• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annenizin size verdiği öğüt nedir?

annem birtane omu çok seviyorum ama eşimle hep problem oluyo arasnda başında istemedi hala istemiyo onu hep kırıyo napcam bilmiym 2sinide çok seviyorm arada kaldıım

Allah yardımcın olsun canım seni çok iyi anlıyorum çünkü benim annemle nişanlımda pek anlaşamıyorlar. hep dua ediyorum evlendikten sonra böyle olmasın diye. inşallah böyle gitmez.:teselli: :teselli:

Söyleme Sirrini Dostuna,oda Söyler Dostuna Der Annem...
Birde Erkeklere Güvenme Der. Ikisinde De Hakli Olduğunu Tecrübe Sonucu Öğrendim
senağlama

kıslaaaar ennenizin nolur sözleri kulağınızda küpe olsun,onlar hiç bir zaman kötülüğümüzü istemezler.sizleri seviyorum bende anneyim hepinize sesleniyoorum.
terli terli su içmeyin
ceryanda kalmayın
soğuk yemeyin boğazınız şişer
koşma hoplama vs......
sıkca söylediğimiz genellemeler azıçık hatırlatıyım dedim.

annemin bana bir çok verdiği öğütler var aklımda olanları yazayım;
-kısım erkek milletine güvenme sakın seni kandırmalarına izin verme akıllı ol ! :mymeka:
-kısım yabancı yerlerde bişey içme :içelim:
-kısım kimseye çok güvenme bu devirde babana bile güven olmas :1ninca:
-oku kızım oku ekonomik özgürlüğün olsun kimseye ezilmezssin Kötü Kazen
-anne sözü dinleydin bunlar olmasdı (sözünden çıkıp hata yaptığımda der) :utangac:
-evlenirsen kendini kocana ezdirme dayak atarsa vur tekmeyi gitsin ailen arkanda korkma :Roflol:

annem böle iştee :sm_confused:

anneni çoooook sevdim çanım yaa nede güzel söylemiş.biliyomusun fatoşum annelerin öğütleri hiiiiç bitmez sürekli yenisi gelir. vay halinize artık.a.s.

annemin bana en çok sölediği beni anne olunca anlarsın diodu ama artık demioo evlenip ayrıldığımdan beri üzülüoo anne olamadığım için sanırım böle deyince ayy yazık kadına demeyim şimdide kızını dövmeyen bak dizini döver böle dioo:Roflol:

anneni çoooook sevdim çanım yaa nede güzel söylemiş.biliyomusun fatoşum annelerin öğütleri hiiiiç bitmez sürekli yenisi gelir. vay halinize artık.a.s.

evett ablacım doğruu dedin ama bazen çileden cıkarıyor beni maşşallah allah bir dil vermiş sabah başlar akşama anca susar.. :utangac: ama olsun yaa sefiyom ben annecimi :asigim:

annemm bişey daha söliyim senin özel msjın kapalı msn imi vercektim sana istersen eklersin diye ama atamadım senağlama çokk sevdim senii canımıniçiiiiiii a.s.

hatis ve canan annelerinizin mekani cennet olsun..nur icinde yatsinlar..benim annemin ogutleri
-kadinlar birbirini pek cekemez kiskanc olurlar o yuzden sirrini pek kimseye soyleme..-bir yere gittiginde kadinin kocasi eve gelince o evde oturma..-esin evdeyken evine dul arkadasini sokma..-bir kere aldatan erkek yine aldatir inanmaa ..annemde ne karamsarmis tabi 20 yil once soyledikleri:Roflol:benim annemde kacarak evlenmis ve gelinlik giyememis..bende onun istedigi gibi telli duvakli gelin olarak cikmistim evden.vee en son aklima gelen hayatta hic kimse icin uzulmeyeceksin...annemden inciler dinlediniz simdi reklamlar:)

annemin bana cok ögütleri vardir ama en aklimda kalani

karsindaki her kim olursa olsun onu say ve sev der...sana ne kadar kötülük yapmis olsa bilea.s bende elimden geldigi kadar bu ögüdüne sadik kalmaya calsiyorum

