- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Hiçbişey olmaz, gidebilirsiniz 4-5 saatlik yolu. Bence de evinize gidin.Hastane ve evim arası 4 saat hatta bazen 5
Her bünye benim gibi olamaz doğru söylediniz..Her bünye sizinki gibi değil malesef herkesin ameliyata verdiği tepki farklı
Konu sahibi her olasılığı düşünmek zorunda
Ama insanın hamileyken kendi ailesi tarafından bi süreliğine dünydaki tek anne kendisi tek çocuk da kendi bebeğiymiş gibi ilgi görmek istemesi çok doğal bence. Hadi onu yapmadılar diyelim, en azından çok ağlarsa gidersin dememesi lazım bir annenin... Ve bence sizin de hamile bi hemcinsinize bu kadar sert bir yorum yazmanız da hiç hoş olmamış. Keşke en azından kendinize saklasaydınız bu fikrinizi. Ama malesef burada kadınların birbirlerini böyle acımasız bi şekilde eleştirip polemik yaratmaları gibi bi moda başlamış sanırım...Siz kendinizi gerçekten premses sanıyorsunuz bence.Hamilesiniz çocuk sahibi olacaksınız evet ama bunun için herkesin gündem maddesi siz olamazsınız.Evdeki diğer insanları rahatsız edemezsiniz aynı oda ile farklı odalar çok farklı siz de biliyosunuz bunu.Annenizin üslubu yüzünden söyledikleri çok nazik gelmemiş kulağınıza ama bu kadar ağlanacak bi durum yok ortada her şeyi dramatize etmeyin allahaşkına dünya üzerindeki tek anne siz tek çocuk da bebeğiniz değil
Kadının derdi başka sen ne diyosun burda ya TövbeeeYani 4 saat de surebilir yol eger arabayla gidilecekse gayet normal birsey anlamiyorum ben bu annem baksin kv baksin mevzularini
Ilk cocugumda kimse kalmamisti yanimda gayet de guzel bakmistim , ikincide annemden rica etmistim buyuk oglana bakmasini kendisini dislanmis hissetmesin diye , ne kadar abartiliyor bebek bakma isi
Sen derken ???Kadının derdi başka sen ne diyosun burda ya Tövbeee
Bence doğal değil dünya kuruldu kurulalı kadınlar dünyaya çocuk getirebiliyor bu durumun abartılmasını doğru bulmuyorum.Acımasız bir eleştiri de yapmadım gayet dozunda bir eleştiri yaptığımı düşünüyorum.Fikrinizi kendinize saklamayıp henimle benimle paylaştığınız için de ayrıca teşekkür ederim fikirler paylaşmak için neticede :)Ama insanın hamileyken kendi ailesi tarafından bi süreliğine dünydaki tek anne kendisi tek çocuk da kendi bebeğiymiş gibi ilgi görmek istemesi çok doğal bence. Hadi onu yapmadılar diyelim, en azından çok ağlarsa gidersin dememesi lazım bir annenin... Ve bence sizin de hamile bi hemcinsinize bu kadar sert bir yorum yazmanız da hiç hoş olmamış. Keşke en azından kendinize saklasaydınız bu fikrinizi. Ama malesef burada kadınların birbirlerini böyle acımasız bi şekilde eleştirip polemik yaratmaları gibi bi moda başlamış sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?