- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Canimm hastane vardır...ben ilçede yaşıyorum zaten.ama benim ailemin olduğu yerdeki doktorum herşeyi biliyor benim ve bebeğim hakkinda.o yuzd3n o doktorda yapmak istiyorum zaten burası da özel. Hastaneyi de sevdiğim için burda yapmak istiyorum .Ama doğum yaptıktan en geç 1 hafta içinde evime döneceğim inşallah bebsiimle :)Hamilelikte gereksiz bir duygusallık çekinme oluyor. Bazen sabahları çok aç uyanıyorum ses yaparım uyanırlar diye elma armut elime ne geçerse sessizce alıp onu yiyorum. Üstüne bir de annem bana öyle laflar etse cidden orda kalmam. Her şehirde hastane var urfada ya da antepteydin sen.gayet güzel özel hastaneler yok mu oralarda var.birkaç gün de ücrete mukabil hastanede kalırsın toparlanınca evine geçersin. Ha dersen ki maddiyat olarak özelde doğum yapamam. O zaman istikamet kayınvalide yanı
Bayanlar merhaba ..iki gündür beni ağlatan canımın çok sıkıldığı konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Dün annem ben oturuyorduk .Annem yeni koltuk takımı aldı eskilerden birini kardeşimin odasına koyacak .Bende iyi oldu.dogumdan sonra en azından çocukla o oda da kalırız dedim.kalamazsin dedi.oturma odasında yanıma alırım çocuğu dedi.neden dedim? Çocuk ağlar kardeşin rahatsız olur dedi.e anne ha orda ağlamış ha burda dedim.neyse atlattık bunu.hemen ardından zaten çok ağlarsa bir iki gün kalıp gidersin dedi.bu bir kıza söylenecek laf mı?
Bu arada ben güneydoğuda bir ilde çalışıyorum.dogumu ailemin bulunduğu şehirde yapacağım.ki bunda ısrar eden de kendisiydi.ama şimdi çok ağlarsa gidersin diyor.
Daha çocuk doğmamış.cocuk ağlamamış ne bu plancilik.zaten en fazla 1 hafta kalırım diye düşünüyordum.onh da kalmayacağım.dogum yapıp kayınvalidem dr iki üç gün kalıp.evime dönmeyi düşünüyorum . Sizce 1 haftalıkken 4 saatlik yola gidebilir miyim? Ben ne yapacağım? Bana kayinvalid4min söylemediği sözleri anne olarak kendisi söyledi .hüngür hüngür ağlıyorum.dun ağlayarak evden çıktım bir daha gelmeyeceğim dedim.tekrar dönmek zorunda kaldım kayinvalideme aglamakli gitmek istemedim.sabah bağırıp çağırdı hani gelmeyecektin diye .bu yapilir mi? Bu soylenir mi? Karnim burnumda asagi indim.valizim çantam kayı valideme geldim.ben bu insana nasıl davranmalıyım?
Uzun oldu ksuura bakmayın!
Dünya kuruldu kurulalı kadınlar dünyaya çocuk getirebiliyor evet ama dünya kuruldu kurulalı da bebekler ağlar ve de ağlayacak. Çok ağlarsa gidersin ne demek? Bebek bu makine mı? Ağlayacak da, susacak da, herşey olur.Bence doğal değil dünya kuruldu kurulalı kadınlar dünyaya çocuk getirebiliyor bu durumun abartılmasını doğru bulmuyorum.Acımasız bir eleştiri de yapmadım gayet dozunda bir eleştiri yaptığımı düşünüyorum.Fikrinizi kendinize saklamayıp henimle benimle paylaştığınız için de ayrıca teşekkür ederim fikirler paylaşmak için neticede :)
Normal doğum yaparsan toparlanırsın da sezeryan olursa 4 saat yol nasıl olur bence olmaz dikişli dikişlş
Herkes aynı değil sonuçta, 3 gün yatan da var. Dışı yapıştırma da içi yine dikiş sonuçta. Öyle ya da böyle kesi var.Yok yahu artik dimis mi kaldi. Yapistirma yapiyorlar. Ayni aksam ayaktaydim. Ertesi gun yuruyerek eve gittim. Hic yatmadim.
