Annen bile olsa insanlardan bisey beklemeyeceksin.bayanlar lütfen okuyun

Hamilelikte gereksiz bir duygusallık çekinme oluyor. Bazen sabahları çok aç uyanıyorum ses yaparım uyanırlar diye elma armut elime ne geçerse sessizce alıp onu yiyorum. Üstüne bir de annem bana öyle laflar etse cidden orda kalmam. Her şehirde hastane var urfada ya da antepteydin sen.gayet güzel özel hastaneler yok mu oralarda var.birkaç gün de ücrete mukabil hastanede kalırsın toparlanınca evine geçersin. Ha dersen ki maddiyat olarak özelde doğum yapamam. O zaman istikamet kayınvalide yanı

Canimm hastane vardır...ben ilçede yaşıyorum zaten.ama benim ailemin olduğu yerdeki doktorum herşeyi biliyor benim ve bebeğim hakkinda.o yuzd3n o doktorda yapmak istiyorum zaten burası da özel. Hastaneyi de sevdiğim için burda yapmak istiyorum .Ama doğum yaptıktan en geç 1 hafta içinde evime döneceğim inşallah bebsiimle :)

Ya anne yuregu dogunca dayanamaz bence
Torunu olacak.
Benim annemde keyfine duskun
2. Cocugun olursa bakmam diyo.
Dotune guveniyosan yap ben cocuk falan buyutumem 1 tanesine baktim diyor.
Yani bakti tamam ama ben calismiyorum ki cocugum orda kalmak istedi bazen kaldi.
Ayni binadayiz giriyo cikiyo
Ogluma cok duskun annem ama 2. Yaparsam bakmicakmis.

Ya baksin bakmasin ama insan kiriliyor tabiki.

Eğer normal doğumsa 4 saatlik yola gidilir . Sana tavsiyem Kayınvaliden sizin eve gelebiliyorsa, doğumdan sonra göcebe hayatı yaşamayın . Direk evinize gidin . İnsanın kendi evi gibisi yoktur. Sizin içinde, KV içinde hatta anneniz içinde en iyisi bu.

Annen için söyleye bilecegim birşey yok ama sana tavsiyem canını sıkma bebegin için hayırlısıyla bebegini kucagına al herşeyi unutursun Rabbim annenide dogru yoldan şaşırtmasın bebeşinde beraber eşinde inşallah çok mutlu olursun Allaha şükret dogumdan hayırlısıyla çık kazasız belasız bebegini kucagına alırsan unutursun☺

Eğer kendi arabanız varsa hiç sorun olmaz. Ben de doğumumu memleketimde yaptım yaşadığım yerden 24 saat uzaklıkta. Evime döndüğümde 17 günlüktü bebeğim yol boyunca emzirdim hiç sorun yaşamadım sizin mesafe yakın sıkıntı olmaz merak etmeyin. Bir hafta idare edip evinize geçin kimsenin yanında rahat olamıyor insan o lohusalık psikolojisiyle zaten. Herkesin her yaptığı batıyor bir de böyle anlayışsız insanlarla muhatap olup canınızı sıkmayın. Evladınıza alışma süreci yeterince yorucu oluyor zaten

Ayni anneden bende de vardi 12 yildir gorusmuyorum çocuğumuda göstermiyorum 2. Hamileyim haberi bile yok. Şehiri bile değiştirdim.

Dünya kuruldu kurulalı kadınlar dünyaya çocuk getirebiliyor evet ama dünya kuruldu kurulalı da bebekler ağlar ve de ağlayacak. Çok ağlarsa gidersin ne demek? Bebek bu makine mı? Ağlayacak da, susacak da, herşey olur.

Bende ikiz bebeklerimi sezeryanla doğurdum ama hic dinlenme fırsatım olmadı. Zaten ne kadar hareket edilirse o kadar cabuk toparlaniyor insan

Dikiş normal dogumdada oluyor pekbi farkı yok bence benim oğlum doğunca 15 gün hastanede kaldı hergun 2 saat yol gidip geldim yani günde 4 saat evinede gidebilirsin yani

Anneni tek bugünle değil bütünüyle değerlendirdiğinde hep böyleydi diyebiliyor musun?
O zaman ne biçim anne bu git bir daha çocuğunu da gösterme diyeceğim.

Ama olur ya insanlık halidir, kötü zamanlar geçiriyordur.
Çıkar ağızdan öyle bilmeden kırıcı laflar.
Kırılmak hakkın ama silmek hakkın değil.

Onu en iyi sen tanırsın evladısın.
Kendini çok üzme, sana iyi gelecek tercihler yap.

Bünyeniz güçlüymüş
İnsan yapmak istesede yapamadığı şeyler oluyor malesef
Umarım siz ve Bebeğiniz sağlıklısınızdır şimdi

Anneniz hep mi böyleydi sana karşı yoksa çok büyük tartışmalarımı yaşadınız bunu aşamadı anneniz her ne olmuş olursa olsun karnını burnunuzda bu haldeyken bile bile seni üzmesi akıl tutulması yaşattı sanırım kk üyeleri arkadaşlara da neyseki kv yanındasın güvendesin inşallah tez zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Yemin ederim böyle anneleri toplayıp bir depoya kapatıp anahtarını da okyanusa filan atasım var...

Git kardeşim git. Kaynananın evine git. Keşke ağlamaklı da olsa gitseydin geri dönmeseydin o eve. Çocuğunu da gösterme ayrıca. Doğuma giderken filan haber vermeyin. Doğur iki üç gün toparlan ve evine geç. Kimseye ihtiyacın yok. Çok sıkıntı yaşayacak gibi olursan kayınvalidene rica et senle gelsin biraz dursun dönsün. 4 saatlik yol çok uzun değil.

Bu kadar ne geçti aranızda merak ettim 12 yıldır görüşmeyecek kadar??
benim ikinci evliligim kizim 1 yasindayken aldatildigim icin bosandim ve kizima bi dolu hakaretkerle babasina vermem istendi osa babasi gibi serefsiz olur onun kanini tasiyo falan filan en son kizima o pic için bizi mi siliyosun dedi bende sildim.bu kadar hayatta hic kimse ama hic kimse kizimdan daha onemli degil. O benim kizim babasi ne yapmis olursa olsun onu ben dogurdum ben aci çektim. Kimsenin ona hakaret etmeye itip kakmaya hakki yok bu annem bile olsa net!

helal olsun size. Allah hayırlı güzel ömür versin hem kızınıza hem diğer yavrularınıza

Aminn insallahhh kizim buyudu 12 yasina giricek
helal olsun size. Allah hayırlı güzel ömür versin hem kızınıza hem diğer yavrularınıza
3 yil once tekrar evlendim guzurum yerinde ha evlenmeden once dedim eger bi gun secim yapmak zorunda kalirsam kizimi alir ve giderim. Esim cok sukur ki kizimada bana da yasamadigimiz mutlulugu yasatti kizm ona baba diyor çünkü babasiylada hic görüşmedi ayrildiktan sonra ona ben engel olmadim yattigi kadin hamile kalinca olay patlak verdi ve bosandim yemi esi de kiziyka gorusturmedi bidaha da ben izin vermedim kzim buyudu ve ihtiyaci varken o yoktu ne maddi ne manevi bu saatten sonra olsa be olmasa ne 7 yil sonra gormek istedi düşünün 7 yil sonraa ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…