Annen bile olsa insanlardan bisey beklemeyeceksin.bayanlar lütfen okuyun

Annenizin tavrina gerçekten sinir oldum burdan yeni doğmuş bebek oyle surekli aglamaz uyanir emer yine uyur doğumdan sonra en az 10 gün kayinvalidenizde kalin çünkü sezeryan olursa 1 hafta sonra bile olsa dikisleriniz aciyabilir ben iki dogumumda da sezeryanliydim araba da acimisti siz bunlara takilmayin hamileliginizin tadini cikarin bebeginiz dogdugunda da bol bol koklayin kendinizi iyi hissettiginizde de evinize gecin

Özür dilerim sanırım önceki mesajınızı yanlış yorumladım, doğum yapacağı zamanda evde olsun dediğinizi zannettim.
Bende biraz zor olur ama hastaneden çıktıktan 2 gün sonra eve gitmesi taraftarıyım, gerekirse kv de istiyorsa bir kaç günlüğüne gelebilir

estf özüre gerek yok

Peki yola katlanabilir miyim?
Doğumun sezaryende olsa normal doğum da olsa sağlıklı ve komplikasyonsuz olursa 1 haftada vücudun kendini toparlar, 4 saat yola gidebilirsin doktorun da onayladıktan sonra.

Madem hastaneyle evin arasında 4 saat yol var o zaman kayınvaliden de kalırsın, 1 hafta sonra yola çıkacak kadar iyi olursan evine dönersin, en kötü ihtimalle ağrın sancın olursa yol gözünde büyürse yarı kırkına kadar kayınvaliden de kalırsın olur biter.

Doktorunuza danışın yol için ne der kaç gün bekle der ona göre karar verirsiniz ya da kvde rahatsanız iyi olana kadar kalın.

Ne demek anne yada kayinvalide bakmak zorunda deil ya iyi ozaman yaşlanınca da anneye babaya kayinvalideye evlat bakmasn ne vijdansiz bi millet olduk biz ya rabbim bir lohusanin ziyaretine okadar cok sevap vermiski attınız her adım sevap tek lohusada deol hasta olan bir insana bakmka zoyaret etmek kızcağız derdini paylaşmış belliki üzülmüş tabiki annesine nazlanacak tabiki annesi bakacak anne evladını evlat annesini atamaz hastalikta sağlıkta yanında olmalı

Evind2 doğur durumun varsa tut birini minnet etme. Bak stresli olursan çocuğunda stresli oluyor ben şuan yaşıyorum. Takma kafanj üzme kendini. İnşallah sakin bir bebek olur kimseye minnet etmezsin. Benim annem bana neler söyledi zamanında doğumumda kimse yoktu yanımda teyzem geldi. Ama emin ol stresli isen sakin bir bebeğin olmuyor. Bak öğlen 4 ten beri sürekli ağlıyor 33 günlük cimcimem. Annemin bakmasa kayanan yardım eder. Ve canım ben kendim bakarım diyordum ama bulabildğin her yardımı kabul et. Gerçekten süt için uyku çok önemli bir etken. Annenede söyle burda doğurmıcam torununuda göremiceksin bile de kestir at. Bırak o üzülsün sen neden üzülüyorsun. Asıl torun delisi o olucak merak etme.

Yaşadığım yer şehir değil ilçe...sehir de tabiki var

Amiiinnn canım Benim...mutlaka konunu güncellerim .sağ çıkarsam:) insalalhhhhh

Git evinde doğur premses bence

Ben 8günlük lohusayken 6 saatlik yol gitmiştim. Hiç sorun olmadı. Lohusayken duygusal olursunuz.herkesin söylediği batar. nerde olsanız kırılacak bir şey bulursunuz, bu yüzden yeme içme vs gibi fiziksel rahatınız nerde iyiyse orda kalın. Yani size kim iyi bakacaksa anne veya KV. Onun evinde kalın. 1 haftanız dolunca doktorunuza kontrole gidin sorun yoksa yola çıkın. Ben 2.doğumunu yapacağm az kaldı yine 1haftalıkken kendi evime gideceğim 6saat falan.

Anneler hakkında yorum yapmayacağım. Haddim olmadığını düşünüyorum.

Ek olarak, ben daha 1 haftalıkken seyahat ettim. Uçakla gittim ama totalde 4 saati buldu.

Sen de doğumdan sonra, kendi evine geçebilirsin. Eğer normal doğum olursa çok daha rahat geçersin. Sezaryen olursa da, biraz senin bünyene bağlı ve ameliyata elbette.

Düşünme böyle şeyleri. Annen de belki farklı amaçla farklı şeyler söylemek istemiştir.

Sen hamileliğin keyfini sür. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına Almayı nasip etsin.

