Hatiş Allah Rahmet Eylesn Mekani Cennet Olsun. Benim Annem Hep Kimseye Kendi Derdimizi Açmayacagimizi Tek Dostumuzun Kendi Oldugunu Söyler Kimseye Kanmamamiz Gerektiğide Dahil.canim Annem
Döndücüm,canım teşekür ederim
Anneciğin nede doğru söylemiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatiş Allah Rahmet Eylesn Mekani Cennet Olsun. Benim Annem Hep Kimseye Kendi Derdimizi Açmayacagimizi Tek Dostumuzun Kendi Oldugunu Söyler Kimseye Kanmamamiz Gerektiğide Dahil.canim Annem
annem birtane omu çok seviyorum ama eşimle hep problem oluyo arasnda başında istemedi hala istemiyo onu hep kırıyo napcam bilmiym 2sinide çok seviyorm arada kaldıım
anneni çoooook sevdim çanım yaa nede güzel söylemiş.biliyomusun fatoşum annelerin öğütleri hiiiiç bitmez sürekli yenisi gelir. vay halinize artık.a.s.
hatis ve canan annelerinizin mekani cennet olsun..nur icinde yatsinlar..benim annemin ogutleri
-kadinlar birbirini pek cekemez kiskanc olurlar o yuzden sirrini pek kimseye soyleme..-bir yere gittiginde kadinin kocasi eve gelince o evde oturma..-esin evdeyken evine dul arkadasini sokma..-bir kere aldatan erkek yine aldatir inanmaa ..annemde ne karamsarmis tabi 20 yil once soyledikleri:Roflol:benim annemde kacarak evlenmis ve gelinlik giyememis..bende onun istedigi gibi telli duvakli gelin olarak cikmistim evden.vee en son aklima gelen hayatta hic kimse icin uzulmeyeceksin...annemden inciler dinlediniz simdi reklamlar:)
kıslaaaar ennenizin nolur sözleri kulağınızda küpe olsun,onlar hiç bir zaman kötülüğümüzü istemezler.sizleri seviyorum bende anneyim hepinize sesleniyoorum.
terli terli su içmeyin
ceryanda kalmayın
soğuk yemeyin boğazınız şişer
koşma hoplama vs......
sıkca söylediğimiz genellemeler azıçık hatırlatıyım dedim.
hatis ve canan annelerinizin mekani cennet olsun..nur icinde yatsinlar..benim annemin ogutleri
-kadinlar birbirini pek cekemez kiskanc olurlar o yuzden sirrini pek kimseye soyleme..-bir yere gittiginde kadinin kocasi eve gelince o evde oturma..-esin evdeyken evine dul arkadasini sokma..-bir kere aldatan erkek yine aldatir inanmaa ..annemde ne karamsarmis tabi 20 yil once soyledikleri:Roflol:benim annemde kacarak evlenmis ve gelinlik giyememis..bende onun istedigi gibi telli duvakli gelin olarak cikmistim evden.vee en son aklima gelen hayatta hic kimse icin uzulmeyeceksin...annemden inciler dinlediniz simdi reklamlar:)
hatişim ben sana söyleyimmi? canım
daha dün yıkadım beeee cekmeceneee baksanaaaa
bak annem yaa tarağını sacını nerde taradıysan ordadır
ayyy parada dayanmıyo sana.
al all bak yarın isteme yok ama tamammııı
gel gelll özledim seniii hanimiş benim güzel kızım
hadi yanacıktan bi öpüçük... muck oohhhh:asigim:
alemsin vallahiiiiiiii:Roflol:ne reklami:uhm:
kız ağlattın beni haa...
gitmezmiyim ayol dur hatice teyzen evde miymiş bi arayım ,o yoksa sema lara giderim
gidene kadarda sana puaca felan yapıyım haa ne dersin
amaa evi dağıtmak yok ona göre tamammı
kapıyıda tanımadığınıza acmayın zözmü.?