Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatişçim allah rahmet eylesin canım.üzüldüm şimdi.inşallah yolunda devam edersin.annenin mekanı cennet olsun.
Rahmetli Anneciğimin bugün vefatının 3 yılı bugün hüzünlü bir günümdeyim.bu konuyu bulmam demekki tesadüf değil.
Rahmetli Annem aslında bana ve kardeşlerime kendi duruşu ile bir öğüttü.herkesi çok seven sayan kimse ile kırgın olmayan ve çok merhametli bir Anne idi .inş bende onun yolundan gideceğim Annecim mekanın cennet olsun seni çok özleyen tek kız evladın.
Canim hatisim basin sagolsun..Dilerim mekani cennet olur..
Allah Rahmet etsin arkadasim...
ne dimek,hatişş sende sağol,annem sustu şimdi kocam başladı,kim o demeden açmasana die:)yavv pat hemen alışmak kolay mı yeni düzene:))
Rahmetli Anneciğimin bugün vefatının 3 yılı bugün hüzünlü bir günümdeyim.bu konuyu bulmam demekki tesadüf değil.
Rahmetli Annem aslında bana ve kardeşlerime kendi duruşu ile bir öğüttü.herkesi çok seven sayan kimse ile kırgın olmayan ve çok merhametli bir Anne idi .inş bende onun yolundan gideceğim Annecim mekanın cennet olsun seni çok özleyen tek kız evladın.
ne olursa olsun evlide olsan çalış iş hayatından kopma kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren hayatta kimin başına ne geleceği belli olmaz rahmetli annemin bu sözleri hala kulaklarımda
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım..
benim annemde neden boda bilmez ama kızlar damadım çorumlu ve yozgatlı olmasın derdi süprizzzzz benim eşim çorumlu kız kardeşimin eşi ise yozgatlı :dance::dance: