merabalar bende 6 haftalaık hamileğim hamileliğimi öğrendiğimden beridir farkettim ekşi ve tuzlu yiyecekler yiyorum sizce bebişimin cinsiyeti hakkında bilgisi olan varmı sizde nasıl oldu bu süreç
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi amiiiinnnnnn
merabalar bende 6 haftalaık hamileğim hamileliğimi öğrendiğimden beridir farkettim ekşi ve tuzlu yiyecekler yiyorum sizce bebişimin cinsiyeti hakkında bilgisi olan varmı sizde nasıl oldu bu süreç
allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi amiiiinnnnnn
yazdıgın doğru bir yaklasım arkadasım.cünkü benim basıma geldi.ben ıspanak,pırasa,semizotunu.. hiç sevmem.özlellikle ıspanagı hiçbir şekilde asla yemem.hamileykende bunların hiçbirini yemedim.su anda 2,5 yasında bir kızım var.kızımada bunların hiçbirini hala yediremiyorum.benneyaptımkikızlar bana doktorum balık tavsiye etti ama kesinlikle büyük balık yememelisin dedi. büyük balıklardaki civa oranı yüksek oluyormuş küçük balık yersen zararı değil faydasını görürsün dedi bence bunada dikkat edin doktorunuza sorun mutlaka!
birde geçenlerde bir yazı okudum hamileyken annenin yemediği şeyleri bebek doğduktan sonrada reddedip yemeyebiliyormuş anne karnında tadına alışırmış sonra zorlanmazmış...
o yüzden süt çok önemli bence
Ben önceleri çok çok sevmeme rağmen hamile kaldıktan sonra peynir yoğurt yumurta cevizden nefret ettim...Ama nasıl nefret...Görünce tiksiniyorum. Nasıl oldu anlamadım.Görmeye tahammülüm yok.Sütü zaten hiç sevmezdim. 10 haftalık hamileyim ve kendimi çok kötü hisseediyorum.Yani vicdanen.Umarım bebeğime zarar vermiyorumdurHayır yani gıcıklık yapar gibi en yenmesi gerekenler bende sıfır...
Ben önceleri çok çok sevmeme rağmen hamile kaldıktan sonra peynir yoğurt yumurta cevizden nefret ettim...Ama nasıl nefret...Görünce tiksiniyorum. Nasıl oldu anlamadım.Görmeye tahammülüm yok.Sütü zaten hiç sevmezdim. 10 haftalık hamileyim ve kendimi çok kötü hisseediyorum.Yani vicdanen.Umarım bebeğime zarar vermiyorumdurHayır yani gıcıklık yapar gibi en yenmesi gerekenler bende sıfır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?