- 30 Kasım 2013
- 1.805
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Özür dilerim sanırım önceki mesajınızı yanlış yorumladım, doğum yapacağı zamanda evde olsun dediğinizi zannettim.yok onu anladım zaten şu an annesinde kalıyormuş.
ben doğumdan sonrası için dedim . şimdi hemen çıkarıyorlar hastaneden bir gün fazla kalıp hastanede dönebilir evine.
kv side varmış gerçi ..
evet biraz zahmetli oluyor bende de trafik vardı 2 saatte gelebildik ama ben biraz inatım sanırım o öfkeyle 4 saatte giderim yani..
Özür dilerim sanırım önceki mesajınızı yanlış yorumladım, doğum yapacağı zamanda evde olsun dediğinizi zannettim.
Bende biraz zor olur ama hastaneden çıktıktan 2 gün sonra eve gitmesi taraftarıyım, gerekirse kv de istiyorsa bir kaç günlüğüne gelebilir
Doğumun sezaryende olsa normal doğum da olsa sağlıklı ve komplikasyonsuz olursa 1 haftada vücudun kendini toparlar, 4 saat yola gidebilirsin doktorun da onayladıktan sonra.Peki yola katlanabilir miyim?
Yaşadığım yer şehir değil ilçe...sehir de tabiki varKaldiginiz sehirde nasil hastane yok anlamadim. Benim de kaldigim sehir ile annem arasi 4 saat, kv arasi 3 saat ama tabii ki kendi evimde kaldim kimselere gitme dogum icin. Her türlü gider yaparsin doğumu. Ne yani yasadigin yerde yasayan diger insanlar nerede yapiyorlar doğumu ? Illaki vardir bir doktor bir hastane vs.
Amiiinnn canım Benim...mutlaka konunu güncellerim .sağ çıkarsam:) insalalhhhhhAhh kiyamam.. keske bunlari yasamamis olsaydin...
Yenidogan doneminde bebekler cok uyur yolculukta sorun yasamazsin ama senin gebelik sonrasi 5 saat araliksiz oturmaman lazim..ozel arabayla gidiyorsan mola verip mutlaka yuruyus yapmaya dikkat et.. kayinvalidenle sansin daha iyi olur insallah..
Ne olursa olsun dogumunun keyfini cikar bebeginle ilk gunlerinde guzel anilar yasayabilecegin sana yardim edebilecek kendini rahat hissedecegin yerde ol..
Simdiden hayirli olsun.. muhtesem bi dogum gecirdigin ve herseyin yolunda gittigine dair mesajini dort gozle bekliyorum..
Git evinde doğur premses bence
Nasil bir anne bunu der yaaa aklim almiyor bence dogumdan sonra annene gitme kv gec orda kal annen hastaneye bile getirtmeBayanlar merhaba ..iki gündür beni ağlatan canımın çok sıkıldığı konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Dün annem ben oturuyorduk .Annem yeni koltuk takımı aldı eskilerden birini kardeşimin odasına koyacak .Bende iyi oldu.dogumdan sonra en azından çocukla o oda da kalırız dedim.kalamazsin dedi.oturma odasında yanıma alırım çocuğu dedi.neden dedim? Çocuk ağlar kardeşin rahatsız olur dedi.e anne ha orda ağlamış ha burda dedim.neyse atlattık bunu.hemen ardından zaten çok ağlarsa bir iki gün kalıp gidersin dedi.bu bir kıza söylenecek laf mı?
Bu arada ben güneydoğuda bir ilde çalışıyorum.dogumu ailemin bulunduğu şehirde yapacağım.ki bunda ısrar eden de kendisiydi.ama şimdi çok ağlarsa gidersin diyor.
Daha çocuk doğmamış.cocuk ağlamamış ne bu plancilik.zaten en fazla 1 hafta kalırım diye düşünüyordum.onh da kalmayacağım.dogum yapıp kayınvalidem dr iki üç gün kalıp.evime dönmeyi düşünüyorum . Sizce 1 haftalıkken 4 saatlik yola gidebilir miyim? Ben ne yapacağım? Bana kayinvalid4min söylemediği sözleri anne olarak kendisi söyledi .hüngür hüngür ağlıyorum.dun ağlayarak evden çıktım bir daha gelmeyeceğim dedim.tekrar dönmek zorunda kaldım kayinvalideme aglamakli gitmek istemedim.sabah bağırıp çağırdı hani gelmeyecektin diye .bu yapilir mi? Bu soylenir mi? Karnim burnumda asagi indim.valizim çantam kayı valideme geldim.ben bu insana nasıl davranmalıyım?
Uzun oldu ksuura bakmayın!
Mecbur kalınca aynı gün bile toparlanırsınız. Sezeryanlıyım ben. İlk çocuğumda iki saatte bir emzirmek için evden hastaneye gittim. Yatamadım hiç. Normal doğum olursa hayli hayli gidersiniz doğum yapıp ertesi gün evinize. En güzeli kendi eviniz kimsenin kahrını çekmeyinKav günde toparlanirim.benimde isteğim hep evime geçmek ama kaç güne toparlanirim Sizce?1 hafta içinde toparlayabilir miyim
Eski konusunda da kocası onun hamile haliyle bunalacagını düşünüp klima almıyor diye ağlıyordu konu sahibi yani bu konuyla coook alakalı.Alakasız bi konudan dem vurmadım burada.Bence cok sacma gereksiz bir yorum olmus.
Eski konulari katip konu sahibine gereksiz firca neden..
Hem simdi konumuz eski konular mi??
Konu sahibesi annesinin yaptigi igrenc otesi davranisa kirilmis aglamis..
Ne var bunda..
Aglayamaz mi?
Demekki sen duygusuzssun ki boyle yorum yapiyorsun..
Sana annen niye geldin dese sen hicbirsey demeyeceksin oyle mi??
Birde hamile ustelik..
birde su her konuda eski konun soyle boyle deyip gereksiz yorum yapanlara sinir oluyorum..
Eski konulardan kimene..
Ben eskiyi soracak olsam yeniden gunceller acarim kim sordu sana eski konulari..
Bazi insanlar sirf elestiri yapmak icin yorum yapiyorlar..
Hic yapmayin daha iyi..
En azindan moral bozmayin oturdugunuz yerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?