Kızlar hepinize teşekkür ederim..onvelikle şimdi den kalmıyorum bayram tatili için gelmiştim ama burnumdan geldi ...zaten 5 inde okullar açılacak yani evime gideceğim ve 2 ay daha çalışacağım:) eylül ekimde .kasımda izne ayrılacağım.bir arkadaş demiş ki sancısı gelebilir önceden gitmesi lazım.aynen öyle önceden gelmem lazım.doktorum burda olduğu için ona doğum yaptırmak istiyorum.sonucta beni ve bebegimi en iyi tanıyan doktorum olacaktır .o zaman iki üç hafta önceden gelip kayınvalidem de kalabilirim.kayinvalidem ile iyi anlaşırız arkadaş gibi sorunumuz olmaz Pek...arafa ufak tefek kırgınlıklar olabiliyor tabiki.takilmiyorim ama annem bile böyle davranıyorsa sonuçta kayınvalidem de el yani...annemle konuşmayı düşünmüyorum .cunku bu günümde elimle valiz ortalığa düştüm .Bana neden geldin dedi.gelme demek istiyor yani.bunlaei şuan için sindirmem mümkün gözükmüyor bu orenseslikten değil .inanın annemin çoğu hatasını göz ardı ettim ama bu sonuncu çok zoruma gitti.neyse kizlar demem o ki kimseden bir beklentiye girmemek gerekiyormus.ailemden hiç-bir beklenti içine girmedim herşeyi kendim yaptım.dugunumu ceyizimi bebeğimin masraflarını . Bir kez bile şunu yapın demedim.sadece doğumdan sonra en fazla 1 hafta annemde kalırım 1 hafta kayınvalidem de kalıp evime dönerim diye düşünmüştüm.cunku ilk çocuğum ve bakmayı bilmiyorum.biseyler öğrenirim diye düşündüm .asla amacım para baktırmak değil.bu benim çocuğum ve ben bakıcam inşallah..biri bakıcı tut demiş ama ben şöyle yapmayı düşünüyorum .evet yardımcı alacağım haftanın 3 4 günü.evimi temizlesin ütü yapsın ve yemek yapsın diye.umarim iyi birini bulurum :) şimdilik böyle kızlar ...daha iyiyim şimdi.yarin eşim gelecek daha da iyi olurum insallahh...gucluyum herşeyi tek yapacağım kendimi hazırladım bu psikolojiye

Nasil bir anne bunu der yaaa aklim almiyor bence dogumdan sonra annene gitme kv gec orda kal annen hastaneye bile getirtme

Kafam götürmez anlaminda söylemis olabilir mi? Bazi insanlar çocuklarini buyuturken o donemler onlara kabus gibi geldigi icin böyle seyler hissedebiliyor ve sorumluluk sahibi olmak istemiyorlar.
Söylememesi lazimdi tabi ki.
Kötü biri diyemem bu onun seçimi.Sen de kimseye güvenme ve beklentisiz ol bu hayatta inan ki daha güçlü hissedersin.

Ben dogumun 3. Gunu 2-3 saat yol gittim cok az yurudum vs. Rahmim dusecek gibiydi alttan tuttum resmen oyle yuruyebildim ancak.. bi ev filan kiralayabilirseniz hastane yakininda daha iyi olur bence. Kendi evin gibi olur kimsenin dirfiri olmaz

Kav günde toparlanirim.benimde isteğim hep evime geçmek ama kaç güne toparlanirim Sizce?1 hafta içinde toparlayabilir miyim
Mecbur kalınca aynı gün bile toparlanırsınız. Sezeryanlıyım ben. İlk çocuğumda iki saatte bir emzirmek için evden hastaneye gittim. Yatamadım hiç. Normal doğum olursa hayli hayli gidersiniz doğum yapıp ertesi gün evinize. En güzeli kendi eviniz kimsenin kahrını çekmeyin

Eski konusunda da kocası onun hamile haliyle bunalacagını düşünüp klima almıyor diye ağlıyordu konu sahibi yani bu konuyla coook alakalı.Alakasız bi konudan dem vurmadım burada.

Annesi kardesinin odasına koymuş koltuğu zaten konu sahibinin kardesinin rahatsız olacağını düşünüp bunu söylememesi gerek.Onun çocuğu icin kimseyi rahatsız olmasına gerek yok yeri geliyor anneler bunalıyor yani.Evde de sürekli preses sendromunda davrandiysa annesi patlamıştır bi yerde kadın kötü bi anne olsa hiç gel burada doğum yap demezdi.

Asla sırf eleştiri yapmak icin yorum yapmam fikrim neyse onu söylüyorum buranın amacı da bu zaten.Herseye morali bozulan konu acarken iki kez düşünsün benim yapacak bi seyim yok.Fikrim yüzünden kimsenin bana demek ki sen duygusuzsun demek gibi bi cüreti de olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…