Annenin hamileyken yediklerinin çoçuk üzerindeki tesirleri..

Valla benim eşimde var öyle bir iz ve annesi denemek amacıyla yapmış.almış sürmüş görünmeyen bir yerine ve aynen o görünmeyen yer de bir leke var.Ben de inanmıyordum ama bunu duyyunca doğru demek dedim.Bence denememek lazım DİKKAT:>

hanımlar, gebelik öncesi folic acid alımına ne kadar zaman önce başladınız
ben 2 aydır içiyorum
emziren annelerde kullanımı konusunda bilginiz var mı?

Ben folic i ilk 3 ay kullandım sonrasında doktorum elevit e başlattı 5 aydan beri de demir ilacı kullanıyorum. Her gün ceviz ve fındık yiyorum. Bir de şimdi bebeği olan bir arkadaşıma doktoru hergün soda içersen bebeğin gazı olmaz demiş o denemiş bebekte gaz sorunu yaşamamış, kuzeni de denemiş sonuç olumluymuş. Bir ümit dedim her gün bir soda içiyorum, ama bebekte gaz sorunu olursa kendisinden hesap sorcam

canım ben günde 3lt den fazla su içiyorum gece yatarkende 1 bardak sütümü içip yatıyorum.ama yağsız olmasını anlamadım.biraz açarmısın neden yağsız süt içmemiz gerektiğini.

Gercekten cok onemli hamilelikte yenilip icilenler..
benden tavsiye mumkun oldugunca asitli iceceklerden uzak durun, cunku bebisler anne en cok neyi tuketirse dogduklarindada en cok o yiyecegi yada icecegi severmis.
dayimin esi iki hamileligi oyunca asitli icecek icti hergun ve simdi cocuklarida icecek hastasi baska birsey istemiorlar..

hamıleyken bende okudum ve yedım kızlar yenı doğum yapmıs bırı olarak şunu söyleyim ayva cok yedim bebeğimin cildi ve yüzü cok güzel yanaklarında gamzeleri var:) hurmayıda son ay yedım ,hatta doğuma giderken ağzıma ac karna bir tane attım:)

Hamileyken cok severek yedigim herseyi, bebisimde severek yiyor.Cikolata, dondurma, corbalar.Uzmanlarin dedigine gore, bebek anne karnindayken bu gidalara alisiyor ve dogdukdan sonrada bu gidalari daha cok tuketiyor diye.Bizde durum boyle..

bende 3.ayımda başladım hergün bir ayva yemeye zorakide olsa kalkıp yiyorum ama en güzelide tereyapı ve reçel napıcam bilmem duramıyorum :)))

bende inanıyorum hamileyken sevdiğim şeyleri oğlum şuan seviyor garip ama gerçek

bende inanıyorum hamileyken sevdiğim şeyleri oğlum şuan seviyor garip ama gerçek

ayvayı küp doğrayıp tuz ve limonla karışıtıryorum müthiş oluyor ama tuzun oranına dikkat,
her gün 5 tane ceviz, 1 tane muz, en az 2 bardak keçi sütü alıyorum. hurmaya da bu yazıdan sonra başlayacağım. teşekkür ederim.

bende ayvayı çok severim günde iki tane falan yiyorum... ayva kuru geliyorsa biraz limon sıkın sulandırıyor ben öyle yapıyorum...

kızlar hurmaya son aylarınızda başlayın ,erken doğum filan olur Allah korusun,doğumu kolaylaştırdığını duymuştum çünkü

Annem kardeşime hamileyken bol bol ayva yemiş. Porselen gibi bir cildi var ve çok güzel bir kız. Ben de çokça yiyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…