• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesi aradı

Olur mu ablacım kocasız ne yaparım ben? En azından para getiriyor, başımda erkek var, herkes biliyor ki sahipliyim. Boşansam evde bir arıza olsa ne yapacağım, kadın başıma lamba mı degistirecegim mesela patlasa diyelim? Çarşıya pazara çıksam sahipsiz diyecekler hep, başında erkek olmayan kadın çok zorlanır hayatta. Süpürge çöpünden olsun yeter ki erkek olsun. Erkeksiz ölürüm. Erkek erkek erkeeeek.
İllede koca yani demi,onlarsızda olmuor zaten illa olacaklar hayatımızda:))
Malatyadaymışsın demi öyle yazıyor .

İllede koca yani demi,onlarsızda olmuor zaten illa olacaklar hayatımızda:))
Malatyadaymışsın demi öyle yazıyor .
Kocasız kadın tuzsuz aşa benzer, saçsız başa benzer, çatısız eve benzer, hörgüçsüz deve... uzar yani çok. 😂

Malatyadayim abla. Sen de yakın mısın buralara?

Kocasız kadın tuzsuz aşa benzer, saçsız başa benzer, çatısız eve benzer, hörgüçsüz deve... uzar yani çok. 😂

Malatyadayim abla. Sen de yakın mısın buralara?
Ayy geçende gittik çok güzeldi. Mövenpick’te kaldık bir gece. Benim sevdiceğimin baba tarafı Malatyalı. Keşke Antalya ve İstanbul’a daha yakın olsaydı kesin oraya tayin alırdık 😂😂

Ayy geçende gittik çok güzeldi. Mövenpick’te kaldık bir gece. Benim sevdiceğimin baba tarafı Malatyalı. Keşke Antalya ve İstanbul’a daha yakın olsaydı kesin oraya tayin alırdık 😂😂
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bu bölgedeki diğer şehirlere göre iyidir Malatya ama işte dediğiniz gibi dört büyük şehire de çok uzak. 😕

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bu bölgedeki diğer şehirlere göre iyidir Malatya ama işte dediğiniz gibi dört büyük şehire de çok uzak. 😕
Şu an ben Ağrı Doğubayazıt’tayım, eylül 2021’de atandım. Erkek arkadaşım da Van merkezde, o 2019’dan beri çalışıyor. Ben Antalyalıyım, ailem orada yaşıyor, erkek arkadaşım da İstanbullu aynı şekilde ailesi orada. Gidip gördüğümüzde keşke Malatya şöyle bir Eskişehir/Ankara taraflarında bir yer olsaydı, ikimizin de ailesine yakın olurdu falan dedik. Ne yazık ki bu yaz 11 saatimizi aldı Eskişehir’den Malatya’ya gitmek 🥲. Şu an bulunduğumuz yer kadar uzak ve de doğuda değil ama maalesef hâlâ çok uzak 😅

Back
X