Annenin hamileyken yediklerinin çoçuk üzerindeki tesirleri..

bende 12+6 haftalık hamileyim aynen bende yaralı olan herşeyden tiksindim.aüt suana kadar 3-4 bardak acak içmişimdir.yogrt miğdeme dokunuyor,balığı görmeye dayanamıyorum.ceviz aynı şekilde.yumurta hafta 1 zor yiyorum.bende vicdanenen çok rahatsızım .zorluyorum kendımı ama pek yiyemıyorum.
dr balık yağı verdi-birde multi vitamin ama yetersiz dogal besınde almam lazım.ben aksilik bu besınlerı hamılelıkten önce cok severdim ama hamilelikte yokkk görünce dayanamıyorum

bir de nar var kızlar nar da çok yararlıymış bu mevsimde bulunmaz ama %100 nar suları var onlardan içebilirsiniz ben bolbol içiyorum

narın gbelikte çok tüketilmesinin çok zararlı olduğunıu söylemişti ablama dr iyi araştır canım

bu ayva ve hurmayı yeni duydum yemeye çalışıcam.
bende özel olarak ;günde 1lt süt içiyorum,1 kaşık harnup pekmezi yiyorum,aradada ceviz yiyorum.
hiç yiyemediğim şey yumurtaa :bbo:

Nar içinde gebelikle ilgili bilgim yok fakat bebek doğduktan sonra emmeden önce bir nar tanesinin suyunu ağzına damlatınca gaz yapmadığını söylüyorlar sadece onu duydum.

pitoscuğum çok tüketilmesi zararlıdır haklı olabilirsin herşeyin kararı iyidir ben bı zararını görmedim yınede bakarım teşkr

narın gbelikte çok tüketilmesinin çok zararlı olduğunıu söylemişti ablama dr iyi araştır canım
araştırdım pitos ama zararlı şeklinde bı yazı bulamadım hamileleikte nar başlıklı bır doktor makalesı okudum yararlı dıyor. valla ben içmiş bulundum bı kere

Ya arkadaşlar bu dediğiniz şeyleri nasıl yiyorsunuz?Ben daha 6 haftadayım ve saydıklarınızın hiç birini yiyemiyorum.Mide bulantısı ve yanma şikayetim o kadar yoğunki kraker ve elmadan başka bir şey yiyemiyorum.Tatlısız günüm geçmezdi şimdi aramıyorum bile.Ekşi ve tuzlu şeyler yiyorum zar zor.V eçok çabuk doyuyorum.Zor yiyorum ben yemek yaa... Nasıl yiyeceğim cevizi,bademi,muzu,kavunu.Bu mide böyleyken bebeğe hiç bir şey yediremiyorum ben.Hele süt hiç içmedim hamile kaldığımdan beri.Midemi bozuyor sonra afedersiniz bağırsaklarım(ishal)yüzünden wc den çıkamıyorum.Ayran içebiliyorum sadece.Peynir bile yakıyor midemi... Doyuramıyorum ben çocuğumu anlaşılan.Siz benden iyi durumdasınız....

canım daha yeni hamilesin inşallah 3 ayda biter bulantıların şimdi ne yesende bebegin alıyor gıdasını kafana takma
bu arada güzel bir topik tebrikler..

Kızlar bende özellikle ceviz yiyorum. Bebeğin zeka gelişimi için çok önemli olduğunu duymuştum. Ama süt içmek zor geliyo

canım daha yeni hamilesin inşallah 3 ayda biter bulantıların şimdi ne yesende bebegin alıyor gıdasını kafana takma
bu arada güzel bir topik tebrikler..

Bende öyle diyorum eşime ama bana kızıyor.Miden bulansada yemelisin bebek için diyor.Deli ediyor beni.Gerçi şu 2 gündür hafifledi yanmalar ve bulantılar hadi hayırlısı....

medine hurması canımm ramazanda her markette bulursunn..

ben normalde cevizi çok severim ama başlarda cevizden tiksindim,yemek için aldım ama zorla yedim.şimdi kuru incir,hurma yiyorum,tabi hergün bıldırcın yumurtası ve süt.bunların dışında çeşitli yiyorum ben herşeyden yiyorum yani.özellikle meyvecokacimcoook zaten canım baştan beri hep sulu gıdalar ve hafif yemekler istiyo:1rolleyes:

nightelf,bıldırcın yumurtasını çiğ yemiyosun di mi :)
benim de daha 3.ayım dolmadıgı için rahat davranıyorum,pek iştahım yok,doktor da zaten şu anda vicdan azabı çekmene gerek yok bebek yediklerinden etkilenmiyor daha dedi.ama 2-3 hafta sonra dikkatli beslenmem lazım,hem iştahımda yerine gelir.ayva canım çekiyo ama hiç bi yerde yok di mi(

yok canım güzelce haşlanıyor öyle tüketiyoruma.s bıldırcın yumurtasının çiğ tüketilebileceği yazıyo ama zaten garantisi olsada yapamamyerimseniben

bu mevsimde ayva bulmak.... keser mi bilmiyorum ama ayva suyu dene istersen..

Son düzenleme:
merhaba herkese burada yeniyim ben de.16 haftalık hamileyim ve ayva şuanda olmadığı için bende şu cappy nin sarı meyveleri var ondan içiyorum kutudaki meyvesuları ne kadar sağlıklı pek emin değilim ama :1no2:.hurmanın da bebeğe faydası kadar hamilelere de faydası olduğunu duymuştum doğumu kolaylaştırıcı etkisi varmış Hz.Meryem de hurma ağacının altında doğum yapmış.özellikle son aylarda yemek lazım.allah herkese kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah:Saruboceq:

kızlar bilgiler çok güzel.ben de günde bir kez muz,ceviz,süt,kuru kayısı,elma,yumurta.bunları hergün aksatmadan yiyorum.şükür bebeğim çok güzel besleniyormuş.doktorum öyle söylüyor.rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin.

merhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim bende ayvayı pek sevmem boğazıma takılıyor ama bununda çözümü varmış ayvayı bölüp üstüne limon sıkınca boğazda takılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…