Annenin 3'üz Doğum Öncesi ve Sonrasi (resim)

Ay Ay Ay şunlara bakın ya:asigim:..Şu bakışlara bakın..:asigim:..Yerim ben onları..Şeniz

Kadının göbeğe gelince..CADIARZUBerbat olmuş,:bbo: tek çare estetik..:1no2:
Olsun varsın ya..:1rolleyes:

Annelik dünyanın en güzel duygusu değer...:1rolleyes:

aayy bebişler çok tatlı

valla annelik öyle güzel birşeyki annenin o hale geldiğine değer kesinlikle
herhalde üçüz diye öyle olmuş kadıncağızın karnı

kadında kilo falan kalmamışki sadece göbek mahvolmuş
Allahın mucizesi bu tatlı şeyler
sağlıklı olsunda ikiz üçüz farketmez

offf felaket olmuş kadıncagızın karnı benimde tek ama korkuyorum dogrusu karnım böyle olmaz inşallah

bu normal deformasyonu aşmış ya çürümüş gibi duruyor resmen karnı.bebeklerin hepsi birbirinden güzel ama maşallah yaaa.bide kilo almamış yani kadın alsa nolurdu acaba? ama anne gitmiş maleseff yasıkkkk. tek gebeliklerde olmaz ya böyle bişey allah korusun

kadın baya kötü olmuş ama önemli olan bebeklerin sağlıklı olmalarıhihoyyyt
kadın nasıl olsa bi şekilde düzelir
ama son resimdeki karnı nasıl yaa:1shok:

bebekler sağlıklı doğsunlarda annede göbek çatlaklığından ve sarkmasından başka sorun olmasın yeterki. hiç önemli değil. herşeyin çaresi var neticede . bir estetik işlem tamam

valla bnimdeikizlerim var ama karnımda tek bir çatlak yok... haliyle doğumdan sonra bir boşluk oluyor ama böyle görünmüyor bu bayan çoook zayıfmış sanırım.. ben yine eski kiloma döndüm göbüşümde yerine...:))

bende ıkız annesıyım benım hamılelıgım cok rahat gectı ve vucudumda hıc bır yerım bozulmadı ve burusmadı cok sukur,herkesde bır olmuyoo ..hatta ben hamılelıgımde sadece 5 kılo aldım oda cocuklarımın kılosuydu..arkadaslar bu resımler sızı urkutmesın herkes aynı hamılelıgı gecırmıyo..ALLAHIM tum bayanlara bu guzel duyguyu tattırsın ınsallah

Valla bravo nasıl 5 kılo aldınız oyle ben hıc bırsey yıyemedıgım halde 20 kılo almıstım.gercı cok sukur boyle catlaklarım olmadı.
Amaan ne farkederkı yavrucuklarım ıcın herseye deger.bosverın bayanlar allah herkeze annelık duygusunu tattırsın.anne olanlarada eslerıyle ve yavrularıyla guzel bı hayat versın

bana bu şekilde ki kırışıklıklar doğal gelmiyor gerçek olduğuna inanamıyorum. photoshop gibi geldi.
benim halam ikiz doğum yaptı ve karnında hiç çatlak yok. vücut yapısına bağlı bir durum

bana bu şekilde ki kırışıklıklar doğal gelmiyor gerçek olduğuna inanamıyorum. photoshop gibi geldi.
benim halam ikiz doğum yaptı ve karnında hiç çatlak yok. vücut yapısına bağlı bir durum

Canim inanki bende her gun aynaya bakip karnima keske bir kabus olsada uyansam diyorum ben resimdenki bayan gibi zayif deilim ama karnim sirtima kadar catladi ve karnim sarkti ama cok sukur o bayan gibi gorunmuyor cok ta fazla bilmiyorum eger zayif olsaydim belkide oyle olucakti oyuzden zayiflamak bile korkutuyor.Ama tv de seyrettigim bir 6 tiz annesi ayni boyle hatta daha da berbatti.

her doğum yapanın böle olmuyo a.s
önemli olan bebişler sağlıklı ya gerişi boş:ecrin_bebek:
herşeyin bi çaresi var estetikle hallederallah sağlık versin
ama genede böle bi görüntüden allah korusun:Saruboceq:

ALLAH yardım etsin tüm annelere şu kadınlar ne yüce varlıklar dünyada analar kadar kıymetli varlıklar yok Rabbim tüm annelere güç versin inşallah..

evet çok fene olmuş eğer gerçekse gerçi bazı vucutlar dirençsiz oluyor.Ben yıllarca spor yaptığım için bu tür sıkıntılarım olmadı.Birde tabi nemlendirmek lazım bol bol vucudumuzu iyiki zamanında bakmışım kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…