Annen bile olsa insanlardan bisey beklemeyeceksin.bayanlar lütfen okuyun

Her bünye sizinki gibi değil malesef herkesin ameliyata verdiği tepki farklı
Konu sahibi her olasılığı düşünmek zorunda
Her bünye benim gibi olamaz doğru söylediniz..
7 aylık bebek doğurdum ölüm kalım savaşı verdim oğlumla benim vücudum fil gibi şişmişti..
Evet ameliyata her bünye farklı tepki veriyor doğru söylediniz benim tepki verecek kadar lüksüm yoktu ayağa kalkıp oğlumla ilgilenmem yaşam mücadelesi vermem gerekiyordu demek ki iş kafada bitiyormuş..
HANIMLAR YANINIZDA OLAN OLSUN OLMAYANA MUHTAÇ DEĞİLSİNİZ EŞİNİZ NE GÜNE DURUYOR KORKULUK MU BU ADAMLAR..
Kuvvetli olun lütfen..
Tabiki de anneler şart böyle durumlarda benim anam bana yetişemedi o ameliyathaneye girdiğimde tek başımaydım..
konu sahibinin anası nazlı ise sayın dolikol iş başa düştüyse yapacak hiçbirşey yok..
Ben konu sahibine destek ve güç verme amaçlı paylaşım yaptım zaten kafası karışık en doğru kararı yine kendisi düşünüp verecektir..
Ama lohusa kafayla en son çekilecek şey AKRABA vakasıdır buna da kimse itiraz etmez sanırım..

1 hafta kv de kal sonra evine don.

Sezeryan bile olsan abartmaya gerek.yok.
2 sezeryan oldum 2.cisinde 3.gun evi supurdum mecbur kalinca hersey oluyor

Biraz zorlanacaksiniz artik hayatta hersey 4x4 luk olmuyor

Şuan nerdesiniz yaşadığınız yerde mi kv de mi? Eğer kv evindeyseniz bence doğana kadar gitmeyin ve söylemeyinde doğurduğunuzu.. doğurup birkaç gün sonra evinize gidin görmesin torununu.. Gerçekten çok sinirlendim ama yazamıyorum buraya.. Seni geçtim torunun olacak ona da mı kalbin yumuşamıyor be kadın! Konuşmayın annenizle sizi o halde nasıl düşünmez? Karnı burnunda kadın evden kovuyo birde ağlaya ağlaya ya Allah k.....!!!

Ama insanın hamileyken kendi ailesi tarafından bi süreliğine dünydaki tek anne kendisi tek çocuk da kendi bebeğiymiş gibi ilgi görmek istemesi çok doğal bence. Hadi onu yapmadılar diyelim, en azından çok ağlarsa gidersin dememesi lazım bir annenin... Ve bence sizin de hamile bi hemcinsinize bu kadar sert bir yorum yazmanız da hiç hoş olmamış. Keşke en azından kendinize saklasaydınız bu fikrinizi. Ama malesef burada kadınların birbirlerini böyle acımasız bi şekilde eleştirip polemik yaratmaları gibi bi moda başlamış sanırım...

Kadının derdi başka sen ne diyosun burda ya Tövbeee

Selam.
Bebeğin saglikla gelsin.
Ben dogum yaptıktan 48 saat sonra 2 saatlik yola gittim. Hic sorun yasamadim. Bebegin tek derdi meme emmek zaten başka sorun yok.
Ciddi manada toparlanman en fazla 1 hafta
Ne kadar erken ve cok hareket edersen o kadar cabuk toparlanirsin. Emzirdikce rahim toplar kendini zaten. Bende dikis yoktu görünürde, estetik dikis uzerine seffaf bant yapistirdilar. Cikarkem sprey siktilar eve gelir gelmez dus bile aldim.
Kayinvaldede yarı kırkı çıkarıp evinize donebilirsiniz bence

Hastane uzak diyorsunuz. Yeni doğan bebeğin doktor kontrolleri olacak. Sizin doktora ihtiyacınız olabilir. Hemen gitmeyi düşünmeyin. Çocuğunuzu hayırlısıyla kucağınıza alın. Ondan sonra karar verirsiniz ne zaman gideceğinize. Ben gayet sağlıklı bir doğum yaptım evime geldim. İki gün sonra kontrole diye gittik hastaneye aldılar bizi. 1 hafta yatmak zorunda kaldık. Siz öncelikle kendinizi stresten uzak tutun ki doğumunuzu ve bebeğinizi etkilemesin.

Konunuzu okuyunca üvey annemle olan ilişkim ve bana lohusayken yaşattıkları geldi.
Sizi cok iyi anlıyorum.Allah yardımcinız olsun

Allah yardımcınız olsun. İnşallah acısız doğum yaparsınız. Çok sağlıklı olur bebeğiniz/bebekleriniz :)) Zaten doğum yakın çok stresli ve gerginsiniz. Takmamaya çalışın. Olumsuzluklar sizi etkiliyor. Bebeğinizi de.

Bence doğal değil dünya kuruldu kurulalı kadınlar dünyaya çocuk getirebiliyor bu durumun abartılmasını doğru bulmuyorum.Acımasız bir eleştiri de yapmadım gayet dozunda bir eleştiri yaptığımı düşünüyorum.Fikrinizi kendinize saklamayıp henimle benimle paylaştığınız için de ayrıca teşekkür ederim fikirler paylaşmak için neticede :)

Bence en kötü anne en iyi kayınvalideden iyidir. Keşke o halde gitmeseydin kayınvalidene, gitceksen de annemle olan sıkıntını bilmeseydi. Yarın bişey olsa başına kalkarlar.

Doğum yapınca kaynananın annenin evinde kalma olayını hiç anlamıyorum hem onlara zulüm hem size hem eşinize sezeryanla dogurcaksan özel arabayla asfalt ta 3. Gününden sonra gidebilirsin ilk günde gidebilirsin ama bazı insanların doğumu zor olabilirmiş normal doğum yaparsan ertesi gün evine gidebilirsin herşeye rağmen kalıcaksanda annende kal lohusalık başka bir psikoloji zaten herkesten nefret ediceksin kayınvalide her türlü çekilmez gelir anne atfedilir.

Kv ile aran nasıl bilmiyorum ama ben olsam yine de annemin evinde kalırdım çünkü bendeki kv de zor. Eğer aran iyiyse orda kal o baksın toparlan evine öyle geç derim

Doğumun yaklaştığı için hassas durumda da olabilirsin. Bende senin durumundayım ama annem cogu zaman böyle davranir. Çok üzülüyorum bazen ama o benim annem. Şuanda kanser hastası. Ona kırıldığımı belli etmeyip onu üzmedim için şükür. Pişmanlıklarım yok. Herkes hata yapar. Sıkma canını. Allah seni de bebeğine kavuştursun.

Burası da iki laf etti diye anneyi silenlerle dolmuş. olaya tek taraflı baktığınızin ve kadinin doğurmak üzere olduğunun hamile psikolojisinde olduğunun farkında mısınız? Anneler de hata yapar bazen bunalır. Yapmaması gerekir tamam da bu kadar acımasız olmayın. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…