- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Zorla boşatma ololaysöyle.sıistematik zaten kocan bu eve gelmesin.ben gittiğimde sürekli kÖtülüyor onu boşan diyor vs vs.kuavga ettik.o aralar hep kavga oluyordu ev alma konu nedeniyle. Boşanmazsan seni eve almam dedi.ben gece yarısı gelmişti. O eve.dava açmama neden oldular.o ara sinirliydim.cesaretlendirmekten öte bizzat avukata gittik ilk iş günü.oyle istediler.kotu bir dönemimizdi.Siz kırk yasındaymıssınız (profilinizde 38 yazıyor ama bir konunuzda 40 yaşındayım demişsiniz) anne babanız da 60-70 yaş aralığındadır herhalde korona döneminin başları o yaş grubu için (başlarda çok da bilinmiyordu) çok korkunçtu belki ondan çok korkmuslardır. Bir de 6 yaşlarında bir oğlum var, memurum annem bakıyor demişsiniz anlamadığım sizi oğlunuzla mı yollamak istediler o eve? Bazı insanlar yaşlandıkça daha da huysuzlaşabiliyorlar. Ayrıca ben birilerinin kimseyi mutlu olduğu bir yuvadan zorla ayıracağına (boşattırılma mevzusuna) inanmıyorum, cesaret edememişsinizdir cesaretlendirmişlerdir. 40 yaşın aile ile yasamak için de çok olgun bir yaş olduğunu düşünüyorum. Ben 29 yaşındayım boşanma durumu olsa (zora Bile girsem) ailem ile kalamam. Zira dünyanın en iyi ailesi olsa dahi herkesin bir düzeni var. Memur ayakları üzerinde duran, çocuğu olan bir kadınsınız hiç birine muhtaç değilsiniz Allah da kimseyi muhtaç etmesin. Düşünmeyin boşverin bence.
Maaşın yarışı kira ve.masraflar.burada herşey çok pahalı.yazlik bir yer.eski ilçemde geçinebiliyordum.Siz kırk yasındaymıssınız (profilinizde 38 yazıyor ama bir konunuzda 40 yaşındayım demişsiniz) anne babanız da 60-70 yaş aralığındadır herhalde korona döneminin başları o yaş grubu için (başlarda çok da bilinmiyordu) çok korkunçtu belki ondan çok korkmuslardır. Bir de 6 yaşlarında bir oğlum var, memurum annem bakıyor demişsiniz anlamadığım sizi oğlunuzla mı yollamak istediler o eve? Bazı insanlar yaşlandıkça daha da huysuzlaşabiliyorlar. Ayrıca ben birilerinin kimseyi mutlu olduğu bir yuvadan zorla ayıracağına (boşattırılma mevzusuna) inanmıyorum, cesaret edememişsinizdir cesaretlendirmişlerdir. 40 yaşın aile ile yasamak için de çok olgun bir yaş olduğunu düşünüyorum. Ben 29 yaşındayım boşanma durumu olsa (zora Bile girsem) ailem ile kalamam. Zira dünyanın en iyi ailesi olsa dahi herkesin bir düzeni var. Memur ayakları üzerinde duran, çocuğu olan bir kadınsınız hiç birine muhtaç değilsiniz Allah da kimseyi muhtaç etmesin. Düşünmeyin boşverin bence sinirlisiniz. Ailenizin anlattığımız gibi olduğunu düşünmüyorum zira burda bazı üyelere karşı kullandığınız üsluptan biraz saldırgan bir psikolojide olduğunuz belli muhtemelen onlara karşı da öyleydiniz.
İlk çocuğa teyzemler bakıyor o beş yaşında falan. Küçük çocukla kuzenim güya antalyada ama başka yerde de olabilir arada geliyor görünüyor. O da konu sahibi gibi işte ailesinden kötüsü yok. Halbuki neler yaptı eniştem ilk o cehennem gibi evliliğinden kurtulsun diye. Neymiş savunması da şu. 1 aylık bebeyle geldiğinde teyzem bir müddet çocuğuna bak daha anneye muhtaç demiş ee insan nasıl kızının arkasında durmamış çalışması için destek olmazmış.E kim bakıyo çocuklara şimdi?
