Annenin hamileyken yediklerinin çoçuk üzerindeki tesirleri..

ne güzel anlatmışsınız ama benim şekerim var ve bunların çoğunu korkudan yiyemiyorum
afiyet olsun benim yerimede yiyin

çok güzel bi topik olmuşşşşş
anne olmak çok sorumluluk istiyor ya herşey bebişler için ........
bende çooook bol meyve yiyorum.süt yoğurt yumurta badem ceviz de elimden gekdiğince tüketüyorum.
ama balık mal esef çok az ama inş. çok yemeye çalişcam artık.hurmayı çok yiyorum .
ya kızlar bu arı polenini nereden bulabilirim

bende ilk hamileliğimde sütü çok içtiğim için şimdi süt içemiyorum midem bulanıyor.birde balığı oldum olası sevmem heleki hamileyken hiç yiyemiyorum maalesef onun için balık yağı içiyorum.cevizi bol bol yemeğe çalışıyorum.birde ayva demişsiniz ama ayva daha çıkmadı inşallah çıkarda onu da yeriz.

malesef hurmayı bulamadım ama kavun ve ayva yemiştim ama ayvayı çok yiyemedim mideme dokunuyo ama kavun bol bol yemiştim ee mevsimide olduğu için de bulabilmiştim allahım hepimizn evlatlarını iyi huylu hayırlı evlat yapsın

arkadaşlar ayva hamileyken ayva yiyenin,ve yusuf sureini okuyanın bebeği çok güzel olurmuş.haberiniz olsun.ayrıca hurmanın süt artırıcı özelliğide var.

Kuran'da yaklaşık 1400 sene evvel Allah'ın Hz. Meryem'e hamilelik döneminde hurma ile beslenmesini vahyettiği bildirilmektedir.

hamıleyken forumda hurma ıle ılgılı konuları ı-okuduktan sonra doguma kadar yedım.sut ve sut urunlerını cok tukettım.ayva yemedım cunku bogazıma takılıyor.

ben ayva yedım... ondan mı bilmem kızımın çenesınde gamzesı var..

kızlar ayva boğazınıza duruyorsa ayvayı bir poşete koyun ve ağır bir şeyle kırın sulu ve yumuşak olur.bıçak suyunu alıyor galiba.tavsiye ederim

mrb arkadaşlar hurmayı bende duydum ama başka bir yönden faydasını biliyorum arkadaşımın doğumu başladığında doktoru açılmayı hızlandırsın diye hurma yemesini istemiş hurma açılmayı ve doğumu hızlandırıyomuş hatta bende hurma almıştım ama sezaryan olmak zorunda kaldığım için yemek kısmet olmamıştı:)
eğer böyle bir etkisi varsa bence son haftalarda yenmeli doğumu erken başlatmaması açısından.

ben bolca hurma yiyenlerdenim:82:
çok şükür nimetlerinden her anlamda faydalandım ve faydalanmaktayım

Ben de maalesef hiç birşey yiyemeyenlerdenim ama bi yemeye başlasam il önce balık yiycem sonra ceviz vs. Bu mevsimde ayva bulamam herhalde ama kışa doğru yeriz artık. Bu arada ayvayı eşmle ben şöyle yiyoruz hem ekşi sevenler de böyle seveceklerdir. İnceciik dilimliyorsunuz ayvayı yayvan bir abağa koyup üzerine üzerine tuz sepiyorsunuz sonra bi de güzel limon sıkıyorsunuz.Ayvanın o sertliği hiç kalmıyor üstelik tadı da bi güzzel oluyor bi güzel oluyor. Valla kendi kendime canım çekti.Neyse kışı bekliycez artık.

kızlar ya size bişi sorucam.yediğiniz şeyleri biyerlerinize farkında olmadan sürüp sonradan çocukta leke olarak ortaya çıkan bi durum duydunuzmu yada yaşadınızmı.ben şeftali yiyorum bu sıralar 17 haftalık hamileyim ister istemez suyu değiyor biyerlere yada damlıyor aslında böle şeylere inanmam pek ama etraftan söyleyen çok sizede danışmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…