Anneniz size boyle dese?

Zorla boşatma ololaysöyle.sıistematik zaten kocan bu eve gelmesin.ben gittiğimde sürekli kÖtülüyor onu boşan diyor vs vs.kuavga ettik.o aralar hep kavga oluyordu ev alma konu nedeniyle. Boşanmazsan seni eve almam dedi.ben gece yarısı gelmişti. O eve.dava açmama neden oldular.o ara sinirliydim.cesaretlendirmekten öte bizzat avukata gittik ilk iş günü.oyle istediler.kotu bir dönemimizdi.

Maaşın yarışı kira ve.masraflar.burada herşey çok pahalı.yazlik bir yer.eski ilçemde geçinebiliyordum.

E kim bakıyo çocuklara şimdi?
İlk çocuğa teyzemler bakıyor o beş yaşında falan. Küçük çocukla kuzenim güya antalyada ama başka yerde de olabilir arada geliyor görünüyor. O da konu sahibi gibi işte ailesinden kötüsü yok. Halbuki neler yaptı eniştem ilk o cehennem gibi evliliğinden kurtulsun diye. Neymiş savunması da şu. 1 aylık bebeyle geldiğinde teyzem bir müddet çocuğuna bak daha anneye muhtaç demiş ee insan nasıl kızının arkasında durmamış çalışması için destek olmazmış.

Anne-babasina karsi boylesine ofkeli bir dil kullanip da hakli olan kimse gormedim.

Çok iyi kocan olsa, babanın eve almam tehditi üzerine boşanmazdın. Babam bana '' Boşan, yoksa eve almam. '' dese hadi oradan derim. Ortada bişey yok çünkü, adam işinde gücünde, evi için ailesi için didiniyor, bana çiçek gibi davranıyor.

Aman yaşama.ne kadar da eminsin.

Hadi yeaaa. Hatalara doyma, sonra anam baksın, babam destek olsun.

Sokak ortasında dendi.bebim en mahrem sırrım.anlaman için yaşanan gerek.insallah yasa.
Gerçekten böyle düşünüyorsanız acilen bir doktora gidin.

Benle aynı mi bu.tebrikler

Maaşın yarışı kira ve.masraflar.burada herşey çok pahalı.yazlik bir yer.eski ilçemde geçinebiliyordum.
Siz de tayin isteyin. Aileniz size bakmak zorunda da değil. Ailenizin yanında 5 kuruş vermeden yaşamaya gelince, çocuğa baktırınca ok 500₺ Eve yardım et diyince kıyamet koparın. Haksızsınız bal gibi bir psikoloğa gidin.

O ara sorun vardi

Yahu hayır o yüzden boşanmadı.
Defalarca babasının evine gitti geldi.
Babası öyle söylememişti, net hatırlıyorum.
Bir kavga oluyor - sarı manoyla babasına dönüyor - koca yalandan af diliyor - sarı manolya koşarak kocişkosuna gidiyor.
Sıralama hep buydu, sürekli gidip gelmesinden rahatsız olmuşlardı. E haksızlar mı? Üzerine bir de ailesini suçluyordu. Ben biliyorum hemen hemen bütün konularını.
Adam buna sen hastasın, insanlar seni garip görüyor diyip duruyordu. Başıma kaldın diyordu. Hamileyken dayak yediğini kocasının karnının üzerinde zıpladığını söylemişti.. Muhtemelen çocuk düşsün diye. Çevrede kavga etmediği kimse yoktu, herkesle kreşle iş arkadaşlarıyla müdürüyle herkesle kavgalıydı.
Sonra ailesi şehir değiştirip manolyanın yanına geldiler, manolya yine zırt pırt kocasına dönünce ailesi de haklı olarak sinirlendi. Burada boş yere mağduru oynamasın.

Ben alınmazdım açıkçası bunun sevgi ile alakası yok. En sevdiğim insan corona ise yine yaklaşmam ayrı yerde izalasyon olsun isterim ben de. Bulaşıcı hastalıkların sevgi ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Ha veba ha corona insanların uzak durması gayet normal. Siz astım olduğunuzdan eminmişsiniz ama onlar emin olamayıp korkmuş , hepsi bu. Sokağa atmaları, kira istemeleri ya da amelıyat olduğunuzda yanınızda olmamaları evet çok kırıcı o konuda hemfikirim sizinle aynı şeyleri hissederdim sizinle şüphesiz ki.

Babası şuan 72 73 yaşında.
Dayak yediğinde 70 yaşındaymış.
70 yaşındaki adam kışkırtmış kocişini.

Sen koca derdine düşmekten evladına gerçekten annelik yaptığına inanıyor musun?
Varsa kendi anne baban, onların nasıl olup olmadığı.
Onlar olmasa 40 yaşında çalısan bir kadın olarak çocuğuna sahip çıkamayacaksin.

Çalıştığın yerlerde de sürekli sıkıntı yaşıyorsun, sorsan etrafında bir arkadaşın yoktur. Çünkü herkes kötü, sen zavallı da mağdur.

Geç bu işleri manolya. Ancak kendini kandırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…