- Konu Sahibi Combativeenemy
bence anlar atin yatagiSinsi kadın bakabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence anlar atin yatagiSinsi kadın bakabilir
Allah seni ıslah etsin sanane milletin sevişmesinden sen namus bekçisimisin birde sitem ediyor kadına bak hadi yol al YolAllah ıslah etsin umarım bu sözünü hatırlarsın .
İnşBenim regl kanim yataga gecmisti, camasir suyunu biraz sulandirip 15 dk sildim %80 filan ancak gecti. O kosla olsun cif ve pril turevleri olsun hicbir ise yaramadi.sonra da ustune alez aldim da taktim. Carşafı cikaracagi tutarsa ille de alezi de cikarmaz herhalde
![]()
Mahalle ağzı bide şaka gibi..Allah seni ıslah etsin sanane milletin sevişmesinden sen namus bekçisimisin birde sitem ediyor kadına bak hadi yol al Yol
Sen ne yüzsün bir kadınsın yaa özelden bana nerdeyse özür dileyecek kıvama gelmişsin burda hala altta kalmamak için laf yetiştirme çabaları içindesin yazık bu ne eziklik yahu utan be acıdım haline lütfen rezil etme kendini :) bakın görün kadınlar ikiyüzlülüğün daniskası buradaMahalle ağzı bide şaka gibi ki..
Sen ne yüzsün bir kadınsın yaa özelden bana nerdeyse özür dileyecek kıvama gelmişsin burda hala altta kalmamak için laf yetiştirme çabaları içindesin yazık bu ne eziklik yahu utan be acıdım haline lütfen rezil etme kendini :) bakın görün kadınlar ikiyüzlülüğün daniskası burada
Bana burada din üzerinden dem vurupta allah ıslah etsinler falanlar yazıpta özelden hakkını helal et kırıcı konuştum diyemezsin burda aslan kesilip özelde kuzuluk yapma banaSen ne yüzsün bir kadınsın yaa özelden bana nerdeyse özür dileyecek kıvama gelmişsin burda hala altta kalmamak için laf yetiştirme çabaları içindesin yazık bu ne eziklik yahu utan be acıdım haline lütfen rezil etme kendini :) bakın görün kadınlar ikiyüzlülüğün daniskası burada
Neden hak ettim sevgilimle birlikte olduğum senin tabirinle toplum ahlakını bozduğum için mi hak etmiş oluyorumhak ettin bunu ben sana hakaret ettim diye kul hakkı oldu konu büyüdü hakkını helal et dedim ama sen anlamazsın doğru .
Teşekkürler hanımefendigeçenlerde bir arkadaş söylemişti regl kanını yataktan gömlek yakalarında filan leke çıkarıcı bir spreyle geçirmiş. ürünün adını bilmiyorum. bilen varsa söylesin. spreyi sıkmış köpürdükten sonra da silmiş hiçbirşey kalmamış
bu arada sakın sıcak uygulama yapmayın. kan lekesini sabitliyor.
Ne bileyim biz öyle düşündük hani geçmeyince flaanRegl sanar en kötü o ilk ilişki kanı olduğu nasıl gelsin aklına
rica ederimTeşekkürler hanımefendi
Muhtemelen gelmiş olmaları lazım babası gelmiyor birde kız kardeşi gelcek 18 yaşında hani kadın tek olsa sıkıntı olmaz daregl de sansa oglu regl olmuyor ya :)))
illaki o yataga bi kiz girmis olmus oalcak
neyse geldilermi annesi babasi
Regl sanar en kötü o ilk ilişki kanı olduğu nasıl gelsin aklına