Sonrasında alıştık birbirimize.sonrasinda benim yanlışlarım çok oldu.aileye uydum.Babanızın böyle bir niyeti olmasa yani hiç karışmasalardı boşanmaz mıydınız sizi döven çocuk benden değil diyen canavardan hallice olan bu adamdan
Çok iyi kocan olsa, babanın eve almam tehditi üzerine boşanmazdın. Babam bana '' Boşan, yoksa eve almam. '' dese hadi oradan derim. Ortada bişey yok çünkü, adam işinde gücünde, evi için ailesi için didiniyor, bana çiçek gibi davranıyor.Zorla boşatma ololaysöyle.sıistematik zaten kocan bu eve gelmesin.ben gittiğimde sürekli kÖtülüyor onu boşan diyor vs vs.kuavga ettik.o aralar hep kavga oluyordu ev alma konu nedeniyle. Boşanmazsan seni eve almam dedi.ben gece yarısı gelmişti. O eve.dava açmama neden oldular.o ara sinirliydim.cesaretlendirmekten öte bizzat avukata gittik ilk iş günü.oyle istediler.kotu bir dönemimizdi.
Dayaktan piştim koymuyordu diyorsun yani.Sonrasında alıştık birbirimize.sonrasinda benim yanlışlarım çok oldu.aileye uydum.
Aman yaşama.ne kadar da eminsin.E tamam senin en mahrem sırrını kocan zaten sana söylemiş, sende gidip babana söylemişsin. Madem en mahrem sırrın niye gidip babana söylüyorsun? Eminim adam bağırarak söylememiştir bile. Ayrıca babanı başka bir nedenden dövdü diye hatırlıyorum ben.
Beddualı dilin yüzünden bu haldesin. Burada anlattığın gibi değilsin. Hiç saf olduğunu düşünmüyorum. O yüzden kocanla yaşadıklarına da üzülmüyorum, bazı insanlar kendi yaşadıklarını hakediyor. Merak etme ben yaşamam ama sen bu kafayla daha çok şey yaşarsın.
Hadi yeaaa. Hatalara doyma, sonra anam baksın, babam destek olsun.İlk çocuğa teyzemler bakıyor o beş yaşında falan. Küçük çocukla kuzenim güya antalyada ama başka yerde de olabilir arada geliyor görünüyor. O da konu sahibi gibi işte ailesinden kötüsü yok. Halbuki neler yaptı eniştem ilk o cehennem gibi evliliğinden kurtulsun diye. Neymiş savunması da şu. 1 aylık bebeyle geldiğinde teyzem bir müddet çocuğuna bak daha anneye muhtaç demiş ee insan nasıl kızının arkasında durmamış çalışması için destek olmazmış.
Sokak ortasında dendi.bebim en mahrem sırrım.anlaman için yaşanan gerek.insallah yasa.
O günü ben gördüm.kocama sokak ortasında işlek bir caddede zaten çocuk benden değil demistin demiş.benim namusum beş paralık oldu.olay ondan sonra başlamış.bu nasıl bisi.benihic mi düşünmez ya da oğlumu.bzoyle bisiyim dedikodusu küçük yerde beni ne hale sokardı.