hatis ve canan annelerinizin mekani cennet olsun..nur icinde yatsinlar..benim annemin ogutleri
-kadinlar birbirini pek cekemez kiskanc olurlar o yuzden sirrini pek kimseye soyleme..-bir yere gittiginde kadinin kocasi eve gelince o evde oturma..-esin evdeyken evine dul arkadasini sokma..-bir kere aldatan erkek yine aldatir inanmaa ..annemde ne karamsarmis tabi 20 yil once soyledikleri:Roflol:benim annemde kacarak evlenmis ve gelinlik giyememis..bende onun istedigi gibi telli duvakli gelin olarak cikmistim evden.vee en son aklima gelen hayatta hic kimse icin uzulmeyeceksin...annemden inciler dinlediniz simdi reklamlar:)

alemsin vallahiiiiiiii:Roflol:ne reklami:uhm:

kıslaaaar ennenizin nolur sözleri kulağınızda küpe olsun,onlar hiç bir zaman kötülüğümüzü istemezler.sizleri seviyorum bende anneyim hepinize sesleniyoorum.
terli terli su içmeyin
ceryanda kalmayın
soğuk yemeyin boğazınız şişer
koşma hoplama vs......
sıkca söylediğimiz genellemeler azıçık hatırlatıyım dedim.

Tamam Anne dediklerini yapacağım.
Anne benim beyaz çoraplarım nerde Anne tarağımı gördünmü.Anne bana para versene Babamdan isteyemem kızar sen iste.daha niceleri ne güzeldi o günler.

1_ sen.dileklerin için teşekkür ederim canım.
Senin Anneciğin nede güzel söylemiş.

hatişim ben sana söyleyimmi? canım

daha dün yıkadım beeee cekmeceneee baksanaaaa

bak annem yaa tarağını sacını nerde taradıysan ordadır

ayyy parada dayanmıyo sana.

al all bak yarın isteme yok ama tamammııı

gel gelll özledim seniii hanimiş benim güzel kızım

hadi yanacıktan bi öpüçük... muck oohhhh:asigim:

hatişim ben sana söyleyimmi? canım

daha dün yıkadım beeee cekmeceneee baksanaaaa

bak annem yaa tarağını sacını nerde taradıysan ordadır

ayyy parada dayanmıyo sana.

al all bak yarın isteme yok ama tamammııı

gel gelll özledim seniii hanimiş benim güzel kızım

hadi yanacıktan bi öpüçük... muck oohhhh:asigim:

Amanda aman hanimiş Annelirin Annesi.

Anne ben sana kaç defa söylücem günlüğümü okuma diye

olmuyor ama Anne sende amma meraklıymışın.

Anne öğlen okuldan arkadaşlarım gelecek sen biryerlere gitsene hadi anne nooolur nolur.

kız ağlattın beni haa...

gitmezmiyim ayol dur hatice teyzen evde miymiş bi arayım ,o yoksa sema lara giderim

gidene kadarda sana puaca felan yapıyım haa ne dersin

amaa evi dağıtmak yok ona göre tamammı

kapıyıda tanımadığınıza acmayın zözmü.?

kız ağlattın beni haa...

gitmezmiyim ayol dur hatice teyzen evde miymiş bi arayım ,o yoksa sema lara giderim

gidene kadarda sana puaca felan yapıyım haa ne dersin

amaa evi dağıtmak yok ona göre tamammı

kapıyıda tanımadığınıza acmayın zözmü.?

taaam anne yaa ööff anladım dedimya evi dagıtmıcam .yabancılara kapıyı açmıcaam anne sen çabuk git komşuya ben puaçaları yaparım(hamburger neyimize yetmiyor)

ya ne güzel diyologlarımız var.okuyunca daha ii anlamdım valla.sıradan gibi gelen şeyler ne kadar özelmiş meğerse.benimannemde allah size sizin gibi evlat versin bakalım nasılmış beni üzdüğünüzde ne kadar üzüleceksiniz der.ve allah senin göğsünde ak kıllar bitirsin.evlatlarında sana 1000 kat fazlasını yapsın.senden incilmedim ben hiç kızım der.herkese herşeyini anlatma der.erkeklerle fazla konuşma sıkı fıkı olmaz der.hangi birini anlatayım.ayrıca annelerini kaybedeb arkadaşlara da allahtan rahmet dilerim.

Back
X