Anneniz menopoz da, babanız antropoz da mı?

ayy ben niye bunları hissedemiyorum yaa
bende tam ters etki oldu,bi karamsarlık,bi mutsuzluk,hiç bi şeyden zevk alamama,hatta koçiş bile gözüme bi hoyrat görünüyo,adamın her hareketi batıyo bana.ben çokmu menopoz oldum aceb offfffffffff
ne yapcam,sanki benim sonum gelmiş,pilim bitmiş,fişim cekilmiş gibi oldum.
oğlan gecen dalga geciyo benle anne anne ben ağbi olmak istiyorum,birazda türk filmi versiyonu yaparak
- neden anne neden,ben artık ağbi olamıcakmıyım,bunu mana napamassın
kızım ordan,boş ver ben seni dayı yaparım.diyor
aman ben orda hem gülüyor,hem gözlerimden nasıl yaş akıyor.
böyle karışıyorum işte.

MOON canım annen gibi olmayı isterdim.ne şirin annen var valla,acaba yaşla ilgisi varmı.yani gencmi girdi.ne güzel hayatla yarışıyor.ooofffffff bende öyle olmak istiyoruuummm.
güzelim şu bantlar hakkında bana bilgi veririmisin,dr.kontrolsuzde alınabiliniyormu ? kac gün duruyor?,uzun süre kullanılıyormu ?
ayy bisürü soru sordum.
annenin cılgınlıkları vallahi güzel,bordo oje,baban top sakal
aman ben sizemi taşınsan ne

Moon yine güldürdün beni kahkahalarımı duymalıydın nasıl hoşuma gitti bilemezsin.
Sür sende bordo ojeleri sakın dalda geçme.
Babanın top sakalına ayrıca bayıldım antropoz tabiki.
Bizdede neler oluyor bir bilsen ama ben irna gibiyim karamsar ve hırçın.Arada hoşgörülü,arada adeta müdüranım havalarım vardır .Yinede alışıyoruz işte.
Çok hoşuma gitti içten cevaplarınız. Gerçekten teşekkürler

dün bana tarot falı baktırmak için uğraştı sevgili annecim
kızım bak bakim neler olucak
yaaa annne gözünü sevim nolucak allasen sevgilimi bekliosun anlamıorum ki :roflol:
bi iki işi söledim ama söylerken kendim bile gülme krizlerine girdim
eşek sıpası anneye düzgün bak başkalarıa döktürüyosun diyo bide
evlere şenliksin canım annemŞeniz
babam telefonuna yeni bi parça yüklemiş
baya oynak biişi
annem tutturdu bu şarkı kime söyle bakimCADIARZU
ya hanım çıldırdınmı sana tabiki sanaaaaa:roflol:
iyi ozaman güzel şarkıymış:asigim:
bu da annemle babamın repliği:roflol:

ANNEM bantlardan önce tek kişilik terör örgütü gibiydi ablam :roflol:
ayrıca gerçekten erken menepoza girdi hızlı menepoz denilen rahim alınmasıyla gerçekleşen menepozla gerçekleşti şu an 48 yaşında ablacım
bantlarda iki farklı bant kullandı annem
ve doktor kontrolüyle veriliyo abla
ilk kullandığı haftalıktı şimdiki 3 günlük
içince sıvı ötsrojen bulunan ve kalça yoluyla vücuda dağılımı yapan bi bat bu abla
kadın doğum uzmanları verebiliyor
ateş sıkıntrı stres vs. bu yanetkileri en aza indirgiyor
ayrıca doktorun bunu kullanmanı uygun görürse bi rapor yazıyor sana yıllık rapor
sen eczaneden gidip direk alabiliyosun yani şehir dışında olsan bile tahlil vs yaptırmana gerek kalmıyor istediğin kadın doğum uzmanına gidip raorunu gösterip vakit kaybetmeden yazdırıp alabiliyorsun ablacım
ayy menepoza girmeden bana bu kadar bilgi çok diilmi acaba bendemi girdim:uhm:
abla çık gel bize vallahi ne menepoz kalıyo ne dert gülmekten zaten aklına onlar bile gelmiyo:roflol:

Moon sen iyisin valla hem hoş görün hem neşen. Allaha emanet olun nazarlardan korusun sizi
Sen anlatırken oradaymışım gibiyim. O tatlı anneni öp. Keşke her anne böyle atlatabilse.
Babanda az değil hani :):) bayılıyorlar hafiften kıskandırmalara.çaktırmadan :):)
Sağol tatlım günüme neşe kattın

Bence paylaşmak gerek ailemizin çok özel olmayan ama bazı sorunlarını
Paylaşmayınca bir çok sorun çıkıyor, anlamak istemiyor gibi oluyoruz büyükleri

o özel durumlarda ne gibi şeylerle karşılaşıyorsunuz... sinirli mi oluyorlar, baskıcı mı? yoksa gerçekten komik hallrimi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…