Yapmayın etmeyin...doğru dürüst bir ailem olsa bu adamla evlenmezdim
Gerçekten böyle düşünüyorsanız acilen bir doktora gidin.Babamın niyeti beni boşatmak.neden bu adamla evlenirsem adam mirasçı olacak.malina konacak.benim malım buna kalmasin.ama pamuğa ne olursa olsun.onu da istemiyorum. Boşatırım.sokaga atarim.cocugunu da kendi çocuğun gibi yetiştiririm.bu çocuklar istediğim gibi olmadi. E çalışıyor.cocukla kim ilgilenecek.tabi ki ben.boyle bir plan kurmuş babalık ama çocuğum onu sevmiyor.amacina ulasamadi
Benle aynı mi bu.tebriklerBenim bi teyzemin kızı var birini buldu evlenme diye yalvardılar çocuğun işi yok serseri kv ile oturacak evlendi. Adam bunla evliyken başka kadına ev açtı benim kuzen naptı adam eve bağlanır diye hamile kaldı. Bir aylık bebeyle boşandı. Teyzeme çocuğu bıraktı antalyaya çalışmaya gitti. Antalya bizim memlekete 7 saat falan uzaklıkta. Bir seneden fazla gelmedi. Sonra bi çıktı geldi hooop kucağında bir çocuk. Teyzem bakmam dedi. Sen misin bakmam diyen kıyameti koparttı ailesini sildi küstü. Teyzemle eniştemden kötüsü yok şimdi. E şimdi kim burda suçlu. Gerçekten allah evladın da hayırlısını versin
Siz de tayin isteyin. Aileniz size bakmak zorunda da değil. Ailenizin yanında 5 kuruş vermeden yaşamaya gelince, çocuğa baktırınca ok 500₺ Eve yardım et diyince kıyamet koparın. Haksızsınız bal gibi bir psikoloğa gidin.Maaşın yarışı kira ve.masraflar.burada herşey çok pahalı.yazlik bir yer.eski ilçemde geçinebiliyordum.
O ara sorun vardiÇok iyi kocan olsa, babanın eve almam tehditi üzerine boşanmazdın. Babam bana '' Boşan, yoksa eve almam. '' dese hadi oradan derim. Ortada bişey yok çünkü, adam işinde gücünde, evi için ailesi için didiniyor, bana çiçek gibi davranıyor.
Yahu hayır o yüzden boşanmadı.Çok iyi kocan olsa, babanın eve almam tehditi üzerine boşanmazdın. Babam bana '' Boşan, yoksa eve almam. '' dese hadi oradan derim. Ortada bişey yok çünkü, adam işinde gücünde, evi için ailesi için didiniyor, bana çiçek gibi davranıyor.
Bosandik ama hep aklıma yaptığı iyi şeyler geliyo.acaba şunu şunu şöyle yapsaydım bu evlilik kurtulabilir miydi diye defalarca sordum kendime.gecen sene de defalarca evi terk ettim sonra geri geldim, ilişki yalama olmuştu bız yüz göz olmuştuk.
Sanırım seviyorum onu.elimde değil.ondan başkası ile olamam kimse beni almaz gibi geliyo...ailemin içine anamı babamı karistirdigin için pişmanım.ailemle kocam arasında denge kuramadım.kimi bayramlar onu burda bırakıp İstanbul'a aileme de gittim.pismanim.ona iyi bir karı olamadım.
Ama eminim ki o da beni sevmedi.Allah korusun trafik kazasında ölsem ağlamaz bile.bir ara büyük bir kaza geçirdim.oluyorduk biz çocukla dedim de evdeki şu tesisatında bişi yokmuş.usta öyle dedi dedi.o an bu evlilik bitmişti kafamda.ve havalimanında gece 3 te bizi bıraktı almadı çocukla.defalarca aradım gelmedi.
Bizi aslında sevmedi o.hep ben onu sevdim.sevdim nedenini bilmiyorum.onu aeviyorum.cok seviyorum.karsiliksiz da olsa seviyorum.
Ben alınmazdım açıkçası bunun sevgi ile alakası yok. En sevdiğim insan corona ise yine yaklaşmam ayrı yerde izalasyon olsun isterim ben de. Bulaşıcı hastalıkların sevgi ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Ha veba ha corona insanların uzak durması gayet normal. Siz astım olduğunuzdan eminmişsiniz ama onlar emin olamayıp korkmuş , hepsi bu. Sokağa atmaları, kira istemeleri ya da amelıyat olduğunuzda yanınızda olmamaları evet çok kırıcı o konuda hemfikirim sizinle aynı şeyleri hissederdim sizinle şüphesiz ki.Annem benim için öldü.ne anneme ne babama ne de ablama hiçbişi hissetmiyorum.aralik ayında 2020 de deli gibi öksürüyorum.astim hastasiyim.aksam baba denen adam dedi ki benim burda 4 nüfusum var.korona olabilirsin.acile gidelim.beni vebaliymisim gibi doktora götürdü.o önde ben arkada yürüyoruz
Ben kimsenin umrunda değilim.onemli olan onlara bulaşmaması.astimim diyorum.sadece astim krizi.yok gideceğiz
Anne denen kadının baba denen herife şunu dediğini duydum 'koronaysa kendi evinde kalır.polis yemeğini getirir'kendi evimi yeni tuttum.kaloriferi yok.icerde sadece bir koltuk var sanırım.aralik ayı.sok oldum.
