Annemsiz Hayat..

Allah yardımcınız olsun. Babacığınız için şifa diliyorum (

Bunu çok düşündüm şanslı mıyım gerçekten diye kimi hiç anne kokusu almadan ayrılıyor ama kokusunu bilirken doyamadan gitmesi de dayanılmazmış. Kokusunu özlemek sıcaklığını aramak bulamamak çok acıtıyor

Allah size de sabırlar versin (

Ben annemi 20 yaşımdayken kaybettim. Ne mezun olduğumu gördü, ne evlendiğimi gördü, ne eşimi tanıdı bildi, ne de şimdi bebeğimi tanıyacak. Annenizi kaybedeli ne kadar oldu bilemiyorum, ama zamanla durumunuzu kabulleniyorsunuz, alışıyorsunuz. Ben çok zor günler geçirdim, kendimi unuttum evladını kaybeden anneannem ile uğraştım. Zaten babam da yoktu benim. Hassas, çıtkırıldım biri iken tam tersi birisine dönüştüm. Diplerde hissedebilirsiniz kendinizi, ama inanın hep öyle kalmıyorsunuz. Gün gelecek annenizin aklınıza gelmediği günler geçireceksiniz, kayınvalidenize anne de diyebilecekseniz eğer isterseniz. Bu durumda ailenizin, eşinizin ve eşinizin ailesinin size karşı tutumu da çok önemli. Sizin yaralı olduğunuzu bilip ona göre davranmaları gerekecek. Benim eşim ailesine resti çekmişti Sardenya size anne- baba demek istemiyorsa demeyecek, siz de laf etmeyeceksiniz demişti. Öncelikle sizin davranışlarınızın onlardan kaynaklı değil, yaşadığınız travmadan kaynaklı olduğunu bilmeleri gerekiyor. Lütfen geciktirmeden profesyonel yardım alın, bir psikiyatra gidin. Ben yardım alma işini biraz geciktirmiştim ve doktorumun bana ilk söylediği şey senelerdir bu yasla yaşayıp hayatınızın sonuna kadar bunu sürdürmeyi nasıl göze aldınız oldu. Zaman geçtikçe hayata adapte oldum, dünyaya çevreye karşı kinim gitti, kader işte bu, bunu kabullendim. Kendi ailemi kurdum, Allah benden en sevdiğimi aldı ama tesellisini de verdi. Güçlü olun, korkmayın. Yalnız değilsiniz.

Gece gece duygulandım.Başınız sagolsun,Allah sabir versin.Acı gecmiyor sadece alışılıyor zamanla

Tüm sayfaları okudum hepinizin başı sağolsun arkadaşlar Allahım sizlere uzun sağlıklı ömürler versin evlatlarınız annesiz kalmasın

Ölüme ilaç yok. Deva yok. Çare yok.

Tarif yok. Yok yok yok..

Çok şükür ki ahiret var , kavuşma günü var onlar için hayirlar yapıp kuranı kerim mümkünse her gün okuyup ruhuna yollamak bir nebze rahatlatır insaAllah

Konu sahibi arkadaşım Allahım yardımcın olsun basın sağolsun anneciginin mekanı cennet olsun

Çok teşekkür ediyorum. Allah size de sabırlar versin.

Allah razı olsun sağolun.

Aşamadım oğlum dolu dolu baba dedikçe kıskanıyorum, burnumun direği sızlıyo, çok zor yani burda yazarken harf cümle kelime, basit ama yürekteki hali kor, 5 martta 3 sene olacak herseyim yarım

kaç gündür okumayayım dedim ama ilk sayfaya düştü yine.

geçmiş olsun, başınız sağolsun. sizi anlıyorum diyemem ama zamanla geçecektir eminim.

Cok üzüldüm. Icim titredi okurken.
Allah annenize rahmet eylesin, size de sabirlar versin.

Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin. Anneciğinizin mekanı cennet olsun. İnancınızı bilmiyorum ama bigün biyerlerde tekrar buluşursunuz umarım. Ben de güya konu açtım ama açtığım konudan utandım şimdi.

Allah razı olsun. Tek umudum yeniden görebilmek zaten.

Allah rahmet eylesin öncelikle.
Benimde düşünmek bile istemediğim bir konu bu.
Anneme aşırı düşkünüm bağımlılık derecesinde.
Dayanamam demicekmişsin ,Rabbim dayandırırmış.
Söylemesi kolay ama , birgün kavuşacağınızı bilmek belki sizi bir nebze rahatlatır.ben aklıma geldikçe bu düşünce ile bi nebze rahatlarım.

Artık ne rahatlatır iyi gelir bilmiyorum. Ama siz siz olun yanınızdayken kalbini kırmayın bir dediğini iki etmeyin. Gidince her sözü için onsuz geçirdiģi her gün için kahroluyor insan.

Sizinle aynı acıyı yaşadım bende.aradan yıllar geçti.annemden sonra bir sürü şey yaşadım acı, tatlı. yine eksikliğini hissettiğim canım annemin yeri boş.gülüyorum hayatıma devam ediyorum ama birşey oluyor ah annem sen olsaydın diye ağlıyorum hüngür hüngür.alışıyorsun zamanla o sıcacık sevginin yokluğunda yaşamaya ama boşluğunu hiç bir sevgi dolduramıyor ve bir yanın hep eksik..Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…