Bu kadar ne geçti aranızda merak ettim 12 yıldır görüşmeyecek kadar??Ayni anneden bende de vardi 12 yildir gorusmuyorum çocuğumuda göstermiyorum 2. Hamileyim haberi bile yok. Şehiri bile değiştirdim.
Bünyeniz güçlüymüşHer bünye benim gibi olamaz doğru söylediniz..
7 aylık bebek doğurdum ölüm kalım savaşı verdim oğlumla benim vücudum fil gibi şişmişti..
Evet ameliyata her bünye farklı tepki veriyor doğru söylediniz benim tepki verecek kadar lüksüm yoktu ayağa kalkıp oğlumla ilgilenmem yaşam mücadelesi vermem gerekiyordu demek ki iş kafada bitiyormuş..
HANIMLAR YANINIZDA OLAN OLSUN OLMAYANA MUHTAÇ DEĞİLSİNİZ EŞİNİZ NE GÜNE DURUYOR KORKULUK MU BU ADAMLAR..
Kuvvetli olun lütfen..
Tabiki de anneler şart böyle durumlarda benim anam bana yetişemedi o ameliyathaneye girdiğimde tek başımaydım..
konu sahibinin anası nazlı ise sayın dolikol iş başa düştüyse yapacak hiçbirşey yok..
Ben konu sahibine destek ve güç verme amaçlı paylaşım yaptım zaten kafası karışık en doğru kararı yine kendisi düşünüp verecektir..
Ama lohusa kafayla en son çekilecek şey AKRABA vakasıdır buna da kimse itiraz etmez sanırım..
benim ikinci evliligim kizim 1 yasindayken aldatildigim icin bosandim ve kizima bi dolu hakaretkerle babasina vermem istendi osa babasi gibi serefsiz olur onun kanini tasiyo falan filan en son kizima o pic için bizi mi siliyosun dedi bende sildim.bu kadar hayatta hic kimse ama hic kimse kizimdan daha onemli degil. O benim kizim babasi ne yapmis olursa olsun onu ben dogurdum ben aci çektim. Kimsenin ona hakaret etmeye itip kakmaya hakki yok bu annem bile olsa net!Bu kadar ne geçti aranızda merak ettim 12 yıldır görüşmeyecek kadar??
benim ikinci evliligim kizim 1 yasindayken aldatildigim icin bosandim ve kizima bi dolu hakaretkerle babasina vermem istendi osa babasi gibi serefsiz olur onun kanini tasiyo falan filan en son kizima o pic için bizi mi siliyosun dedi bende sildim.bu kadar hayatta hic kimse ama hic kimse kizimdan daha onemli degil. O benim kizim babasi ne yapmis olursa olsun onu ben dogurdum ben aci çektim. Kimsenin ona hakaret etmeye itip kakmaya hakki yok bu annem bile olsa net!
3 yil once tekrar evlendim guzurum yerinde ha evlenmeden once dedim eger bi gun secim yapmak zorunda kalirsam kizimi alir ve giderim. Esim cok sukur ki kizimada bana da yasamadigimiz mutlulugu yasatti kizm ona baba diyor çünkü babasiylada hic görüşmedi ayrildiktan sonra ona ben engel olmadim yattigi kadin hamile kalinca olay patlak verdi ve bosandim yemi esi de kiziyka gorusturmedi bidaha da ben izin vermedim kzim buyudu ve ihtiyaci varken o yoktu ne maddi ne manevi bu saatten sonra olsa be olmasa ne 7 yil sonra gormek istedi düşünün 7 yil sonraa ne gerek varhelal olsun size. Allah hayırlı güzel ömür versin hem kızınıza hem diğer yavrularınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?