Neyse hastaneye götürdü.doktor astim.krizii diyor.oradan kapı dinliyor baba denen herif.hocam bir film cekseniz diyor.ya bize bisi olursa.evde dört nüfuzsuz.
Ve o an bende ne anne kaldı ne baba ablamı da sevmiyorum.o da onların bir parcasi.bugun hatırladım ve kötü hissettim
Mecburen bu yaratıklarla görüşmek durumundayım.ve yaptıklarını hatırladıkca sadece onlara bağırıyorum.
Yuvamı bozdular.mukemmel değildi.ama şu an daha kötüyüm.bosan arkandayız dediler.sonra da sokağa attılar beni.ameliyat oldum.arayan olmadı.kavgaliydik ama hastanede yatıyordum.
El alemin anasına babasına bakıyorum da imreniyorum.cocugu ameliyat olacak teyze var 73 yaşında çocuğu için agliyor.bir de bunlara bak.ama onlar da ameliyat masasına yatacaklar bir gün benim gibi.ama ne ölülerine ne de dirilerine gidecegim.yalanla riyayla beni kocamdan boşattılar.arkamda kimsenin olmayacağını bilsem boşanma olayına girmezdim.
Ayrı eve çıkacaktım.sabah damacanalari oraya buraya fırlatıyor.su içiyorum ya.koydugum şampuan yerine bağırır.ayri eve çıkmayınca burada kalmak için 500 lira vereceksin dedi babalık.okuz değilim verirdim ama huzur bırakmıyordu.senin yüzünden.karimla aram.acik.yuvam yıkılacak dedi.oylece sokağa çıkma yasakları başlarken ben ev tuttum.zorlukla döşedim.oyle iste
Babası şuan 72 73 yaşında.Siz kırk yasındaymıssınız (profilinizde 38 yazıyor ama bir konunuzda 40 yaşındayım demişsiniz) anne babanız da 60-70 yaş aralığındadır herhalde korona döneminin başları o yaş grubu için (başlarda çok da bilinmiyordu) çok korkunçtu belki ondan çok korkmuslardır. Bir de 6 yaşlarında bir oğlum var, memurum annem bakıyor demişsiniz anlamadığım sizi oğlunuzla mı yollamak istediler o eve? Bazı insanlar yaşlandıkça daha da huysuzlaşabiliyorlar. Ayrıca ben birilerinin kimseyi mutlu olduğu bir yuvadan zorla ayıracağına (boşattırılma mevzusuna) inanmıyorum, cesaret edememişsinizdir cesaretlendirmişlerdir. 40 yaşın aile ile yasamak için de çok olgun bir yaş olduğunu düşünüyorum. Ben 29 yaşındayım boşanma durumu olsa (zora Bile girsem) ailem ile kalamam. Zira dünyanın en iyi ailesi olsa dahi herkesin bir düzeni var. Memur ayakları üzerinde duran, çocuğu olan bir kadınsınız hiç birine muhtaç değilsiniz Allah da kimseyi muhtaç etmesin. Düşünmeyin boşverin bence sinirlisiniz. Ailenizin anlattığımız gibi olduğunu düşünmüyorum zira burda bazı üyelere karşı kullandığınız üsluptan biraz saldırgan bir psikolojide olduğunuz belli muhtemelen onlara karşı da öyleydiniz.
Kocan seni dövüyor muyduO ara sorun vardi
Bi üst modeli.Benle aynı mi bu.tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?