Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ne güzel diyologlarımız var.okuyunca daha ii anlamdım valla.sıradan gibi gelen şeyler ne kadar özelmiş meğerse.benimannemde allah size sizin gibi evlat versin bakalım nasılmış beni üzdüğünüzde ne kadar üzüleceksiniz der.ve allah senin göğsünde ak kıllar bitirsin.evlatlarında sana 1000 kat fazlasını yapsın.senden incilmedim ben hiç kızım der.herkese herşeyini anlatma der.erkeklerle fazla konuşma sıkı fıkı olmaz der.hangi birini anlatayım.ayrıca annelerini kaybedeb arkadaşlara da allahtan rahmet dilerim.
hatiş canım gözlerim doldu çok duygulandım allah rahmet eylesin ailenede başsağlığı diliyoruma.s.
Akıllı ol!...Biri sana gel seni annene götüreyim ya da gel seni babana götüreyim derse inanma.Birisi sana yiyecek ya da içecek bişi verirse alma.Dersine çalış.
Arkadaşlar yazılar gerçekten çok güzel çocukluğuma döndüm.çok duygulandım. Benim anacığıda derdiki babası olan kızlar istediğini yapar ama senin yaptığın göze batar--babamı 3 yaşındayken kaybettim-hareketlerine dikkat et .gururundan asla ödün verme,yalan söyleme ve en sık kullandığı ben sizin ciğerinizin nereye döndüğünü anlarım şimdi bende kızıma başladım öğüt vermeye tabikianneciğiminde katkılarıyla....bu arada hatiş başın sağolsun en iyi dostunu kaybetmişsin allah sabır versin canım
ah!! canım bende üç yaşında kaybettim babamısenağlamave aynen benim annemde seninki gibi babalı kızların yaptıklarının üstü örtülü olur,sizin burnunuz büyük olur bir yere sığamazsınız,en masum olayınız bile göze batar akıllı,gururlu,dürüst ve vakur olmalısınız derdi,çok disiplili yetiştik o zaman çok bunalıyordum ama şimdi onu çok iyi anlıyorum benimki hayatta Allah hayırlı uzun ömürler versin anneciğime...........:1hug:şimdi bende oğullarıma sürekli öğüt veriyorum tabii..devir kötü kızı erkeği yok en çok ve ısrarla üstünde durduğum şeyde asla yalan yok,ne kadar kötü olursa olsun doğruyu söyliyeceksiniz ve dürüst olacaksınız derim birde küçük oğlumu okula yollrken kapıda hep koşma,atlama,zıplama dermişim çocuk öyle bunalmışki geçen yıl tam ağzımı açacağım"tamam anne kaz!!dedi...bende şakınlıkla hııı!!o nedir??dedim oda yani koşma,atlama,zıplamanın kısaltılmışı yeter artık anne 5 yıldır hergün aynı şeyi söylüyorsun dedi artık büyüdüm kimseden ikram kabul etmem,kimsenin dediği yere gitmem,annen baban seni bekliyor şurda deselerda asla inanmam,okulun etrafından uzaklaşmam,yabancılarlada konuşmam tam 5 yıldır bunları öyle kazdınki beynime korkarım 40 yaşınada gelsem bu dediklerini yapamıyacağım zaten dedi....bende tamam yavrum sana güveniyorum o zaman sadece "kaz"dedim ufffff anne deyip gitti evladım şimdi bizde sadece "kaz" var yani:)))))))))))
:teselli: evet canım iyiki onların gibi analara sahiptik bu günlere alnımız açık başımız dik gelebildikikinizede çok üzüldüm çanım sizler belki hayal mayel hatırlarsınız,ben doğmadan babam ölmüş kokusunu bile bilmiyorum,babalı çoçuklara her zaman imrenmişimdir,onları güçlü sanırdım,sizleri anlıyorum ve çok seviyorum napalım bizimde annemiz vardı koç gibi aslan gibi.