Annenizle araniz nasıl size yardım eder mi

Hamilesiniz, hasta değil. Kadın neden sizin işlerinize yardım etsin ki. Büyük konuşmayayım ama ben de yardım etmem. Belli bir yaştan sonra evladım da olsa işini yapacak değilim. Bu tür konularda eşiniz yardımcı olsun size.
Arayıp soruyormuş, daha ne yapsın ki. Bir de ikinci evliliğinden olan çocuğuna düşün demişsiniz, muhtemelen yaşı küçüktür veya hala aynı evde yaşıyorlardır.
Arayıp sorması bile yetmeli size.

Evet buda öyle ki daha şimdiden huyları bı tuhaf anneme falan değer vermez
Hep oyle oluyor cunku ben buna ilahi adalet benim anneannemde oyleydı o da rezil öldü cok deger verdıgın olgunun elinde bosver ın siz Kendo evladınıza odaklanın siz yine telefonda konusuyor musunuz ben 3 yıldır sesını bile duymadım sildi bizi esi ve cocugu ıcın

Benim annem de öyledir, ilgisizdir bize karşı. Ben tabi kendi işimi yemeğimi yapabiliyorum çocuğuma da bakabiliyorum bu konuda anneme bir muhtaçlığım yok ama annenin arada bir destek oluyor olması çok hoş olsa gerek. Kayınvalidem şehir dışında her geldiğinde yemekler yapar temizlik yapar ama ben yapmasın yorulmasın isterim ama o da hep iyi niyetinden yapmak ister. Annem hiç demez yani o da şehir dışında halbuki. Mesela yanına gittiğimizde torununu (tek torunu) uzaktan sever. Anneme kızı bırakıp bir yere de gittiğimiz nadirdir. Ödü kopar kızı ona bırakcaz diye.

konu sahibini anlıyorum, mesele anne olmazsa aç kalcaz evimiz temiz olmayacak değilki, annenin ilgisini üzerimizde hissetmek

Ben forumdaki kadınları anlamıyorum. Annenize güvenip mi hamile kaldinız ? Kadın sizi yetistirmis büyütmüş kendi ev isinizi de kendiniz halledin bi zahmet. Benim annemle aram ortadır ama asla gelip ev isimi yapmasini istemem temizlik hastası olduğu için yaparken beni bunaltır
Bur da durum farklı ilk postta dikkatli okursanız anne 12 yıl once ikinci evlılıgı ı yapmıs yapabilir normal ama cocukları anneanne buyumus ıste burası yanlıs konu sahıbı 25 yasında olsa yanı 12 13 yasalarında annesine en ihtiyacı oldugu donemlerde o Baska cocuk yapmıs sımdı kız hassas donemde annesini yanında istiyor cok normal duyguları

Bur da durum farklı ilk postta dikkatli okursanız anne 12 yıl once ikinci evlılıgı ı yapmıs yapabilir normal ama cocukları anneanne buyumus ıste burası yanlıs konu sahıbı 25 yasında olsa yanı 12 13 yasalarında annesine en ihtiyacı oldugu donemlerde o Baska cocuk yapmıs sımdı kız hassas donemde annesini yanında istiyor cok normal duyguları
Evet yani iliskiler kopuk olabilir. Annesi iyi biri değildir ilgisizdir ona lafım yok. Ama sikayetci olduğu şey bu değil. Ev isine yardım etmemesi

Evet yani iliskiler kopuk olabilir. Annesi iyi biri değildir ilgisizdir ona lafım yok. Ama sikayetci olduğu şey bu değil. Ev isine yardım etmemesi
Yok arkadasin dediği gibi ilgisini üzerinde hissetmek istiyor insan ev isidegil konu bende yormam niye yorayim kaç yaşına gelmiş ama ne biliyim hani canin bişey istiyor mu bak şu yemeği yaptım yok yani ilgisiz bunu diyorum... Evet evliliği ergenliğe mi denk geldi 14 yaşında falandim

Back
X