşe benimki fatma benim 2 kedimin bile adı var ve biliyolar isimlerini. Senin eşinin annesinin bi adı yok onun adı da anne. Başka bi adı yok. İsim gibi düşün. Ki kayın demek yerine gelen demek.. Hoş benimki yerine gelmedi boşanmama sebep oldu ama herkesinki gelmeyecek değil.. Dualarım seninle.. Anneciğinle.. Dünyada çok kötilükler dönüyo be arkadaşım keşke ölüm erken gelse yaşanacak gibi değil artık bu dünya. Tek duam müslüman geldim müslüman olarak ölmek.. Allah son anda gelen gafletten şirkten küfürden korusun.. Korusun ki azabımızdan sonra cennette sevdiklerimizle olabilelim... Umarım ahirette buluşuruz sizinle de. Uzun oldu Allah'a emanet olun... Hızır uğrasın inşaallahhh... hayaksii

Başınız sağolsun. Allah günahlarını affetsin, cennetine katsın annenizi inşallah. Ağladım okurken. Hiç unutmam Selçuk Yöntem yarışmada anne ile ilgili, 'anne ölünce çocukluğu ölmüş gibi olur insanın ' demişti. İçime işlemişti o söz. Siz de içime işlediniz. Moralim bozuktu bir şeye, derdimi unuttum. Benim annemin de bazı rahatsızlıkları var. Bazen hastaneye kaldırıyoruz, geçen sene gece vakti de kaldırdık hastaneye. Onu ilk kez o kadar kötü gördüm. O acıyı anlatamam . Beni bırakma diye ağladım o ambulansta ben arkasında. O günden sonra telefonumdaki resimleri bile ikiye ayırdım. O geceden öncesi ve sonrası diye. Cok şükür daha iyi simdi.Allah kimseye yasatmasin. Size afiyet ve dayanma gücü versin. İnşallah ömrü hayatınızda en güzel şeyler sizi bulur.
Su dünyada en mutlu olması gereken insanlar benim nezdimde şehit yakınları ve annesiz kalmış evlatlardir. Hayatta başka acı yaşamayın insallah, Allah sizi bir daha sevdiğinizin acisiyla sinamasin.

Henüz çok yeni alışamıyorum bir türlü onsuzluğa. Her an bende gelecek gibi hissediyorum. Sanki bi yerde beni bekliyor gibi hala. Ona kavuşacaģım gün için deli gibi dua ediyorum

Allah razı olsun içten mesajınız için. Aynen öyle benim çocukluğum da gitti annemle beraber sanki kücücük bir kiz çocuğu iken bir anda büyüdüm gibi. Hayat öyle garip ki hep yanımda dediklerimiz bir anda gidiveriyor. Kulun kula ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş. Dualarınız için sağolun. Amin. Rabbim sizinde annenize sizinle birlikte sağlıklı mutlu ömürler versin.

Ne diyim ki öyle güzel şeyler yazmışsınız ki içim rahatladı diyemem ama gözümdeko perde kalktı. İnancım olmasına rağmen bende çok isyan ettim çok yakardım al beni de yanına diye. Ama ecel gelince ne dua dinliyormuş ne yakarış. Allah sizin annenizin de tüm annelerin de mekanlarını cennet eylesin. Ben annemin ayaklarından öperdim cennet burda derdim. Cennet annemin ta kendisiymiş sanki onun kokusuymuş. Rabbim bizlere ahirette kavuşmayı nasip etsin. Bu dünyada doyamadıklarımıza cennetinde doymayı nasip etsin.

başınız sağolsun , Allah mekanını cennet eylesin anneciğinizin.. ne kadar güçlü olduğunuzu yazdıklarınızdan anlayabiliyorum , bir başkası olsa kendini koyuvermişti , metanetinize ve gücünüze hayran kaldım.. zaman herşeyin ilacıdır. bende 1 sene dolmadı böyle bir şey deneyimledim annem babam olmasada..Yaşınız kaç bilmiyorum ama sabrınızı takdir ettim..

Benim de annem 3 ay once vefat etti
Ruyalarimda görüyorum içim acıyor ama hayat da devam ediyor.
Benim de çocuğum olsa görmeyecek olmasi falan üzüyor beni. Ama yapacak bisey yok. Allah sabir versin
Ben 27 kardesim 22 yaşında annemizi kaybettik. Kardesime daha cok üzülüyorum

Amin canım amiiin.. Allah kuluna zulmetmez.. Sende kendine zulmetme o bile kıyamazken sana sen kıyma gençliğine. Bin hayır var her işte. Verdiyse sana bu sıkıntıyı koyduysa yüreğine bu acıyı var bi planı .. Sen isyan etme sakın sığın Allah'a, dualara.. Umarım evleneceğin adam hayırlı iyi bi eş olur sana kanayan yaranı eksik kalan yerlerini sararsın onun sevgisiyle. Ailesi de iyi insanlardır inşaallah dersin kıştan sonra baharı da gördüm yazı da şükür.. Her zaman sıkıldığınızda özelden de yazabilirsiniz. Gideni geri getirmez ama bi baş bi omuz demişler.. İyilikler çıksın karşına bu saatten sonra.. hayaksii

23 yaşındayım ama annemden sonra öyle yaşlı hissediyorum ki 5 ay sanki bana 30 sene ekledi gibi

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Amin inşallah cümlemizi karşısına hayırlı insanlar çıksın

Allah rahmet eylesin. Sizin de başınız sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…